🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 721
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 825
На мен сега ми е интересно Ивка с кого е. Точно по празниците в един подкаст се разбра, че е много влюбена в доста токсичен мъж - крие връзката им, никога не и подарява цветя, изключва си телефона, за да не види компанията му, че тя му звъни. Да Ви напомня на някого?
А в същото време Генчо си търси масажист в София. Не знам, не знам…

# 3 826
Е , тя луда ли е ? Как ще си изключва телефона , ужас

# 3 827
Колкото и да ми е противен Геньо, комбинацията Геньо + Ивка ми харесва повече от Валерия + дЕдо ѝ. Някак ми е леко по-естетична.
Но пък комбинацията Валерия + дЕдо ѝ е толкова по-забавна. Отдавна не се бях смяла така в темата.

# 3 828
Аз харесвам Валерия, но не харесвам Генчо, а Биометов…ами, ако трябва да съм честна, аз не съм много за за такива възрастови разлики, но в случая, поне от това, което аз виждам, този господин въобще не ми изглежда на брега на Валерия, ама знам ли. Иначе, за първи път чувам за него.

# 3 829
  • Варна
Ох Боже..
Влязох да питам за новини за новия сезон, а то пак Валерия и Генчо..
Хора, преодолейте го! Joy

Бях чела някъде, че на 04.01. са отлетели за Шри Ланка, но вчера ми попадна реклама - яви се на кастинг..

# 3 830
Ние сме ги преодоляли, но в старата манджа се внесе пикантна нотка, та затова Joy
Ех Елена, Елена, и с нобелов лауреат сега няма как да биеш Валерия Joy

# 3 831
Ние сме ги преодоляли, но в старата манджа се внесе пикантна нотка, та затова Joy
Винаги има шанс, все ще се намери някой по-стар и по-богат от Валерийния 😂

# 3 832
Е, стига де Joy Една с геронтофилски наклонности е достатъчна Joy

# 3 833
Кастингът е за есента. Тези вече отлетяха, даже в темата имат позната, която отлетяла.
Ох Боже..
Влязох да питам за новини за новия сезон, а то пак Валерия и Генчо..
Хора, преодолейте го! Joy

Бях чела някъде, че на 04.01. са отлетели за Шри Ланка, но вчера ми попадна реклама - яви се на кастинг..

# 3 834
Винаги има шанс, все ще се намери някой по-стар и по-богат от Валерийния 😂
Елена може да отвърне на удара и с някой 18 годишен, пак ще е пикантно JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 12:52 от Serene__

# 3 835
Елена може да е в трескава комуникация с Биометов младши. Ей
това ще е the ultimate goal

# 3 836
И двете да се омъжат за двамата.
И Валерия да стане свекърва на Елена.
Е, на това ще му се каже: "Какъв разврат на събитията, драги зрители"
JoyJoyJoy

# 3 837
От година и повече не бях влизала в темата, но новината в медиите ме насочи отново право тук. И аз като почти всички се забавлявам с коментарите, има страхотни попадения на хора с много чувство за хумор. Но едно не разбирам - опитите да се оправдае едно младо момиче, което доскоро прокламираше морални устои и благородни каузи, а днес се предполага (защото все пак не е доказан факт) връзка с един тотален дърт психопат. Наричам го така не защото вярвам на писанията на дневната му рутина, а защото видях как изглежда. Разбирам да е Брад Пит - талантлив, световно известен, обаятелен, харизматичен, с малко и добре направени  лицеви подобрения. А то - едно обезобразено от ботокс лице (клонящо към клоунско) в стремеж към вечна младост и просташки фукни с високи скорости. Като любител на животните бих разбрала младата дама само ако е решила да се жертва в името на благородната кауза и използва финансовата отплата за приют и фондация по всички световни стандарти. Другото е нездрав интерес.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 14:22 от nolii

# 3 838
Валерия отдавна не е младо момиче. Не съм ѝ виждала личната карта, но почти сигурно е на около 30 и на толкова си изглежда.

Тя е мега странна птица, той също явно, така че си подхождат повече от перфектно. Да са живи, здрави и заедно още дълги години и да си имат много кученца.

Толкова нежно и секси тя май никога не е позирала с Генчо Rolling Eyes Личи си, че има много химия и силно физическо привличане между нея и Ваньо.

# 3 839
  • Street of Dreams
"Да се жертва за благородна кауза и да използва финансова облага" си е чиста проституция. Страхотен морал имате, браво.

Двама възрастни и сингъл хора са се събрали. Какво намират един в друг си е тяхна работа.

Общи условия

Активация на акаунт