🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 626
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 360
Това много, ама много силно се надявам да е някаква шега или кликбейт жълта статия, защото ако се окаже вярно, то Ники Николов да ходи да се гръмне. Ергенът тотално ще се срине.
Дано в новия сезон няма участничка с името Йоана...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stana-yasen-i-vtoriyat-ergen-2392843

Според мен е лъжа, ама изхождайки от миналите години няма да се учудя на поредния фалш. Един вид, сезон 2 на квадрат ще се получи. Другото ниво...
По принцип аз доколкото знам Мартин си е сингъл. Аз поне не съм му виждал снимки в инстаграм с друга жена изобщо след като напусна Игри на волята сезон 5, а това са вече близо 2 години.
Това коментираме от няколко страници - че е вярно. Спускат и инфо от снимките на визитките.
За Йоана не знам:)

# 3 361
И без това визитките са доста объркващи, впоследствие разбираме, че момичетата нямат нищо общо с представеното.

Имат общо, тва че лъжат на поразия в подкастите после, за да кърпят щети е отделен въпрос.

# 3 362
  • Разпиляна във въображението
Ако държат този сезон да е успешен, а снимките все още не са започнали, продуцентите имат възможност да "коригират" евентуалното участие на Йоана Simple Smile

# 3 363
Няма никакъв смисъл да вкарват гаджето му, ако има. Тя ще го изчака след това отвън. За победителката ще е достатъчен успех няколко месеца да я спрягат по сайтовете за гадже на Елвиса.

# 3 364
Февруари ли започва шоОто?Голям тюрлюгювеч ще е май. Simple SmileИ защо този точно е наричан на името на любимият ми Елвис?Дали пее като него или пък прилича на него,каква е връзката?

# 3 365
Нямам търпение за Ергена 4 Simple Smile
Харесва ми шоуто, с двама ергени ще е интересно, а и в студения февруари нещо романтично.
Този Мартин май има типаж. Емануела и бившата му си приличат, а и казва, че Мегън Фокс била идеалната жена.

# 3 366
Прякорът му идва от името, под което се е явявал на покер турнири преди години.

# 3 367
Явно този "Елвис" е известен, възможно ли е от една година да е с въпросната Йоана и това да не се знае?
И ако може някой да доуточни за какво става въпрос - ергените са видяли момите на кастинга и са казали коя става, коя - не, така ли? Или са преценили коя да има визитка и коя не?

# 3 368
Прякорът му идва от името, под което се е явявал на покер турнири преди години.
А се е пишел така, защото като млад наистина има прилика с Елвис Пресли.

# 3 369
Няма никакъв смисъл да вкарват гаджето му, ако има. Тя ще го изчака след това отвън. За победителката ще е достатъчен успех няколко месеца да я спрягат по сайтовете за гадже на Елвиса.
Може да искат да следват тази "редица":
- след първи сезон - "външно" гадже;
- след втори - "вътрешно";
- след трети - "външно";
- след четвърти - отново "вътрешно"...
Grinning

# 3 370
Наум потегля с родата пак..

# 3 371
Супер,  ще пропуснат зимата тук.

# 3 372
До няколко дни ще се свържат от екипа с избраните момичета. Казали са им да подготвят 18 рокли. Simple Smile

Моята позната, която беше избрана за кастинг, от два месеца познава ергена и даже са ги натиснали от Бтв да снимат някакво видео по сценарий (не разбрах точно какво), той се държал много сухарски и студено...

Весело посрещане на новата година!

# 3 373
18 рокли, значи 18 коктейла. Много ми е интересно защо са решили този път момичетата да си осигуряват дрехите. Дано не е само cost cutting.

# 3 374
В американския формат е така. Гримът също ще е грижа на момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт