🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 715
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 990
А какво обсъждат в На кафе?

# 3 991
Потвърдено, че Тея и Наум заминават днес:

# 3 992
Бившата на Ваньо предупредила Валерия… хаха това дали е истина, че ѝ броял всяка стотинка, която харчил по нея и после искал да му я върне. Тя как ще му върне нещо, като не работеше не знам. 😀

# 3 993
Потвърдено, че Тея и Наум заминават днес:

Някви статии са писали преди, че мъкнат сестрата на Теа, Ая, да гледа малкото, не тъщи/свекърви. Бе нагла история си е как го демонстрират.

# 3 994
Елвиса нито  е глупав ,нито е грозен. Гледах малко интервю от другия ерген ами доста скучноват ми се вижда.

# 3 995
Е някоя на 30+, търсеща малко по-смислени разговори от това към коя модна агенция се снима момчето. Днес заминават Наум и семейство.
Елена по Нова тв, приятно говори, има нов човек до себе си.
Пуснах На Кафе, но вече бяха свършили разговора с Елена. Мога ли да го гледам на запис някъде?

# 3 996
Сигурно ще го качат скоро по платформите. Говориха за Биг Брадър, за подкаста Гранд Балкан, ще участва в сватбено изложение с магазина за рокли 2ра употреба. За човека до нея беше едно изречение. Приятен разговор се получи, разказа и 2 забавни истории от Берлин, които аз не бях чувала.

# 3 997
https://www.youtube.com/watch?v=GhvLKCbKAwg

За първи път ми  е приятна Елена , с превъртания съм  я пуснала , но все пак.  Доживях и да ми хареса визуално..

# 3 998
Хмм наистина изглежда по-добре Елена сега, може би беше понапълняла в лице повреме на сезон 2, всичките разправяха че са качили кг, ама нали различно седят при различните хора. Също прическата помага, онез дръпнати и вързани отзад прически не вървят грам с чело като нейното. На една страна пусната напред седи по-добре. Няма кво да коментирам за подкастърските тъпотии, пейка парти бла бла.

# 3 999
https://www.youtube.com/watch?v=GhvLKCbKAwg

За първи път ми  е приятна Елена , с превъртания съм  я пуснала , но все пак.  Доживях и да ми хареса визуално..
Благодаря за линка!
Много добре говори Елена и страхотно изглежда.Не знаех, че е получила две отделни предложения за редактор и водещ подкаст на ББ. Радвам се, че си има човек до себе си и съм напълно съгласна с нея, че за да получиш нещо в живота, трябва да имаш идея какво точно искаш.

# 4 000
Прекрасна е! Благодаря за линка.

# 4 001
  • София
Според мен много жени ще изберат Мартин, другият е много малък, трябваше да е някой на 27 години поне. Слушала съм го по подкасти Виктор и у мен оставаше съмнение по кой пол въобще си пада. Не съм сигурна, че и на 20 щях да си го харесам. Хубаво е, ако ще са двама наистина, ще има разнообразие.

Мартин ми харесва визуално и могат да се водят приятни разговори с него, но не ми допада твърде многото чалга в живота му и това, че не обича да пътува. Бих предпочела подаръци-пътувания пред купища бижута. 😅

# 4 002
Според мен много жени ще изберат Мартин, другият е много малък, трябваше да е някой на 27 години поне. Слушала съм го по подкасти Виктор и у мен оставаше съмнение по кой пол въобще си пада. Не съм сигурна, че и на 20 щях да си го харесам. Хубаво е, ако ще са двама наистина, ще има разнообразие.

Мартин ми харесва визуално и могат да се водят приятни разговори с него, но не ми допада твърде многото чалга в живота му и това, че не обича да пътува. Бих предпочела подаръци-пътувания пред купища бижута. 😅

Е кво излиза? Че си като онез миналите сезони с "обичаш ли да пътуваш?" 😂🤣😂🤣 Супер много народ се имат за мега специални и интересни като гледали сгради и яли у некви смешни квартални заведения. И тоя Виктор не е ли на 25 все пак, пак ще има жени в диапазон 20-30.

# 4 003
  • България
Аз съм около възрастта на Виктор, супер си е момчето визуално. Същински принц от приказките!

Друг е въпросът, че не си падам по красавци. JoyJoyJoy

# 4 004
Аз съм около възрастта на Виктор, супер си е момчето визуално. Същински принц от приказките!

Друг е въпросът, че не си падам по красавци. JoyJoyJoy

Е кво излиза? Че си като Валерия и искаш чиче? 😂🤣😂🤣 Дами, Валерия пример А, тук е пример Б.

Общи условия

Активация на акаунт