НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 093
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • тук-там
На моята и останаха физиология и психология. Като физиологията 70% не я взимали, статистика от предишни години. Част от децата не се явяват, за да си запазят опитите за догодина.
Санака, и аз като Скирче на ваше място бих заложила на ФЕГ. Френски език и Франция - че какво му е лошото на този избор Simple Smile
Биби, интересно ми беше да прочета за 105-то. Смятам, че няма да е случаен избор!

# 391
Честито на приетите и успех на чакащите второ класиране.
Да попитам някой има ли наблюдения от курсовете по математика в НПМГ при Тодор Иванов или Руслан Капелев?

# 392
  • София
petq.karavelova81,
За малки , 4клас май е въпроса, нали?
За Тодор Иванов нямам наблюдения.
Руслан Капелов само съм го виждала, водеше Мат в 8 клас на Природните науки на випуска на малката ми (завършиха 10 клас тази година) нещо не се разбираха с него като цяло... Ще ти пусна ЛС

# 393
  • София
Момичета, как се справят холандчетата с тази жега? 😁
Моето, както обясняваше, че иска слънце и жега, така сега час по час проверява Т в Айндховен и въздиша тежко, че там поне може да се диша. 😅 Предложих да му купя бърз обратен билет, но към момента ми отказва.
Надявам се скоро да свърши този ад!

# 394
  • София
И моята е така - вика, че такова лошо време в България не е очаквала Joy

# 395
Хаха, и при нас е същото.

# 396
Съчувствам им на децата. Аз съм постоянно на климатик и пак едвам издържам тия горещи дни Dizzy Face

Щерката вчера успешно приключи сесията, най-сетне, имам чувството, че е от поне три месеца Joy
И само дето не ми позволи да резервирам почивка в началото на септември, щото тогава била поправителната сесия, повече няма да й се връзвам Joy

# 397
  • София
На моя учудващо не му е жега и хич не се оплаква, явно е набрал доста студ по ниската земя и сега му държи хладно и през горещниците Laughing

# 398
  • София
Моите отначало викаха; Еб@си жегата! Trollface
Ама вкъщи на климатик е ок, излизат вечер, прибират се сутрин. Запалиха джапанките - едната е на Тасос, другата пътува към Созопол и те, така.
ПоФалвам се с успешно завършен първи курс и пълни 60 кредита Х 2. Доволни са. Това лято ще почиват определено, че то е и късо. Едната се прiбира на 01.09, а другата на 05.09. Едната има билет за връщане по Коледа, другата чака програма.
След около 10 дни ни чака семейното море, че всички имаме ужасно голяма нужда от по-дълга почивка,

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 13:22 от bibi

# 399
  • София
Седмокласни на отчет!!! Доволни майки и още по-доволни деца се надявам да има! Идва време да поливаме!🤗🍹

# 400
  • София
Оставаме във ФЕГ. 2т. не му стигнаха за 2АЕГ. Ще го готвим за Сорбоната.

# 401
  • София
Супер, Санака! Може и за Парижката политехника;).
Нека да са му щастливи, интересни, успешни и незабравими гимназиалните години във ФЕГ и да ги споделя с готини съученици/чки и добри приятели!
И виж колко добре стана така -всяко от децата ти си има своя път!🤗

# 402
Санака, някак и аз го виждах във френската Малчо. По му пасва, той си е бохем,  ще пръска лИбоФ, като заговори на френски

# 403
  • В светлината на слънцето
Санчо, супер ще му е във ФЕГ. А и още един език е идеално! Heart

# 404
Точно на бохем го опреличавам и аз Малчо!
   Три деца , три различни вселени!
  Успех!

Общи условия

Активация на акаунт