🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 446
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 4 005
Nightwolf, защо трябва да питаш всички "какво излизало"?

# 4 006
Аз не съм го гледала Виктор никъде , но дано да е не само красив, ами да може и две приказки да каже. Не че очаквам да напъхат умни жени във формата, но все как не искам да гледам Кен, а нещо по интересно и с характер. Затова разчитам на Елвиса, да разчупи малко сезона.

# 4 007
Пелвисът ми е много анти.  Можеше и без него да минем

# 4 008
  • България
Аз съм около възрастта на Виктор, супер си е момчето визуално. Същински принц от приказките!

Друг е въпросът, че не си падам по красавци. JoyJoyJoy

Е кво излиза? Че си като Валерия и искаш чиче? 😂🤣😂🤣 Дами, Валерия пример А, тук е пример Б.
Извинявай, но от 25-годишният естествен младеж Виктор до 63-годишния вампирски дядо с операции има мегдан разлика... Едно е 28-годишен като Алек, друго е мистър София.
Неуместен коментар.

# 4 009
  • София
Според мен много жени ще изберат Мартин, другият е много малък, трябваше да е някой на 27 години поне. Слушала съм го по подкасти Виктор и у мен оставаше съмнение по кой пол въобще си пада. Не съм сигурна, че и на 20 щях да си го харесам. Хубаво е, ако ще са двама наистина, ще има разнообразие.

Мартин ми харесва визуално и могат да се водят приятни разговори с него, но не ми допада твърде многото чалга в живота му и това, че не обича да пътува. Бих предпочела подаръци-пътувания пред купища бижута. 😅

Е кво излиза? Че си като онез миналите сезони с "обичаш ли да пътуваш?" 😂🤣😂🤣 Супер много народ се имат за мега специални и интересни като гледали сгради и яли у некви смешни квартални заведения. И тоя Виктор не е ли на 25 все пак, пак ще има жени в диапазон 20-30.

Сега видях, че е на 25, някой в темата беше писал, че е на 22, може би, защото статиите за него са от 2021 г. На 25 е добре, може и да иска връзка и ще обхване 20-30-годишните.

А какво излиза за мен няма значение, не съм кандидатка. Вметнах го като факт, защото нищо чудно и за някои от участничките да е проблем развлеченията в живота ѝ да са дискотеките. Надявам се да видим различни образи.

# 4 010

Извинявай, но от 25-годишният естествен младеж Виктор до 63-годишния вампирски дядо с операции има мегдан разлика...
Неуместен коментар.

Ама ти каза, че предпочиташ Марто къде е 40+. И естествено не питам наистина никого "кво излизало". Констатирам как изглежда, добре че съм аз да ви пиша някви шеги тука, че просто.....

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 13:55 от Nightwolf

# 4 011
Че какво му е на Марто? Е малко е употребяван, ама пък има пари. Бас държа, че всички ще кълват на него.
Едно не може да му се отрече, доста характер показа в ИВ. Никой не можа да го пречупи психически, но разбира се до сега не се е сблъсквал с "Ергенки", а някой от тях в предишни сезони направо "къртеха" и "мачкаха психиката" на всички нас.

# 4 012
Мартин обаче все още пуска сторита от нощни барове, малко ме съмнява да участва. Или пък да го включат за изненада после ?

# 4 013
Че какво му е на Марто? Е малко е употребяван, ама пък има пари. Бас държа, че всички ще кълват на него.
Едно не може да му се отрече, доста характер показа в ИВ. Никой не можа да го пречупи психически, но разбира се до сега не се е сблъсквал с "Ергенки", а някой от тях в предишни сезони направо "къртеха" и "мачкаха психиката" на всички нас.
Слаба ракия са ергенките пред ИВ. Нали не са му в къщата. Мислите ли, че ще му пука?
Коя е била толкова деспотична, авторитарна или мачкаща психиката? Просто някои бяха глуповати, а други имаха поведенчески отклонения.

# 4 014
  • София
Мартин обаче все още пуска сторита от нощни барове, малко ме съмнява да участва. Или пък да го включат за изненада после ?

И аз мисля, че или няма да има втори или няма да е той.
Той си е доста активен в инста и не го виждам как и ще си зареже бизнеса за да отиде в Шри ланка.....не ми изглежда на такъв човек, но ще видим де, може и да има изненада.

# 4 015

И аз мисля, че или няма да има втори или няма да е той.
Той си е доста активен в инста и не го виждам как и ще си зареже бизнеса за да отиде в Шри ланка.....не ми изглежда на такъв човек, но ще видим де, може и да има изненада.

Аз не очаквам Мартин да изчезне от интернет пространството. Най-вероятно ще има някой, който ще качва вместо него в инстраграм и други социални медии. И не знам защо си мислите, че само Мартин го управлява този бизнес. Той е съдружник, имаше поне още 2-3 съдружника в дружеството.

# 4 016
  • София
Аз пък се чудя коя мацка ще се влюби в тъй наречения Елвиса, при наличието на такова хубаво момче като първия ерген.

Аз пък си мисля,че никоя не е тръгнала до Шри Ланка да се влюбва. Всички са се записали за кастинг на сляпо, без да имат и най-малка представа кой е Ергенинът. В предишните сезони поне част от момичетата бяха проявили интерес към самия ерген, след анонсирането му.

# 4 017
+1

Пелвисът ми е много анти.  Можеше и без него да минем

# 4 018
Виктор е роден март 1999. Понеже виждам, че има дискусия за точната му възраст. Т.е. Към момента е на 25.

# 4 019
В предишните сезони поне част от момичетата бяха проявили интерес към самия ерген, след анонсирането му.

Всъщност не бива да вярваш на тез тъпотии. Въобще не ги интересува къв им изтъпанчат там. Важното е да наберат последователи в инстаграм и да рекламират боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт