🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 835
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 720
Но Валерия е висока топка за него,  знае ли човек…
Щеше да бъде висока топка, ако я беше пожелал и тя го беше шкартирала. Сега, обаче, вече не е в графа "висока топка" за него.
Засега такава разлика не се усеща чак толкова. Но след 10-15 години... Колкото и да се опъва и да се поддържа не може да избяга от времето. Някои хора имат късмет да са изпълнени с живец и да са без здравословни проблеми до 80, но това е по-скоро изключение. Повечето нямат толкова енергия, залежават се, имат някакви здравословни проблеми и някой трябва да се грижи за тях. Но предполагам, че с Валерия до тогава отдавна ще са се разделили. 😏😉
Когато жената е на под 30, а мъжът на над 60, мисля, че пак би трябвало да се усеща разликата в годините. Не е въпросът само до жизнеността и здравословното състояние. Има някаква специфична миризма, която телата развиват след определена възраст. Колкото и да се къпеш и парфюмираш, случва се. Спомням си колко ми беше неприятно, докато бях дете, всички лели и баби да ме целуват по бузите... /естествено, не показвах, че ми е неприятното, за да не ги обидя, но.../

# 3 721
  • софия
Да припомня: непълнолетното само си беше пратило голите си снимки, тя не го изтипоса чак дибидюс. Това, че е платила с пари, събирани за кучетата си е абсолютна не интерпретация, а клевета.
Тя постна точно снимките, които детето и беше пратило. Голи снимки. Като бонус му беше изтипосала и името му и това на родителите му. Имаше доказателства и за това от къде са теглени парите. Защото умницата пусна и платежни документи, докато се хвалеше с постижението си. Бяха и блокирали и сметките по този повод.
 И все пак, много ми се иска да ми кажеш, кога съм заблуждавала, че ми стана интересно. Благодаря предварително.

# 3 722
Интересна дискусия,щом ще помагали дружно с Алексиев на кучешката кауза,нп да се хванела с него,ако ще и заради парите му само 😀 Ле-ле,обаче така ми звучаха някои постове,между редовете.Чак гроздето било кисело,тц,стафидирано е.
В днешното време на бум на пластиките,да определиш,че някой е висока топка само,защото е красив/красива,ддз,все си мислех,че по на друго се залага за това определение.

П.п.Ех,навремето как разпалено коментирахме Ергенчето 1,2,Игри на волята,но нещо последните сезони не ме грабнаха.

# 3 723
  • # супернатурална #
Да припомня: непълнолетното само си беше пратило голите си снимки, тя не го изтипоса чак дибидюс. Това, че е платила с пари, събирани за кучетата си е абсолютна не интерпретация, а клевета.
Тя постна точно снимките, които детето и беше пратило. Голи снимки. Като бонус му беше изтипосала и името му и това на родителите му. Имаше доказателства и за това от къде са теглени парите. Защото умницата пусна и платежни документи, докато се хвалеше с постижението си. Бяха и блокирали и сметките по този повод.
 И все пак, много ми се иска да ми кажеш, кога съм заблуждавала, че ми стана интересно. Благодаря предварително.

Сигурно се шегуваш Heart Eyes  "Доказателства" от къде са теглени парите? Може ли да ги видим? Интересно ми е, коя банка ще обвиниш в неконфиденциалност?

# 3 724
  • софия
И на мен ми изглеждаше, като нелепа шега, но това са фактите и светът на Валето. Ако имаш желание, зарови се в темите, там го има всичко. Забавно беше. Момичетата тук не спят и действаха светкавично. Валето сама си постна, какви банки да обвинявам. Ако не ме беше шокирало, толкова много свръх неадекватното и поведение, нямаше и да запомня този случай, поредна изцепка. Но тя се постара, признавам и го.

# 3 725
Е това е баш измислици, завоалирани зад “момичетата” в шок сме били, незнам си какво. Аз не помня нищо такова за банки и запорирани сметки.
Къде е това дело, водено срещу Валерия за голи снимки на непълнолетно? Ако няма такова, явно нямаме такова престъпление

# 3 726
  • # супернатурална #
Да, любимото ми е, когато попитам за доказателства, да ми се отговори "намери си ги сама"
Да ти идва на ума, че някои "момичета" , за разлика от теб, следваме Валерия?

# 3 727
Изобщо от началото до края, Ергенът  си е един бизнес проект за Валето според мен.И ако и фенките й да са в шок,представям си какво му е на Генчо,прелъстен и изоставен.

# 3 728
Извинете, това е форум, не съда. Всички й помним изцепките на Първата, Моралната, и Тихата ( щото щастието обичало тишината, моля ви се). Онова в Инстаграм беше дъно даже за нея, но си е факт. Как пък няма да ходи някой да рови, за да ви дава доказателства Joy

# 3 729
  • # супернатурална #
Айде пак "всички". Не е съд, но и тук на клеветата не се гледа с добро око.

# 3 730
Айде пак "всички". Не е съд, но и тук на клеветата не се гледа с добро око.
Ама никой не е виновен,че я идеализирате.

# 3 731
Клюката с Валерия е топ. Странна двойка са. Обаче според мен ни най-малко не са притеснени, пък камо ли да се обясняват. Вижте ,че се заиграват с тия снимки в гръб. И така и трябва, нищо нередно не правят. Живеят си живота, докато другите цъкат с език. Това че имат голяма разлика, е и? На някои не се харесва. Ами ок. То те самите не се харесват на някои и без възрастовата разлика. Мислете ли, че им дреме 😂 точно на Валерия и него? Тя е млада и свободна. И ий трябваше точно по решителен, идеен и деен партньор от заспалия Генчо.
Аз мисля, че ще се окаже, че си допадат по друга линия и Валерия няма да се задържи в имението като “гадже”.

Тва звуча доста златотърсачески, и ти ли би се хванала с такъв чичка щот нали "не ти дреме". Не може на човек да не му пука грам. Нищо яко няма в тва да се обясняваш на всички кой къде те срещне, че и хиляди непознати в случая.

# 3 732
Абе по света щяха да я изядат за оня гаф с малолетен. Но, стари манджи.

# 3 733
  • София
Хакерът беше поискал Валерия да напише, че той й е помогнал да си върне профила. Тя качи на стори чата им, за да покаже какво е свършил за нея и там, в нейните съобщения, беше написала, че ще му плати през Револют, защото е извън София и няма достъп до банката си. Вече ми се губят подробностите, но наистина - който е любопитен - има снимки назад в темите.

# 3 734
Мъчно ми е за Валерия, че така безразсъдно си търгува младостта и красотата.

Общи условия

Активация на акаунт