🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 636
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 345
  • софия
Не съм фен на формАта, с кой акъл изгледах Ерген 3 и аз не знам.
Нито едно нагласено ИВ не може да ме ядоса така, както един епизод от Ергенът Joy

Но пък се нагласих да загледам и следващия Ерген, заради Ники Николов и уж че "всичко щяло да е различно".
 Ама сега, ако е вярно за  Елвиса  - оффф, на мен когато и където и да го видя все ми е в повече .......... Trollface

Но за феновете на формАта, които не го "познават" от другите му участия - съвсем различен типаж Ергенин е.  
Има вероятност според мен новия сезон наистина да е различен, с  по-разчупена концепция.
И аз мисля, че  Елвиса ще се справи добре тук. Hands V
И ако идеята им е различна от това да накарат 30 млади жени три месеца  да изглеждат като идиотки, вероятно ще загледам и аз.
 И въпреки Елвиса.....

# 3 346
Само не разбирам, защо пак Наум? Най нехаресвания персонаж. Гледах го по бтв, коментираха някакъв нов филм, в който участва и в първия момент го помислих за Виктор-ерген 1. Чак като се вгледах, разбрах че е той, но така беше копирал визията на Виктор, та чак ме учуди. Толкова не мога да го харесам тоя Наум, та чак и филми с него не искам да гледам, а трябва пак да го търпя в новия сезон.

# 3 347
Мен Наум не ме дразни. Само едно нещо ми е трудно да приема и то е, че не е наследил и грам от таланта на дядо си. Ама той няма вина за това.

# 3 348
Аз направо си го харесвам Наум, но не и в сухарската роля от Ергенът 1-3. Надявам се, че с новия продуцент и той ще е по-свеж.
Колкото до визитките - Виктория Капитонова нямаше визитка. Изобщо не е гаранция докъде ще стигнеш. В последния сезон май на всички бяха направили, нали беше в два епизода. За мен е интересно да не се представят всички с визитки по 3-4 минути, при някои е по-добре да ги опознаеш в последствие.

# 3 349
Някаква по-достоверна клюка за хонорара на Елвиса?
Това, което чувам ми се струва доста.

# 3 350
Аз направо си го харесвам Наум, но не и в сухарската роля от Ергенът 1-3. Надявам се, че с новия продуцент и той ще е по-свеж.
Колкото до визитките - Виктория Капитонова нямаше визитка. Изобщо не е гаранция докъде ще стигнеш. В последния сезон май на всички бяха направили, нали беше в два епизода. За мен е интересно да не се представят всички с визитки по 3-4 минути, при някои е по-добре да ги опознаеш в последствие.
В последния сезон Надя нямаше визитка и никакво ефирно време първите няколко епизода, така че наистина жените да не се отчайват.

# 3 351
Аз пък след като обявиха Елвиса може и да гледам. Даже и да не кажа, че поне първите 1-2 епизода със сигурност ще ги уважа. Не знам Виктор(когото познавам) какво ще дири там, при положение че Елвиса е добре свързан политически син и бизнесмен, но да видим 😂 него категорично нямаше да го гледам.

# 3 352
Интересно дали вече ергените ще имат повече свобода как да се държат с жените Thinking

# 3 353
Ще имат, ще имат. Самите ергени лично присъстват на кастингите и подаряват роза на момичетата избрани да продължат напред. Така няма опасност да има "бау-мяу", каквото са си избрали сами от предварителните разговори и подбор това ще е. Както се казва, последната дума е тяхната.

# 3 354
И без това визитките са доста объркващи, впоследствие разбираме, че момичетата нямат нищо общо с представеното.

# 3 355
То е ясно какво търси всеки там, а пък и за нас е ясно. Аз съм романтичка, но нямам илюзията, че там ще се завъди любов. Сеир обаче ще има, с Елвиса...лошото е, че той е повече злобен и смешен, отколкото забавен. Но не вярвам да е безгласна буква и статист.

# 3 356
  • Разпиляна във въображението
С избора на този Мартин може би се целят в аудиторията на ИВ. Тези, които са го гледали там явно не са безразлични към него. Ще предизвика интерес да се види в друго предаване как се държи.

# 3 357
  • София
Това много, ама много силно се надявам да е някаква шега или кликбейт жълта статия, защото ако се окаже вярно, то Ники Николов да ходи да се гръмне. Ергенът тотално ще се срине.
Дано в новия сезон няма участничка с името Йоана...
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Stana-yasen-i-vtoriyat-ergen-2392843

Според мен е лъжа, ама изхождайки от миналите години няма да се учудя на поредния фалш. Един вид, сезон 2 на квадрат ще се получи. Другото ниво...
По принцип аз доколкото знам Мартин си е сингъл. Аз поне не съм му виждал снимки в инстаграм с друга жена изобщо след като напусна Игри на волята сезон 5, а това са вече близо 2 години.

# 3 358
Ще имат, ще имат. Самите ергени лично присъстват на кастингите и подаряват роза на момичетата избрани да продължат напред. Така няма опасност да има "бау-мяу", каквото са си избрали сами от предварителните разговори и подбор това ще е. Както се казва, последната дума е тяхната.
Нещо подобно исках да кажа и аз. Екипа е бил готов да снима, имали са “запазено” място, но след това отказали като момичето казало “тоя не ме хареса”. Не знам в предни сезони дали ергените са били на снимането на визитките и дали отказа всъщност не е заснет и да има нов монтаж как той си ги избира още в България, предстои да разберем🙂Имам нейна снимка, тъй че ще видим дали ще участва като започне предаването.

# 3 359
Наум е нетърпим, но защо от продукцията в бг стил се държат лоялно към непо детето, сякаш сме 1985-та, това не го разбирам за частна телевизия

Общи условия

Активация на акаунт