НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 076
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • тук-там
Моторът е по-безопасен, но не е решение. Докато си караш мотора, Ицо, подари някоя тематична книга на жената и сина. Може тази комбинация да сближи гледните точки Simple Smile

# 481
Добре де няма да е мотор,не ме влече,имах,4 години не го бях палил и го продадох.Ще си купя ново колло и по цял ден по пътищата мандаринка вярно е че има известна доза риск ама каквото това.Иначе ще изпуша,кълбо от нерви съм ☹️

# 482
  • София
Аз с един лаф ще запомня бившата ми свекърва. Все ги плашеше,че ще хване гората. И те не и се връзваха. Та  и Ицо така си приказва от яд,че наистина не може да го направи.

# 483
То да ви кажа има доста големи проблеми с тази критическа.Мъжът като го тресна и си взе гайда..да се учи ..три месеца..няма такива звуци..опиитах се, блок флейта му подарих, там поне излиза нещо нормално като звук..с гайдата.. все едно агне колиш..не..гайда..било детска мечта. Накрая си решихме проблема..той си взе учител, аз овчарка..И аз си имам мечти. Един час си я рязхождам, а той един час тормози съседите..То за това сигурно детето избяга в Нидерландия.😁

# 484
  • София
JoyJoyJoy
Не мога!

# 485
  • Пловдив
Лелеее, до критическата ли стигнахме? Яко ни е напекло значи. 🤣🤣🤣🤣

# 486
Абсолютно съм на страната на Ицо. И аз не бих търпяла.И въпросът въобще не е само в парите.Ама мама трябва да е на страната на тати. Ицо, а риболов?
   ММ се кани да ходи в неделя,сигурно нещо му е писнало.А така хубаво беше като ходеше за по няколко дни.

# 487
  • В светлината на слънцето
Ох, бе… JoyJoyJoy

# 488
  • София
Това с гайдата кърти! Joy Сега съм направо горда с ММ, че се ограничи само с винопроизводство и отглеждане на домати. И си купи надуваемо джакузи, в което да си пуши пурата. Laughing

# 489
  • тук-там
Моят е едновременно в любовния, строителния и градинарския период. А уж те
спохождали един след друг Wink Но едно работи твърдо - свирим една цигулка по отношение на домочадието, включително и кучешкото. Че иначе ще хвана гората и аз Wink

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 23:26 от mtz

# 490
  • Варна
😂😂😂😂
А ММ преоткри таблата. Ходи и по турнири. Почти ни се получава и вълкът сит, и агнето цяло.
Наборката днес беше на контролен преглед и получи зелена светлина да работи. Та ще успее да се включи в края на сезона.

# 491
Девер ми си купи мотор, не помага. ММ е по чаркове, сглобявания, ръчен труд, получава му се. С възрастта засили. Минахме през градини и овошки, но в момента няма време за това. А, и лозинки, но изсъхнаха/измръзнаха. Софийско си е студ зимата за сортове, които той иска.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 23:30 от janakrasi

# 492
  • София
Санака, той беше винопроизводител, ама ти мачкаше джибрите. Представи си ако беше засвирил на гайда, каква работа щеше да ти се отвори на теб! 🤣🤣

# 493
И при нас в момента фазата е земеделие : домати, дръвчета и ремонти (разваля старото и прави ново)

# 494
Моят вчера направи 50 , ама не виждам някакви нови видоизменения.Риболовът си е от младини.Значи още не го тресе критиката.За себе си мълча.

Общи условия

Активация на акаунт