НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 077
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Даа, за това казах, че темата е щекотлива. Естествено,че това,че едни работят,а други не, не ги определя какви личности ще са.Аз неколкократно казвам,че за моите деца, според нашите разбирания, това е работещата формула.
   И да, зависи каква специалност са.Наборът първо започна работа в логистика, така избра да учи това. Благодарение на шефа си има възможност да учи и работи, и двете са му на сърце. На работа му дават много възможности за развитие и много подкрепа.

# 466
  • тук-там
Ох, моята си е взела физиологията! Алелуя!

# 467
Браво!!!!

# 468
  • София
А, Марулетка, не мисля, че темата е щекотлива. Тук не водим спор “за” или “против” работата. Просто на едни им се получава и имат времето и възможностите да работят, други пък не могат да съвместяват учене и работа поради различни причини или искат да се развиват с допълнителни курсове, втора специалност и какво ли не. За бой са онези, които нито учат, нито работят и си остават мамини синчета/щерки за цял живот. Ама и родителите им са за бой, де.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 17:36 от Skiorche

# 469
Е те родителите са за бой.

# 470
Мойта щерка хем работи, хем не Grinning
Работи при баща си в кабинета, хем да си изкара задължителния стаж, хем да му помага, хем да изкара някой лев за планираните морета. Не мисля, че ще й се събере повече от месец работа, но аз за момента нямам претенции, то няма много повече време през лятото, а през учебно време няма как.
Децата в нашата група ми се струват достатъчно ангажирани, отговорни и целеустремени, и работещи, и неработещи ще се справят чудесно, нямам съмнение.

# 471
  • тук-там
Само родителите сме за бой! Децата опипват границите. Това им е първата работа Simple Smile
Москита, работа си е това и още как! Тя и моята сега само стажове. Пари няма да изкара, но ще се научи на работа и отговорност. Което е задача номер едно.

# 472
Е те родителите са за бой.
Лелее, ще трябва да напусна групата, ако ще ме биете Simple Smile Wink Simple Smile

# 473
  • София-България, Израел - където си поискам
Интересна тема сте подхванали 🙂 според мен няма точна формула. Моите и двамата са работили през ваканциите след като навършиха 16 години, но за по няколко седмици. Дъщеря по време на следването започна да работи в 2 курс. Хубаво е, че в Нидерландия програмата така е направена, че това е възможно. Синът ми има желание за работа, но всеки ден има по програма лекции. Подработва по няколко дни в месеца и сега лятото за месец и половина. Трябва да се намери равновесната точка между учене и работа. Според мен все пак са основно студенти, а ще имат да работят много години напред живи и здрави да са.

# 474
За бой е жена ми т.е. майка му онзи ден пак отворих дума за работата обвиниха ме,че се заяждам като в нашия случай работата е с цел да се социализира и да се научи на трудова дисциплина не че парите които ще изкара няма да са от полза.Значи този човек вкъщи няма задължения има само права.Не знам какво ни чака.Skiorche какви курсове какви 5 лв цял ден игра на компа и лежане и като го гледам изобщо не се притеснява как не му омръзва не знам.Като бях студент и аз не съм работил ама то тогава нямаше какво даже не помня и някой от колегите ми да е работил.Така дал съм свободно на всички казал съм да не ме закачат за нищо ако иска къщата да им пада на главите,да се оправят.Аз ще си купя мотор и ще обикалям света Joy

# 475
  • София
Аз ще си купя мотор и ще обикалям света Joy
Joy
Критическата никого не подминава. Laughing

# 476
  • тук-там
Хаха, така е - никого не е подминала Simple Smile Ама дали моторът ще реши проблема Wink

# 477
  • София
Не. Ще реши само бягството от него. Laughing

# 478
  • тук-там
Не е малко. Класика в критическата Simple Smile

# 479
  • София
Това си е един доста щадящ семейството начин да изкараш критическата, мен ако ме питате. Има дооста по-непириятни, семействозастрашителни, взаимнообвинителни, единдругнетърпителни и подобни думички, които не съществуват, начини. Моторът е чудесно решение - оставяш семейството ти да се оправя (то ще, къде ще ходи), спестяваш им мнението си, нетърпението си и като ти мине се прибираш и всичко е както преди, даже нямат търпение да се върнеш да оправиш хладилника. Или пък не...има известна доза риск май. Ill
Ицо, иначе си прав, брат. Но майка и син се защитават взаимно ever. И у нас е така  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт