Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо пациентите се прехвърлят между лекари в клиниката?
Каква е процедурата за трансфер на ембриони и какви видове лепила се използват?
Предлага ли се ПИД (предимплантационна генетична диагноза) на ембриони в клиниката на д-р Сенкова?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо пациентите се прехвърлят между лекари в клиниката?
-
Каква е процедурата за трансфер на ембриони и какви видове лепила се използват?
Трансферът на ембриони обикновено включва процедура за лепило, която се поставя в деня преди трансфера, а не само в деня на самия трансфер. Лепилото представлява специална среда, която подпомага имплантацията на ембриона. Откритията относно точното време за данни показват, че в различни случаи се прилагат различни подходи.
-
Предлага ли се ПИД (предимплантационна генетична диагноза) на ембриони в клиниката на д-р Сенкова?
-
Каква е цената на инвитро процедурите в клиниката и какви са разходите за тях?
-
Какви са наблюденията на пациентите относно практиките на лекари в клиниката?
Благодаря, че сподели опита си. Радвам се, че след разочарованието са настъпили добри дни. А за пропилените години те разбирам много добре. Но се убедих, че има един тайминг в живота, който не зависи от нас. Много се радвам, че си станала майка!
". Цветна снимка направих и се започна едно чакане,едно звънене от рецепция,никакъв контакт за въпроси. Андрологът...беше карикатура. Никакъв опит за помощ и съдействие при мъжа ми. Един безкраен паркинг ...ааа и взеха и замразиха доста лош материал, да си имали при опитите ..абе- в един момент от място,организация и усещане за конвейр се отвратих и дори не опитахме. Това много ме бутна и ми отне много време да събера сили и да посетя Станулов (тогава колега на д-р р Сенкова) реших да е при него,но той пък поиска онзи безумен материал и месеци се разправяхме с Надежда да го вземем ..пак загубено време,тотално го изоставихме и дойде ковид и после Станулов напусна, та случайно се озовах при д-р Сенкова. Вече на 41.Без много приказки, с една топла усмивка,без никакъв коментар,че съм изпуснала влака и донор и т.н.тя опита и успя да създаде изцяло наше си детенце. Три бяха- тя,Валя и Нели. Изключителен екип и човеци! Яд ме е само,че късно се озовах там. Адски много време загубих в лутане и ...е доста късно за второ.
Мечтая ги. Не казвам, че няма да ми е гадно - гадно ще ми е. Ще рева и ще се тръшкам. Ще издивея от неспане и ще бичвам с най-близките. Ще съм тотално неблагодарна на моменти. Но дълбоко вътре в себе си ще съм щастлива. Не като сега, когато съм наспана, разглезена от време и възможности, но дълбоко в себе си нещастна.