🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 688
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 780
И какви ги върши толкова Биометов, че това възмущение?

С Валерия чак любов дали има, не знам, но вие тука го изкарахте апокалписис. Как си хабяла младостта, как трябвало да му ражда наследник да го върже, какво си въобразявала хаха как той ги менкал като носни кърпички… ехеее 😄Колко време е бил с Цвети? Отделно, че е пълно с връзки с несъответствия, различни от възрастта. Това че хората са на една възраст не ги предпазва от скъсване. Валерия и Биометов са неочаквана двойка, но реално може да имат общи възгледи, много млади жени им харесва да излизат с възрастни, които да им дават насоки, да им помагат с връзки и финансово.
Пък че се била обяснявала на форума със снимките хахаха Просто в някакъв момент са щели да се заявят като двойка или каквато им е там идеята.

С две думи, все тая дали и колко са във връзка Валерия и Биометов, ама хейтът си го бива. Предразсъдъци яко. А в същото време пълно с жени, които стоят с изневеряващите си гадженца, но Валерия евтино се била продала. Добре 😄
И кой е казал, че Валерия е чиста като сълза. Нормално момиче. Просто си има хубави страни, които се харесват на някои в темата, а на други - не. Но подогравателните “кралицата” и подобни, повече отразяват мнението на тези, които не я харесват, отколкото на тези, които я. Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 16:54 от Linda*kiss

# 3 781
Такава възрастова разлика е патология. Това си е вид парафилия.

# 3 782
Интересно, дали Валерия би се снимала и имала отношения с 60 годишен, ако е беден?
Но парите, разбира се не са цел , явно е нямало на пазара по-млад веган-кучкар, с когото да споделят общи интереси. Той съвсем случайно има и пари. Любов, какво да ги правиш младите.

# 3 783
Лично за мен такава възрастова разлика си е апокалипсис, пък нека са предразсъдъци.

# 3 784
Страшно се забавлявам с коментарите, Валерия предизвика вълна от интерес. Аз не се учудвам, че е хванала с чичо, всъщност, не бих се учудила, който и да беше на негово място. Аз бях сигурна, че с Генчо не са двойка и знаех, че все някога ще се появят с други хора. Възрастта, мисля, че при тях няма значение. Отиват си,  пожелавам им да са щастливи. Валерия ако искаше обикновено семейство с дете и куче, досега да го постигнала, независимо с Генчо или с друг. В случая само за Генчо ми е малко жал, защото той нищо не спечели от цялата тая работа. Имаше на разположение над 20 момичета, а избра може би единствената, която не става за семейство.

# 3 785
Интересно, дали Валерия би се снимала и имала отношения с 60 годишен, ако е беден?
Но парите, разбира се не са цел , явно е нямало на пазара по-млад веган-кучкар, с когото да споделят общи интереси. Той съвсем случайно има и пари. Любов, какво да ги правиш младите.
Е, вие така за всеки може да кажете. Има и други с пари, ама е с този.
Иначе за някой млад пък - дали, ако не беше веган щеше да го хареса този красавец? За някой умен, дали, ако не беше млад и висок щеше да го хареса?
Парите понякога не са само пари, понякога е опитът и самочувствието, придобит покрай бизнеса, или манталитетът и начинът на израстване.

# 3 786
Простете, но си представих, как двойката запознава родителите си...
Няма да е странно изобщо, важно е младите да се обичат и да се снимат, да показват интериор и , че не им пука от мнението на завистливите бедняци.

# 3 787
Не знам защо се очаква да запознават родители или да се женят ? 🤣

# 3 788
Те на Валка техните сигурно вече са дочули мълвата, какво повече се иска?
Едва ли този романс ще се превърне и той в цирковете от Ергена: ама заведе ли го/я в Плевен/Пловдив, ама той ходи ли в приюта, ама на море ходихте ли с племенницата?

# 3 789
Не се очаква, забавлявам се.
Това, което се очаква според коментарите е, Валерия да става в 4 сутринта, да се прави на спортна натура, да хапва една ябълка на ден, да се снима за да поддържа имиджа на деди, и да чака някоя пара за приюта.

# 3 790
Много сте готини,честно,смея се на глас.

# 3 791
Ето това е истинска любов - когато мъжът си слага ботокс и филъри, тренира усилено, за да е млад и хубав за половинката си, която е заета с по-висши цели.

# 3 792
Валерия си е баш с чичкото. Достатъчно са чакали да демонстрират връзката си.

Знаете ли какво очаквам сега? Една нова двойка да се появи на хоризонта. Елена и Евгени. Пиша го съвсем сериозно. Това вече ще е бум. И си мисля, че е крайно време Елена да го разчупи този сфинкс  Евгени и че ще си паснат доста дваматa. А тук в темата какво ще е, не ми се мисли Simple Smile

# 3 793
Тия с голямата разлика яко ги разпъваме на кръст в ЗК, защо за Вялка да правим изключение?
Елена, ако се хване с Евгени, никой тук няма да се впечатли... за да ни разтърси истински и предлагам някой от калибъра на Делян Пеевски. Ето това ще е надцакване.

# 3 794
Или Божков! Най-пикантно ще е

Общи условия

Активация на акаунт