Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 42 269
  • 669
  •   1
Отговори
# 210
Preggo, миналата събота звънях, но беше около 10ч. преди обед  - вдигнаха ми на второто позвъняване още.

# 211
И аз мисля, че има човек до около обяд.
Ако не си успяла да се свържеш, звънни им утре рано отново, може и да успеят да те вместят за деня (знам, че утре ще има дежурен лекар там).

# 212
Звъняла съм съботен ден към 11. Имаше човек. Според мен звънни отново, а ако си от Сф, утре върви директно. Не вярвам да не намерят вариант.

# 213
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много ви благодаря! 🤍 Наистина аз около 13 звънях. Утре ще започна от рано, а може и направо да отида.

# 214
  • София
И събота и неделя има дежурен. Така ми казаха един път.

# 215
Момичета имате ли идея дали е възможно при пункция да издадат такъв? Отпуската ми свърши. При личната не става понеже предната седмица бях болна. На работа  мога да ползвам отпуска от онази допълнителната, но не съм сигурна процедурата каква е,а в сряда ми е пункцията изненадващо и не бях подготвена.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 06:38 от varna2020

# 216
Ако имаш предвид да ти издадат болничен, не издават. Могат да издадат бележка, че си била на процедура при тях и вече личният лекар да ти пусне болничен или да се възползваш от допълнителната отпуск, ако работодателя е ок. Аз имах платен отпуск и не съм взимала болничен.  Другата опция е неплатен отпуск.

# 217
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не, не издават Sad
Не можеш ли да говориш с прекия ти мениджър? казваш му че нещо спешно е изскочило, семейно, някой има нужда от теб и т.н. и молиш за ден. Не е яко да се лъже, обаче аз специално за тия неща го правя, защото работа и инвитро никак не вървят ръка за ръка, а съм преценила кое е по-важното в момента. Все пак е един ден, би трябвало да те пусне. Успех!

# 218
Благодаря да болничен. Един ден успях отпуск но реално ми трябват 3. Вече ги изхабих останалите. Пътувам и това усложнява. Но ще се оправя. Ще видя това с процедурата да опитам че съм била и личната да ми даде болничен. Мениджъра ми знае и успя да ми даде 1 ден но над него има още. Благодаря ви.

# 219
Здравейте, момичета!Има  ли сред вас такива, които не са успели два или три пъти с ДЯ?Да обменим опит..какви причини лекувахте и стигнахте ли до положителен  резултат?

# 220
Какво е ДЯ?

# 221
  • София
Донорска яйцеклетка

# 222
Здравейте, доктор Гогова дали вече се е върнала от майчинство ?

# 223
Д-р Гогова вече работи в Пловдив.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-gergana-gogova-5103

# 224
Здравейте момичета,някоя от вас следи ли бременността си в Неовитро? Интересува ме дали правят запис на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт