🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 586
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 960
Еййййй от година на година, все по-евтино става това предаване. Толкова да им се свидят парите, за малко лукс, хубава храна и качествен алкохол, какво остава за грим, прически, рокли....мизерия и липса на хубави екскурзийки по индивидуалните срещи.  Пак маймуни с трици ще ловят. Дано поне слухът за Марто-елвиса е верен, та да стане добър сеир.

# 3 961
Ся видех снимките, наистина е много смешно, къса хостел сграда, че даже басейна не е кой знае кво. И трябва да вметнем, че ще са в тропически климат, миналата година за първи път преживях истински тропически климат и тез дами ще има много да ламтят за басейна и къпане 🤣😂🤣😂🤣 храната ще е ужас сигурно, дано да ядат люто. Плодовете били много хубави за там съм чувал конкретно и да, има разлика с вносът в Европа. Май даже съм я виждал таз вила в некоя реклама на букинг. 😂😂

# 3 962
  • Street of Dreams
Нямам думи за "имението"...
Верно освен рокли трябва да си вземат и диван, горките момичета.
Обаче ще бъде много забавно в темата, ако продължаваме да получаваме инфо отвътре.

# 3 963
  • 🌊
Сезон 5 на бунгала в Шкорпиловци😂

# 3 964
Еййййй от година на година, все по-евтино става това предаване. Толкова да им се свидят парите, за малко лукс, хубава храна и качествен алкохол, какво остава за грим, прически, рокли....мизерия и липса на хубави екскурзийки по индивидуалните срещи.  Пак маймуни с трици ще ловят. Дано поне слухът за Марто-елвиса е верен, та да стане добър сеир.

Аз си оставам на мнение, че се усраха миналата година и наистина имат бая по-нисък бюджет този път. Затва са забити у Шри Ланка, затва е някъв смотан хостел имението, тип евтиния за дигитални номади/пътешественици/минималисти, а те ще слагат фльорци и огромен гардероб дрехи там 😂😂 Сега погледнах, че всъщност Малдивите са доста близо, ще бъде интересно ако все пак им пуснат някоя екскурзия до там за ден-два на победителка в некое предизвикателство.

# 3 965
Вероятно бюджетът е отишъл в локацията. Колкото и да е евтино на Шри Ланка, самолетните билети са скъпи, а те не превозват само хора, но и техника. Нямаше как да го направят на по-близка до България локация предвид късното начало на снимките.

# 3 966
  • София
Чак пък забити, сигурна съм, че една немалка част от тях с желание ще посетят Азия с всичките ѝ минуси. В Гърция ходят по няколко пъти на година, докато там ще е приключение - различна култура. Ще има и културен шок, но това е част от преживяването.

# 3 967
Чак пък забити, сигурна съм, че една немалка част от тях с желание ще посетят Азия с всичките ѝ минуси. В Гърция ходят по няколко пъти на година, докато там ще е приключение - различна култура. Ще има и културен шок, но това е част от преживяването.

Ха ще, искат Тайланд, Бали, Филипините, не Шри Ланка. 🤣😂🤣😂 Сега погледнах и наистина има някви 500лв двупосочни билети от столицата Коломбо за към един от островите в Малдивите, възможно е да пуснат некоя такава глезотия, ама да видим. Малко вероятно де, както се очертава, трапезарията им смешна, дивани нема. На двуетажни легла като на стопанството в Игри на волята хаха 🤣😂 Хостелите точно определено имат такива.

# 3 968
Мани бюджета
Почвайте да следите Инстаграм за тагнати от Азия

# 3 969
Не е нужно да носят техника, или поне не всичко. Много голяма част могат да се наемат.
Колкото до цените за самолетни билети - колкото и да са високи, само от разликите в цената на работната ръка ще спестят много повече, отколкото ще платят за билетите.
Локацията също изглежда доста зле. Евтинее. Май ще прилича визуално на гадна сапунка. Както ще се обличат и гримират сами, съвсем. Бързо ще проличат тези със спонсорите.

# 3 970
  • България
Ще има Островът на 100-те рози, пардон Ергенът на гривните!

Надявам се момите да не отпаднат по медицински причини както се случи на Филипините с приключенското риалити. Не е много препоръчително да се топят в океана, ще се мажат със силни репеленти и ще са вир вода от климата.

# 3 971
  • София
Така нареченото "имение" - OLU AYURVEDA BEACH RESORT
https://www.oluayurvedabeach.lk/

https://maps.app.goo.gl/27FbDEHrkVCXA2Nh7

Поне има достатъчно спални, за да настанят момичетата.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:50 от Vivi

# 3 972

Поне има достатъчно спални, за да настанят момичетата.

Къде пише капацитет? Трябват примерно поне 15 стаи за по 2ма души при 30 жени.

# 3 973
Не мисля, че ще има достатъчно стаи. Освен 30 жени, ще има поне 15 човека допълнителен персонал. Само родата на Наум са 7-8 човека. Направо не ми се мисли, как ще ги тъпчат х 5-6 в тези килийки и къде ще си държат роклите, естейшините, къде ще се гримират....има да се карат... Пък и ще ги държат затворени, докато не отпаднат, та и свят няма да видят.

# 3 974
Е, те да не нощуват всички заедно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт