Тук също ти се даде доста обратна връзка какво впечатление правиш, но ти пак заключи, че хората не са прави да те възприемат така.
За мен това говори за проблем с осъзнаването и приемането на чувствата на другите, щом не влизат в твоята представа за теб.
После си показа и рогата, когато ти удариха егото.
На мен ми се струваш незрял за възрастта си, прилепчив, неприемащ чуждата обратна връзка и решения. Такъв човек, освен неприятен за общуване и връзки, трудно може да коригира грешките си, понеже винаги търси начин да изкара, че другите не са прави.
Според мен трябва много внимателно да се замислиш над всичко, което бившата ти е казала - не е без причина. Цупенето и игнорът са манипулации и са токсични, ако тя не ти го е казала, ти го казвам аз. Дали ще се вслушаш в мненията тук или не, засяга само теб. За нас няма значение дали и на 46 ще си още сам.
Защо ми слагате думи в устата? Къде съм казал, че на 100% не са прави хората и че нямам проблем? Няколко пъти споменах, че са прави. Просто явно тук има много тръгърнати хора, които са дефанзивни.
Разбира се, че ще си покажа рогата, когато се правят някакви изводи с известно какви цели. Ако въпросните потребители искат мишена, по която да изстрелват хейтърските си коментари относно “мъжете”, моля да намерят друг пост.
Да, може би имам проблем с приемането на някои неща, но не мога да кажа, че съм прилепчив. За ходенето на пръсти - моето лично впечатление беше, че ме крие някак си. Вероятно не съм бил прав, но не мога да променя миналото.
Разбирам ви и съм съгласен с тезата. Всъщност на мен идеята ми беше просто да споделя мнението си, че отношенията в офиса не са есенцията на цялата връзка. Там сме други хора, пристиснати да се държат по един определен начин. Разбира се, аз съм много грешен като й се цупех там. Явно въобще това разсъждение ме тласка в грешна посока.