Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 38 357
  • 627
  •   1
Отговори
# 600
Отпуската е последната седмица на Август и първата на Септември.

# 601
Здравейте момичета,
Имам нужда от вашата помощ и личен опит. 🙏
С мъжа ми сме пациенти на Неовитро и сме изключително доволни от отношението и професионализма им – познаваме вече целия екип и наистина се чувстваме спокойни при тях.
Все пак, преди да вземем окончателно решение за инвитро, бихме искали да чуем истории от първо лице на жени, които са преминали през успешна инвитро процедура именно в тази клиника.
Нашият случай е с мъжки фактор 2%, при мен няма установен проблем, на 30 години съм. Знам, че при такъв фактор ключова роля има ембриологът, затова ще ми е много полезно да чуя вашите впечатления точно по тази линия.
Ако имате успешен опит там, ще съм безкрайно благодарна, ако споделите как е протекла процедурата, какво ви е направило най-силно впечатление и какво ви е помогнало да успеете.
Това ще ни помогне да вземем най-доброто решение за нас

# 602
Здравей, Дейзи,
Аз съм от успелите с трагичен мъжки фактор+  моята сериозна вече възраст.
Най- силно впечатление ми направи фактът,че мъжът ми подобри показателите си без на пръв поглед ясна причина,когато се озовахме там. Аз си го обяснявам със спокойствие. Нищо друго не правеше към момента. А не е да не опитвахме какво ли не преди това. Нашето дете го създаде Нели. Вярвам, че е истински професионалист и можеш да бъдеш абсолютно спокойна. Не сме предприемали нищо допълнително като процедури.
Млада си и това ти е най- големият коз!
На фона на нашия мъжки фактор...и моите яйца вече хич не ги биваше:(. Та- бяхме доста по- сложен случай. И ние опитахме да избегнем тежката артилерия,но само загубихме още време. Мой съвет- действай! И се вижте непременно с д-р Лазаров. Ако може нещо да се направи за мъжът ти- той е човекът.
Успех и спокойствие!

# 603
Благодаря, Tirex,
радвам се да чуя положително мнение и да прочета хубави отзиви!

# 604
Няколко странички по назад в темата и други дами сме писали за успеха си, може да попрочетете и там Simple Smile

# 605
Изчетох всичко до момента по назад в темата Simple Smile Благодаря ви.
Интересувам се по-конкретно за Радослав и Нели, които са ембриолозите там в момента.
Никъде не успях да прочета повече за тях като екип и успешни процедури

# 606
Въпреки, че нямах успех , мога съвсем открито да заявя, че д-р Сенкова и екипа и са невероятни професионалисти, най-вече Човеци, земни и истински.До последно докторката никога не ме обезкуражи, никога не ме разочарова, подкрепяше ме и винаги ми отговаряше, дори и да е заета.Няма да забравя как след трансфера ми ,веднага говори с нейна пациентка бременна, просто я мислеше и искаше да я консултира!Адмирации и благодаря за професионалното отношение!

# 607
Изчетох всичко до момента по назад в темата Simple Smile Благодаря ви.
Интересувам се по-конкретно за Радослав и Нели, които са ембриолозите там в момента.
Никъде не успях да прочета повече за тях като екип и успешни процедури

Уви да! Често усилията на ембриолозите някак остават на заден план. Често се споменава лекарят, а за тях рядко се говори. Трудно обаче можем да преценим компетенцията им,защото тяхната работа не е пряко с нас, а с проектодецата ни. Екипна работа е определено! Правилният подход, за да са читави яйцеклетките и после са ембриолозите с техните решения. При нас оплождаха и класическо и икси. Разделиха ги да има и по двата начина.Навсякъде другаде бяха категорични,че сме само за ИКСИ,заради мъжкия фактор.Бебето стана от класическо. Имам наблюдения само от Нели. Освен,че ще и благодаря цял живот, за детето си, беше доста мила в комуникацията и ми изглежда добър и отговорен човек. Тя е с доктор Сенкова много отдавна. Лоялно и коректно работят. Добре стикован екип са. На Валя също благодаря от сърце.
Не зная към момента как са, когато имат толкова много хора,но от моя опит с тях-поклон и респект!

# 608
Здравейте, дами как сте?
Вярно ли е, че Д-р Кирякова от Токуда ще е част от Неовитро?

# 609
Здравейте момичета,
Имам нужда от вашата помощ и личен опит. 🙏
С мъжа ми сме пациенти на Неовитро и сме изключително доволни от отношението и професионализма им – познаваме вече целия екип и наистина се чувстваме спокойни при тях.
Все пак, преди да вземем окончателно решение за инвитро, бихме искали да чуем истории от първо лице на жени, които са преминали през успешна инвитро процедура именно в тази клиника.
Нашият случай е с мъжки фактор 2%, при мен няма установен проблем, на 30 години съм. Знам, че при такъв фактор ключова роля има ембриологът, затова ще ми е много полезно да чуя вашите впечатления точно по тази линия.
Ако имате успешен опит там, ще съм безкрайно благодарна, ако споделите как е протекла процедурата, какво ви е направило най-силно впечатление и какво ви е помогнало да успеете.
Това ще ни помогне да вземем най-доброто решение за нас

Нашият случай също е с тежък мъжки фактор с няколко СГ, показващи между 0.8 и 1.8 милиона на мл. + ниска подвижност и 1% морфология. Много сме доволни от ембриолозите, даже Ради назначи допълнителни добавки и изследвания, докато трае подготовката за стимулацията. Това не ни се случи в другите клиники, където лаборантите и ембриолозите просто гледаха изследванията и не казваха нищо.

При първото посещение в Неовитро за СГ, Ради се поинтересува от минали изследвания и СГ и пожела да ги види, преди да дам материал. Даде съвети за направа на други изследвания за още добавки. Изчакаме 2-3 месеца и започнахме стимулацията. В деня на даване на материал, когато се осъществи и пункцията, неочаквано бройката на сперматозоидите се покачи почти до нормите. В крайна сметка няколко ембриона достигнаха до ден 5 и ги замръзиха. След два месеца последва първият трансфер и сега жената е в 15-а г.с.

След като сте с МФ, казвай на мъжа ти да не се срамува и да се консултира с тях по всяко време. Ради, специално, е изключително отзивчив и помага. Личи си, че това му е на сърце и върши работата си с кеф.

# 610
Някой случайно да знае сутрин в колко часа минава първият куриер за кръвните проби на Бодимед?

# 611
Здравейте! За д-р Сенкова през супердок ли се записва час или на телефона на Неовитро? Благодаря!

# 612
Само по телефона Simple Smile

Здравейте! За д-р Сенкова през супердок ли се записва час или на телефона на Неовитро? Благодаря!

# 613
  • София
Аз съм си записвала и през Супердок, но сега само по телефона.
Ходих в новата клиника с малкия. Много е хубава. Ново, чисто, спокойно. Много се радвам, дано имат много успехи, те го заслужават! ❤️

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:38 от Аглея

# 614
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много е хубаво наистина, и аз се радвам за тях че "дръпват" още напред.
В момента д-р Сенкова отсъства до втората седмица на септември и ме следи д-р Бранков. Отделям минутка да го похваля тук Grinning В случай, че има четящи, които се чудят как е той като лекар или имат притеснения.
Това е най-внимателният и надъхан лекар, който съм срещала последните 10 години ходене по клиники. Има изключително лека ръка, нищо не усещам при прегледи, мога да задремя и не се шегувам. А аз съм с високи яйчници, единият от които се крие зад матката често (иска се натиск), имам и миома.
Страшно е информиран, чете, интересува се и знае всеки детайл на случая ми.
Ако нещата се развият както подозирам, идният месец може да съм при него и за пункция. Ще разкажа живот и здраве тогава още.

Общи условия

Активация на акаунт