НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 096
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Аз трябва да си призная, че не се притеснявам за дъщеря ми, когато е навън. Даже нямам обяснение защо. Помолила съм я, когато се прибира късно през нощта, да я изпраща някой младеж - дали ще е гаджето, дали някой друг и толкова, не я чакам, не я проверявам. Винаги може да се случи нещо, но не мога да я спра, за да ми е спокойно, поради което предпочитам да вярвам, че всичко ще бъде наред.

# 361
Москита, така е. Освен това, говорим за вече 20годишни мъже и жени. Аз само моля, когато са с колата някъде , като се прибере да пусне едно палче.Кат оживееше на нашия етаж го чувах, или като стана виждах маратонките.Сега не , но той си знае.И изобщо и големите ,като пътуват, винаги дават знак, че всичко е наред.Но толкова, друго не.

# 362
О, като каза кола - моята щерка изкара миналата година след КСК книжка, обаче тя живее в Студентски град, няма къде да кара кола и така си остана и аз си викам ох, това дете напълно ще забрави да шофира така, трябва да взема да излизам с нея, да ѝ давам да кара, да свикне, да се отпусне да шофира сама.
Докато в един момент се заговаряме нещо и се оказва, че тя най-редовно кара колата на гаджето си и се е превърнала в пиянския шофьор на компанията, която вечер ги прибира, като излизат някъде, щото е единствената, която не пие нищо Joy Викам си да, тя мен ще  чака да се сетя да я уча да шофира.
Та това беше поредната случка, която ми показа, че детето вече е извън моя обсег на наблюдение. Мога единствено да вярвам, че каквото е трябвало до този момент да се направи, съм направила, за да е разумна и отговорна.

# 363
Излезе! Казвайте момичета. Кой до къде я докара от зайците, ще стискаме ли палци още или отпускаме душата?

# 364
  • Б
Успех на всички чакащи класиране !

# 365
И аз чакам да чуя добри новини за дребосите.

# 366
  • София
Аз не съм доволна, но то аз не съм доволна откакто излязоха резултатите Simple Smile. Малката уж е доволна - 105-о у-ще италиански с английски. Италианският й беше мечта на нея, ама ако може в испанската - испански с италиански. Уви, това е мираж. Положителното е, че г-н Тонев (бившият директор на СМГ има големи планове за у-щето -да видим). Не му стигнаха 5 г в СМГ, ами още 5 ще кара с мен Simple Smile.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 17:12 от bibi

# 367
А, Биби, таман по поръчка ми идваш Grinning
Кажи ми нещо повече за 105-то, моля те, че моето близко дете, за което се опитвам да помогна, се колебае между него и 30-то - в 30-то е прието, за италианския в 105-то не му стигат съвсем малко точки. И сега голямо чудене дали да се запише или да пробва за 105-то.

# 368
  • София
Младежът е приет точно според очакванията - ФЕГ с ФЕ/АЕ. Влиза и в 1АЕГ, но я писахме след ФЕГ по негово желание. От първо желание - 2АЕГ - го делят 4 точки. Ще подаваме за второ класиране, но и така е доволен.

# 369
  • столицата
С новия директор, може би си заслужава да пробва за 105-то.
Санака, честито! Ето , всичко се нарежда.

# 370
Санака, 4 т. ще ги мине на второ класиране .
bibi, важно е  девойката да е доволна

# 371
  • София
Санака, биби, поздравления!
Биби, екстра ще сте с Тонев, той нали беше класен на малката, на последната РС в СМГ, когато се разделяхме сега, го питах за новото поприще и той каза, че има намерения да развива училището в горния курс като Италианска гимназия, а той по мое мнение е много читав и мисля,  че ще прогресира училището. А ще преподава и история, като преподавател е страхотен, ако случайно й се падне, щерката тъгува, че няма да им е той.
Санака, колко прогнозираш падане на бал за второ при момчетата примерно във ФЕГ и към Втора АГ? То и така си му е екстра май, нали?
Наборът пътува с влак от морето и го чакам да го видя.

# 372
  • София
Това знам и аз - ще се развива като италианска гимназия. Има читави учители по БЕЛ и химия. Много добро ниво и учители по италиански. Уж нямало текучество на учители.
На мен ми е близо до бачкането, тя може да ползва един транспорт, ама се пътува дългичко.
Сега трябва тя да реши какво иска, защото на второ има шансове за 127-о с другата й мечта - испански или на НФСГ.

# 373
  • София
Падането няма как да го прогнозираме. Иначе миналата година е паднал недостатъчно. Joy По предварителната ми прогноза за второ класиране се закача на косъм, но това все пак е прогноза и тя няма как да предвиди желанията на децата в конкретния випуск.

# 374
  • София
Поздравления за 7-класниците! Санака, нашето училище Wink Вероятно ще успее във 2 АЕГ, щом това му е желанието.
За 105 училище  - нямам конкретни впечатления.
Дано да се наместят децата по желанията си!

Общи условия

Активация на акаунт