🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 678
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 975
  • София
Преди Наум и екипът бяха на добрите условия, не в имението, а близо до ергена. Докато момичетата казваха, че спят по около 7 в стая, ако помня правилно. Айлин, Джия и Валерия казаха, че са били трите на една спалня. Миналата година ги броихме 3-4 спални имаха май само.

В тази къща имат 9 спални и още 3 в бунгалото. По-малки и неугледни, но то и онези като напълниш с походни легла... Аз бих предпочела да сме по-малко.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 23:32 от Niya-

# 3 976
  • София
В предните сезони екипът беше настанен в други къщи, не в тази, в която спят момичетата.
Както и семейството на Наум, естествено.

# 3 977
Чак пък забити, сигурна съм, че една немалка част от тях с желание ще посетят Азия с всичките ѝ минуси. В Гърция ходят по няколко пъти на година, докато там ще е приключение - различна култура. Ще има и културен шок, но това е част от преживяването.

Ха ще, искат Тайланд, Бали, Филипините, не Шри Ланка. 🤣😂🤣😂 Сега погледнах и наистина има някви 500лв двупосочни билети от столицата Коломбо за към един от островите в Малдивите, възможно е да пуснат некоя такава глезотия, ама да видим. Малко вероятно де, както се очертава, трапезарията им смешна, дивани нема. На двуетажни легла като на стопанството в Игри на волята хаха 🤣😂 Хостелите точно определено имат такива.
Шри Ланка всъщност е една от популярните луксозни дестинации, просто няма слава сред местните бръмчалки.
Те едва ли наемат много от местния екип, не е както в Островът и Сървайвър, където се снимат много такива продукции и са обучени. Отделно от това на тях им трябва помощ за игрите, а в Ергенът няма много такива.
Екипът, както са казали другите, спи на други места, най-много организатори да нощуват при момичетата.

# 3 978
Представям си каква идилия е да спя с още двама непознати на една спалня...ммм...разкош.

# 3 979
Доколкото си спомням, момичетата нарочно ги слагаха в лоши условия, за да изкарат емоции от тях. И се коментираше, че това се први и в чужбинските Ергени. Значи, идеална им е къщата. Не ги мислете, те ще са влюбени и няма да забелязват мизерията около себе си.

# 3 980
Доколкото си спомням, момичетата нарочно ги слагаха в лоши условия, за да изкарат емоции от тях. И се коментираше, че това се први и в чужбинските Ергени. Значи, идеална им е къщата. Не ги мислете, те ще са влюбени и няма да забелязват мизерията около себе си.

Уж уж ама и тва го казах преди, квот ще да е лукс имение, все ще е тясно за 30 жени 😂😂

# 3 981
  • Варна
Аз пък не разбирам какво не ви харесва, хм 🙄

# 3 982
  • София
Те и в началото не са 30, а и още от първия ден започват да намаляват. Не ги ожалвайте чак толкова.

# 3 983
Защо да не са два егренина. Мисля, че в руската версия имаше такъв сезон.

# 3 984
Е, не изглеждат чак трагични условията, ще издържат Flowers Palm Tree Аз пък се радвам, че поне ще бъдат на топъл климат, защото още не мога да забравя от последния сезон как трепереха от студ вечер. И Алеко като почнеше да гледа звездите, докато "измисли" на коя да даде роза, направо ми идваше да го шляпна зад врата, че да приключва по-бързо и да се прибират на топло Grinning

# 3 985
  • България
"В новия сезон на Ергенът"
Предложения за игри:
- Ергенките се надпреварват коя ще ходи до магазина да купи месо, защото хладилникът там яко бичи и е по-хладно
Ергенките се надпреварват за репеленти в щафета с бягане около имението
Ергенките се надпреварват коя ще открие повече дезодоранти, скрити из имението
Ергенките откриват пасивната енергийност пред зрителите - коя ще се сети да отвори една врата на долния етаж и една врата на втория етаж, коя ще се сети за ролята на арките в архитектурата срещу слънце

Печелившата ергенка има невероятният шанс да получи среща с двамата ергени на вентилатор

# 3 986
Аз пък се чудя коя мацка ще се влюби в тъй наречения Елвиса, при наличието на такова хубаво момче като първия ерген.

# 3 987
Аз пък се чудя коя мацка ще се влюби в тъй наречения Елвиса, при наличието на такова хубаво момче като първия ерген.

ще се влюбят в парите му...

# 3 988
Някоя меркантилна кифла . JoyJoy . Трябва да разделят момичетата на групи едните ще са красивите и интилигенти за Виктор . Другите прости и меркантилни за Елвиса ( въпреки че в Игри на волята показа че хич не е глупав ) На кого беше нужно да има двама Ергена ?? След миналогодишният гаф , коя жена би се записала освен че иска да стане известна дори и да стане посмешище пред цяла България . Rolling EyesRolling Eyes

# 3 989
Е някоя на 30+, търсеща малко по-смислени разговори от това към коя модна агенция се снима момчето. Днес заминават Наум и семейство.
Елена по Нова тв, приятно говори, има нов човек до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт