НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 098
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
До сега само ви четях за случая.Ама това е безумно, някакъв абсурд.
   Стискам палци на родителите и момчето да получат справедливо "отмъщение"!

# 346
  • столицата
Ясно. Затова го "търсиха" толкова дълго. Никой не го е разпознал.

# 347
  • София
Ясно. Затова го "търсиха" толкова дълго. Никой не го е разпознал.
Родната полиция ни пази, да…но ние как да се опазим от нея не става ясно. Sad. И защо този изрод е с жилетка на охранителната фирма? Или полицай краде жилетки за да се прави на охранител и да ползва бокс срещу студенти, задоволявайки животинската си агресия? Има много въпроси, на които едва ли ще получим адекватни отговори. Върнахме се в 90-те.😡. (Обърнете внимание, че е на възрастта на нашите деца😡)
Аз няма да пусна набора на Черноморието, нищо, че е пълнолетен. (не, че той се натиска, де). По-спокойна ще съм да е в Гърция на море с приятели.

# 348
Да мина да почерпя и аз горда майка на бъдещ дентален медик!
Приети сме в МУ София и МУ Пловдив.

и Бира Simple Smile

# 349
Честито и успех на младежа! Следя наборната 2005 , сериозни резултати при момичетата.
  Стискайте палци днес за нашето гадже,чакаме класиране в СУ.Много много иска бълг.филология.

# 350
  • София
Честито на младежа и успех на набор 2005!
Ние имаме много приятелчета набор 2005. В петък ще се събират да се видят с моите девойки и работата прерасна в: "ЗЕми зАпази 2 маси под вишната - една детска за 10 и една дърта за 14 " Innocent
Ще празнуваме класирания или ще се напиваме от мъка, но важното е, че ще сме заедно! Blue Heart
Моите др. седмица стягат багажа за море - едната за Гърция (отиват "семейно" две двойки), а другата ще е "волна пИпИруда" на нашето море в смесена компания. Доста тревоги ми запълват съзнанието нощем, но те са си моите тревоги, както обичаше да казва тате.
Малката я тръшна жесток стомашен вирус, та сега целта е да опазим каките.
Преведохме им парите за таксите за целия бакалавър и аутсорснахме процеса да го управляват те.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:34 от bibi

# 351
Любими 7мокласни мами, стискам палци довечера да пиете по едно от кеф,че децата ще учат там, където искат! Мисля ви и чакам да се похвалите!
   Дано мончовцитр пуснат по-рано коректни резултати!

# 352
Днес чакаме само хубави новини от седмокласните мами! Стиснати палци и от мен!

# 353
  • София
Глей ся кво пуснаха тези в infopriem:

Класирането след 7. клас ще бъде публикувано след 15.00 часа на 12.07.2024 г.
Rage

# 354
Абе гадове бе!!!! Все едно не са готови! Да им спрат климатиците дано!

# 355
Е много тъпо!
Но поне споделиха кога ще се пуска, щото иначе до 3ч. щеше да е голямо рефрешване.

Абе, тия в МУ са много странни. На щерката й остана само информатиката в понеделник, казвам дай да видя какво учиш - статистика! Нищо общо с информатиката, чиста статистика и то с формулите и всичко от този род. Не съм убедена, че има някаква полза от това, ама ще се наложи да се премъчи, за нея това е нещо мега далечно.

# 356
  • Варна
Еееее, честно ли?!? Нямам думи! Всъщност имам, но не са прилични 😠😡

# 357
Както всяка година МОН правят тестове за издръжливост на родители и деца Simple Smile. А преди 6 год. ни тестваха и как биха ни се отразили 2 класирания в един ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 10:47 от bunovа

# 358
Напълно съчувствам на майките на седмокласниците...Винаги най- тегаво ми е било да чакам резултатите, даже по- тегаво от чакане детето да излезе от изпит Simple Smile
Стиснете зъби, ще дойде и 15 часа и край на тази агония Simple Smile

# 359
Успех на всички седмокласни майки. Дано дечицата попаднат на техните си местенца. Аз днес се вълнувам с детето на най-добрата ми приятелка.
Относно другата тема, набора си го проверявам когато е навън по нощите по месинджъра. Като се будя му пиша, а той си е дресиран от малък, че до 10-15 мин трябва да ми е отговорил, иначе друго излизане - Йок, и все още си има навик да си поглежда телефона.

Общи условия

Активация на акаунт