Да се извиня ли, след като много я обидих?

• 3 791
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Авторе, мега досаден си и за четене, вероятно и за комуникация. Когато осъзнаеш, че земята се върти около слънцето, а не около теб, може и да прокопсаш с някоя връзка. С тази няма да е.

# 31
Хора с ниско самочувствие се оставят да ги обиждат.
На такава обида, трябваше на място да и кажеш някои неща и после въобще да не я търсиш.

Я сега кажи авторе предишната ти уж дълга връзка защо се прекрати.

# 32
Вие сте много токсичен човек.Като пиявица. Звучиш ми като мъж ,на който му липсва внимание .Толкова си разтегнал локумите в поста си,че те четох през ред .Мъжете не се изразяват като теб.
За секса щом ти казваш ,че е бил ,,добре" това означава,че е бил пълна трагедия за нея.И да не си го признае,просто ще е от възпитание и желание да те те обиди.Но секса е ,,добре " след 15 години брачен живот.Вашия трябваше да е перфектен.
Отървала се е момата.

Искате да ви споделя повече ли? Да се мокри като след баня при ласките и да иска по 3 пъти на вечер. Зле е бил, щом казвате, все пак сте жена. Благодаря за отговора и се надявам, че не съм засегнал болно место във вашите отношения.

# 33
Най-вероятно е харесала някой друг и ти й пречиш. Изчакай известно време и то ще се разбере.
Според мен ти си се отървал.

# 34
Moмата е доста сприхава, гонят си я нейните бесове, а ти й досаждаш и искаш да й отклониш вниманието.То и двамата си чоплите нещо с терапиите. Даже се чудя толкова ли често хората прибягват до терапии. Няма лошо, де.
Приеми, че сте се разминали. Дръж се естествено, без да се цупиш или досаждаш и си насочвай вниманието извън колектива.

# 35
Благодаря за отговора и се надявам, че не съм засегнал болно место във вашите отношения.
Много ниска топка… много!

# 36
Хора с ниско самочувствие се оставят да ги обиждат.
На такава обида, трябваше на място да и кажеш някои неща и после въобще да не я търсиш.

Я сега кажи авторе предишната ти уж дълга връзка защо се прекрати.

Беше с чужденка, родена и израстнала в Испания, но живее в Германия. Тя е студент по медицина тук. Понеже се събрахме, когато тя приключваше обучението си и нещата бяха сериозни, тя искаше да се преместим в Германия, за да специализира. Понеже моята кариера е тук и не искам да оставя брат ми сам тук, а и сърце не ми даваше да я накарам тя да остане тук, трябваше да се разделим.

# 37
JoyJoy Е, не мога. Имам дежа вю.
Ех тази доброта и загриженост за другите. Опропастил сте си живота. Joy

# 38
На мен ми се стори доста объркано всичко. Разбрах само, че връзката ви е приключила за нея, но за теб - не. Почти нищо не схванах от написаното, пък си мисля, че съм що-годе интелигентен човек. Яд те е, че си изпуснал красавицата и вече не с теб. Кофти е, когато са те зарязали, но такъв е живота. Запази малко достойнство и продължи напред. Казваш, че в предходната си връзка не си имал такива проблеми, факт е че и тя в миналото, значи има някакави. Ако й се натрапваш непрекъснато, само още повече ще я отвратиш от себе си. Остави я, ако ви е писано да сте заедно ще се получи. Ако ли не, каквото и да правиш няма да си я върнеш. Със сигурност нещо в поведението ти я смущава и я отблъсква.

# 39
Благодаря за отговора и се надявам, че не съм засегнал болно место във вашите отношения.

Не знам защо прибягвате до географски имена и фрази от футбола в случая, честно казано.

Не ви разбирам, намеквате, че си измислям ли?
На мен ми се стори доста объркано всичко. Разбрах само, че връзката ви е приключила за нея, но за теб - не. Почти нищо не схванах от написаното, пък си мисля, че съм що-годе интелигентен човек. Яд те е, че си изпуснал красавицата и вече не с теб. Кофти е, когато са те зарязали, но такъв е живота. Запази малко достойнство и продължи напред. Казваш, че в предходната си връзка не си имал такива проблеми, факт е че и тя в миналото, значи има някакави. Ако й се натрапваш непрекъснато, само още повече ще я отвратиш от себе си. Остави я, ако ви е писано да сте заедно ще се получи. Ако ли не, каквото и да правиш няма да си я върнеш. Със сигурност нещо в поведението ти я смущава и я отблъсква.

Да, приключихме не по мое желание, но няма какво да направя. Питах тук дали просто да не й се извиня, защото явно я засегнах много с нещо. Без значение какви са отношенията, смятам, че не следва да оставя такава обида.

# 40
Значи положението е по-зле, отколкото изглеждаше в началото.

# 41

Не знам защо прибягвате до географски имена и фрази от футбола в случая, честно казано.

Не ви разбирам, намеквате, че си измислям ли?

Да, приключихме не по мое желание, но няма какво да направя. Питах тук дали просто да не й се извиня, защото явно я засегнах много с нещо. Без значение какви са отношенията, смятам, че не следва да оставя такава обида.
Тя не ти е обидена,просто не те иска.Осъзнай го ! Ти си отчаян и си стигнал до Bg mamma . Мъжете не правят така.А жените не харесват такива ,,мъже " .Да искат съвети или да търсят нечие одобрение.Не е тук мястото .

# 42
Досаден сте за мъж на 36 години, който се занимава с жена почти 10 години по-млада.
След като сте си дали шанс и не се е получило. Какво искате повече от нея? Хващайте си пътя и се радвайте на живота.
Ако продължите да я притеснявате на работа, може да си вкарате голяма беля, че и да загубите работа.
Пораснете малко.

# 43
  • София
Авторе, направи ми впечатление как жената ти е казала, че се е чувствала, все едно трябва да стъпва на пръсти около теб, а ти си решил, че няма как да е така.
Тук също ти се даде доста обратна връзка какво впечатление правиш, но ти пак заключи, че хората не са прави да те възприемат така.
За мен това говори за проблем с осъзнаването и приемането на чувствата на другите, щом не влизат в твоята представа за теб.
После си показа и рогата, когато ти удариха егото.

На мен ми се струваш незрял за възрастта си, прилепчив, неприемащ чуждата обратна връзка и решения. Такъв човек, освен неприятен за общуване и връзки, трудно може да коригира грешките си, понеже винаги търси начин да изкара, че другите не са прави.

Според мен трябва много внимателно да се замислиш над всичко, което бившата ти е казала - не е без причина. Цупенето и игнорът са манипулации и са токсични, ако тя не ти го е казала, ти го казвам аз. Дали ще се вслушаш в мненията тук или не, засяга само теб. За нас няма значение дали и на 46 ще си още сам.

# 44
От цялото писание, забелязвам, че водите разговори, в които тя ти обяснява, че се чувства зле, а ти я убеждаваш, че не е така. Ако един човек се чувства, че ходи на пръсти, ти как го убеждаваш, че се е объркал?

Общи условия

Активация на акаунт