🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 852
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 5 895
За Крисито от сезон 2 - мога да потвърдя. Имам близка, която ѝ е била колежка, била ужасна. Тя не можеше да повярва (моята приятелка), че мацката се е записала на такова предаване.
Точно каквато е изглеждала на екран, че дори по-зле била и в истинския живот.

Ама то спор няма, че е ужасна лигла барби 🤣😂 Щом са дружки с оная другата Мартина Симова от сезон 3, знаят само да са накипрени и дотам, и двете са със силикон също. Просто идеята ми беше, че тогава изключително добре се видя как моментално изхвърча баш задето се инатеше на тва онова. Не личи чак до такава степен при други, тип тая история с Лия.

# 5 896
Беше си ясно, че до някаква степен умишлено я провокираха. Например случаят с храната на яхтата. Със сигурност от екипа са знаели, че има непоносимост, но въпреки това са го направили. А тя понеже си е кифла, не можа да го отиграе добре и тактично да бутне чинията настрани - трябваше да помрънка.

# 5 897
Въобще нямам намерение да я гледам, но прочетете какво означава ПР. Не може това, което се случи, да е ПР. Няма ПР, насочен към уронване на "наратива" и предизвикване на подигравки към обекта, напротив, на Генчо сега му трябва ПР.
На теория е така, но масово се наблюдава в СМ, такива като Ивка и не само, като не могат да предизвикат положителни суперлативи от "труда си", наблягат на хейт за повече гледаемост и последователи. При това съвсем успешно, просто защото толкова си могат. Не могат нищо положително да "произведат", че да натрупат достатъчно последователи и гледаемост. Ивка буди само съжаление и негативизъм от всичко което "произведе" и разчита на това да я продава, защото обратното, просто не го може. Същото е и с разните там подкастъри и надкастъри..... по 2 часа глупости с глупави гости..... Ако не беше тази тема тук, никога нямаше да чуя за Ивка, нито пък да я гледам. То и от това, което пускате тук, пак едвам с едно око и накликване се гледа и след това имам чувството, че ми е убила мозъчни клетки.

# 5 898
Е, при Тото и Тити ситуацията беше доста по-различна по мое мнение. На Ивка и Евгени двустранната драма като от латино сериал няма много база за сравнение с признато в ефир престъпление, на което извършителят и интервюиращият го се кикотят и подиграват на жертвата...

# 5 899
Въобще нямам намерение да я гледам, но прочетете какво означава ПР. Не може това, което се случи, да е ПР. Няма ПР, насочен към уронване на "наратива" и предизвикване на подигравки към обекта, напротив, на Генчо сега му трябва ПР.
На теория е така, но масово се наблюдава в СМ, такива като Ивка и не само, като не могат да предизвикат положителни суперлативи от "труда си", наблягат на хейт за повече гледаемост и последователи. При това съвсем успешно, просто защото толкова си могат. Не могат нищо положително да "произведат", че да натрупат достатъчно последователи и гледаемост. Ивка буди само съжаление и негативизъм от всичко което "произведе" и разчита на това да я продава, защото обратното, просто не го може. Същото е и с разните там подкастъри и надкастъри..... по 2 часа глупости с глупави гости..... Ако не беше тази тема тук, никога нямаше да чуя за Ивка, нито пък да я гледам. То и от това, което пускате тук, пак едвам с едно око и накликване се гледа и след това имам чувството, че ми е убила мозъчни клетки.

Защо говориш за Ивка? Аз говоря за Евгени, твърди се, че той си правел ПР и цялата тая селяния била за промоция на омлета. Нея никога не съм я виждала, освен от няколко снимки в темата, никога не съм я чувала и нямам нито желание, нито интерес. Само че виждам, че тя спечели от цялата тая работа. Обаче Гената в началото го харесвах, после се видя, че не е точно за каквото се представя, а сега пък тотално отиде на дъното, може само да се класира като ентъртейнър на цигански сватби, дотам го докара великият Маестро с този ПР.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:41 от Spiritlight

# 5 900
Ивка не разчита само на хейта и глупостите. Като я гледам сега в подкаста на Дъ Войс е сговорлива и умее да поддържа интерес. Фъфли заради алайнерите, които си е сложила, за да си изправи зъбите. Признава си грешките, примерно за пластичните операции на които се подложила на твърде млада възраст, признава си, че го е направила заради комплекси.
Има си и негативни черти - твърде е амбициозна, иска да изглежда така сякаш разбира от всичко, говори като някой, който е врял и кипял, а все още ѝ липсва житейски опит. На моменти отнема ролята на водещия. Абе, има си трески за дялане, но поддържа интерес от маркетингова гледна точка.

В сравнение, ако си пусна подкаста с Евгени, ами той докато върже едно изречение минават пет часа. Изглежда непрекъснато мисли какво ще каже и как ще се приеме от публиката. Той е като в онази приказка "една патица мислила, мислила и накрая се удавила".

# 5 901
Аз пък съм сигурна, че Ивка не участва в тази PR акция. Просто не сте я гледали другаде и не знаете, че тя винаги има един и същи изказ и поведение.

# 5 902
Ивка не разчита само на хейта и глупостите. Като я гледам сега в подкаста на Дъ Войс е сговорлива и умее да поддържа интерес. Фъфли заради алайнерите, които си е сложила, за да си изправи зъбите. Признава си грешките, примерно за пластичните операции на които се подложила на твърде млада възраст, признава си, че го е направила заради комплекси.
Има си и негативни черти - твърде е амбициозна, иска да изглежда така сякаш разбира от всичко, говори като някой, който е врял и кипял, а все още ѝ липсва житейски опит. На моменти отнема ролята на водещия. Абе, има си трески за дялане, но поддържа интерес от маркетингова гледна точка.

В сравнение, ако си пусна подкаста с Евгени, ами той докато върже едно изречение минават пет часа. Изглежда непрекъснато мисли какво ще каже и как ще се приеме от публиката. Той е като в онази приказка "една патица мислила, мислила и накрая се удавила".
А с какво точно поддържа интерес? С разкази за нейния сексуален/личен живот, с обяснения какви операции си правила или алайнери си сложила или пък трябва да ме вълнуват гърдите й, че да ми се обяснява за тях? Ми аз не съм на 15г., Ивка и нейните вечни драми, не ме вълнува въобще.
Генчо и той тръгна по нанадолнището, та хич не ми се слуша и за него.

# 5 903
Аз не знам защо не се трият тия тъпотии с Ивка и Генчо, реално нямат нищо общо с Ергенът сега.

# 5 904
Ивка като че ли осъзна, че репутацията ѝ вече е срещу нея. Да - скандалите привличат внимание, но за кратко и никой не я взима на сериозно. В момента се опитва да промени това. Да трупаш последователи с идиотизма си може и да върши работа до едно време, но после какво? Как ще се развие, с кой ще си партнира, за да израсне в професионалното си развитие? Дългосрочно няма как да се получат нещата, ако е налична негативна репутация.

# 5 905
Кофти предаване, но от Неделчо не очаквам повече… Много ме дразнеше в “Надкаст”, като коментираха “Ергенът”. Дори не си правеше труда да помни епизодите… Четеше записки от телефона си, но понеже са скалъпени, дори сам не можеше да се сети какво е имал предвид. До средата на сезона все още имаше участнички, които за него бяха “Та’а бе, как се казваше, забра’их ѝ името”. Доста неуважително към публиката. Да не говорим за бесния диалект. Нищо лошо да си от провинцията, но… Поне опитай да говориш правилно, като се изживяваш като репортер.

# 5 906
Диви и красиви беше зле замислено и зле реализирано предаване.
Единственият, който се справяше добре със задачата си, беше Ивка.
Дотогава не я бях чувала и ми беше странно, че някои започнаха да я коментират негативно от самото начало. Явно е имало защо, но в това предаване не направи нищо скандално.

Понеже нямаше никаква нужда от нейна страна да накланя още повече тематиката. Ама просто факта, че беше наета и присъстваше там си говори достатъчно. Неделчо е още един пълен льохман къде се е взел много насериозно с всички тез измишльотини в ютюб. Другият такъв екземпляр последно е Коцето от последният сезон на Къщата, пусна Инфлуенсърки лагер. Ако си мислите, че Диви и Красиви е зле изпълнено, то няма думи за това произведение.

# 5 907
Аз харесвам Ивка. Не мисля нито, че е толкова глупава, нито толкова разпасана, за колкото се представя. Намерила е начин да привлече внимание с цинизмите и сексуалните подвизи и факт - успява. При всичките неблагоприятни обстоятелства - провинциалист, говорни дефекти, невпечатляваща външност...  за крехките си 25 г е постигнала мечтата си самостоятелно да завоюва  място сред известните. Да, доста негативна известност, но пък при ниски очаквания, повече се ценят постиженията, та постепенно Ивка може да изчисти имиджа.

# 5 908
Аз харесвам Ивка. Не мисля нито, че е толкова глупава, нито толкова разпасана, за колкото се представя. Намерила е начин да привлече внимание с цинизмите и сексуалните подвизи и факт - успява. При всичките неблагоприятни обстоятелства - провинциалист, говорни дефекти, невпечатляваща външност...  за крехките си 25 г е постигнала мечтата си самостоятелно да завоюва  място сред известните. Да, доста негативна известност, но пък при ниски очаквания, повече се ценят постиженията, та постепенно Ивка може да изчисти имиджа.

Не я величай по никакъв начин, законът е, колкото повече се унижаваш, толкова повече пари ще направиш. По никакъв начин не е важна, важна колкото тез стари муцуни Мегз/Светлана Гущерова/Черната Златка/Джулияна Гани дето пак ще гледаме в Хелс кичън сега.

# 5 909
Имиджът на Ивка с и без Евгени е лош и трудно би бил изчистен - през ден агитира аудиторията си от тийнейджъри и студенти как готините залагат в уинбет и колко лесно може да се стане милионер.
 Рекламира цялата култура на бързи и лесни пари, още помня как обикаляше и се хвалеше как Коцето от Плаза й платил силикона в гърдите срещу реклама на чалготеката.

Общи условия

Активация на акаунт