Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 41 994
  • 669
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, ако някой е пропуснал поста, ето инфо за предстоящия нов адрес на Неовитро: https://www.facebook.com/share/p/1Lw43megYf/.
Явно още са на стария адрес, защото не пише от коя дата.

# 571
  • Be realistic - plan for a miracle.
Все още са си на стария адрес, но да, наближава преместването Heart Ще го обявят официално скоро. Моето предчувствие е, че около септември ще са преместени вече.

# 572
На мен ми казаха, че очакват да е до края на месеца, защото активно местят вече. Дано успеят.

# 573
Момичета,моля ви ако някой има личния номер на д-р Катина Стойчева да ми го изпрати на лично ❤️

# 574
Днес чух да си говорятче от понеделник ще са в новата сграда.

# 575
Някой има ли мейл на Нели ако може на лични.
Update: Благодаря за отговорите.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:12 от varna2020

# 576
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пратих ти го на лични, Варна ✌

Мхм, аз тогава имам преглед и ме предупредиха да отивам направо на новото, освен ако не ми звъннат, че има промяна. Аз все пак ще следя социалките да кажат окончателно, за да съм сигурна. 😃

# 577
  • София

О, това ще е супер. Тъкмо ще заведа малкия да го види д-р Сенкова. Че новата сграда ми е много удобна, като локация.

# 578
Момичета,моля ви ако някой има личния номер на д-р Катина Стойчева да ми го изпрати на лично ❤️

Пратил съм ти го на ЛС.

# 579
# 580
Здравейте!
Отдавна не съм чела темата за доктор Сенкова, видях че е имало нажежени страсти.
Да споделя и моя опит с клиниката.
Инвитро на ЕЦ, няколко замразени ембриона, последна пункция, вадят 1 яйцеклетка, оплождат я. Оказва се че е с топ качество, при което следва трансфер и бременност завършила успешно Simple Smile)
Боготворя доктор Сенкова и ембриолозите. За мен са най-най- добрите специалисти.
Винаги ще съм им благодарна. За мен тя е голям, сърцат човек преди всичко.❤️
Кураж на останалите момичета. Ще се случат нещата!

# 581
Има ли момичета,които са посещавали Сенкова за подготовка преди ембриотрансфер в Турция?

# 582
Има ли момичета,които са посещавали Сенкова за подготовка преди ембриотрансфер в Турция?

Не знам точно за това,но имах близка с бременност от Турция, която д-р Сенкова следеше. Нищо против няма да съдейства на колегите си. Една от малкото, която не коментира колеги с лошо и ако може- съдейства напълно. Съветът ми е да го изговориш с нея и бъди наистина спокойна. Няма да реагира негативно.

# 583
  • София
Тя даже взима идеи и опит от турците. И прилага някои неща. И си го казва съвсем честно. Което ѝ прави чест. И никога не си е позволила да плюе по колеги.

# 584
Наистина е вече един от малцината лекари,които не плюе по колеги

Общи условия

Активация на акаунт