Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 43 627
  • 677
  •   1
Отговори
# 675
Досега имах 2 стимулирани - резултатът беше 1Я при Сенкова със трансфер и 0Я в Гърция - и двата пъти по 5 растящи фоликула. Не знам дали има смисъл от стимулации при консистентен резултат 1 (най-много 2 евентуално). В Гърция ми споделиха, че на 44 (бях тогава) за успешно инвитро трябват около 15 стимулации, което сигурно математически е вярно, но малко хора могат да издържат психически, финансово и всякак на такова напрежение.

Не съм правила на ЕЦ опит.

# 676
  • Be realistic - plan for a miracle.
To EЦ понякога е със слаба стимулация (Летрозол или Кломифен + Овитрел), та предполагам това сте правили със Сенкова, но ако си с добро АМХ може и да е действала по-смело.

Това с математическото смятане колко опити трябват е пълен булшит, извинявам се Grinning Grinning

Стискам ти палци!

# 677
Привет, Петя,
Не се отказвай! Знам чувството,но не губи надежда! Щом си тук- имаш енергия и желание Simple Smile
Нищо не е на всяка цена разбира се, но вярвам,че не е невъзможно. Предполагам си оценила работата им и приеми резултатът за напредващ. Аз направих два опита. От втория, на 42 си имам чуден юнак.
Не вярвах и аз. И психически и физически стартирах втория опит само, защото имах право на три по фонда и някак, за да знам, че поне съм ги изгърмяла. По едно ембрионче ми оцеля до трансфер и двата пъти. Ама- едното от тях е човек вече.
Не слушай статистики и не се обвинявай! Просто се успокой, това е от изключително значение! Малко по лека и полека и си стой на пътечката! Всякакви ситуации са възможни. Вярвай! Прегръдка!

Общи условия

Активация на акаунт