🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 601
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 795
  • # супернатурална #
Joy

Нее, за да е истинско надцакването, трябва да е млад, богат и красив. И да е чел Айн Ранд.

# 3 796
Евгени отговаря само на последното.

# 3 797
На Валерия завиждам единствено за самочувствието!
За Биометов. Ако нямаше такова силно лоби на определени фирми за автобусен транспорт и тирове, можеше да имаме прекрасно БДЖ на печалба, интерес има, пък и пътищата щяха да са по-здрави и спокойни. Но трябва да има за фетишите и кучетата на дядо.

# 3 798
Идентифицирам се като някакъв екс фен на Валерия (във формата ѝ симпатизирах, но след това не ме е очаровала с нищо). Нищо против нямам каузата ѝ, не я критикувам остро, че съществува, актуалната клюка ми е за чесане на езика. Пикантерийка си е, особено на фона на факта, че втора година волю-неволю се вълнуваме заедно ли са си с Генчо 😃
Някой хора много са ви впечатлили жълтите писаници за Ваньо, но предлагам да не бъдете така лековерни да вярвате на шокиращи истории.

# 3 799
  • София
Аз не виждам някой да оспорва или да определя произхода на Валерия. Пак стара манджа, ама такава дето като се стопли и се вкисва чак.

# 3 800
  • # супернатурална #
Ако това е към мен, виж поста преди моя.

# 3 801
Краули, трябва да страдаме, че Елена не е избрана, за да не харесваме Валерия ли? Ми тя ни е давала купища поводи, ама вие още си живеете в някакъв филм отпреди 2 години, а обвинявате нас, че не излизаме от него.

# 3 802
  • София
Това, че баща й (май) е тираджия, как определя произхода й?

# 3 803
Отношението ми е към Валерия е неутрално, нито я харесвам много, нито я мразя. Хубава жена е, според скромното ми лично мнение, но не знам какви бръмбари трябва да има в главата, за да легне с дядо си.

И моля ви, не намеквайте, че повечето сме склонни да бъдем с дядовци заради парите им.

# 3 804
Ама как така някой ден Валя да се разприказва! Ще са си заедно докато смъртта ги раздели! Моделката пръстен си има, сега стягат сватбата в Италия, щял да свири маестрото-абсолют срещу тлъст хонорар.

# 3 805
  • София
С интерес следя пикантните клюки, най-сетне нещо ново и различно от вечното Валерия - Елена. Grinning За Биометов само да кажа, че от години в клюкарската тема се казва, че спонсорира приюти за бездомничета, та не е само като да са му за украса в имението неговите бройки. Така че пиша му плюс и чакам да видя с какво още ще ни изненада Валката! Grinning

# 3 806
Но пък Валка трудно се сдържа. Клюкарката в мен няма търпение за бъдещите сценки. Може дори да я последвам, за да не изпускам резил Joy Каквито и отношения да имат, тя трудно се контролира.

# 3 807
Добре де, кой е този син, коя е майката

# 3 808
Обаче много яко как от Ергенът стигнахме до майката на тайния син на Биометов🤣
Както казваше баба ми, на девер Петко зълвения син.
Ще ме изкефи Ваньо да е ергенът в сезон 5.

# 3 809
То тя бе по-послушна и от кучетата - ставаше по команда, зверски гладувания, пускаше как хапва по ябълка за вечеря, когато има право на вечеря, защото някои от дните не яде нищо, как си лягала в 9 и спазвала същия режим на Ваньо. Никога не е била в позиция да поставя ултиматуми.
Е, сега и ОтВялка ще трябва да спазва режими, че иначе нея и 8 години няма да я изтраят. JoyJoyJoy
хаха то при нея това й е лайфстайла по принцип - веган от 15годишна, доста тренира и ляга рано, много слаба, по-слаба и от Цвети. В случая на Цвети тя е споделяла, че от няколко години е веган и е променила значително начинът си на хранене, сън, тренировки и тн, все се "бореше" с килограмите и се хвалеше кога падне под 50кг.

Общи условия

Активация на акаунт