🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 772
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 5 910
Ивка я видях преди месец-два, преди също съм я виждала няколко пъти. За година е свалила поне 10кг, сега е слабичка, поне според моите разбирания Simple Smile

Във външния й вид най-видими са топчетата в устните й, доста лошо направени устни. Също така със сигурност има ботокс, защото горната половина на лицето й не се движи. Има и ясно видим контур в челюстта, може би е бил пресен.

# 5 911
Тя Ивка не крие корекциите си (за разлика от много други), че да ги гадаете и отгатвате. Съвсем свободно си споделя за тях.

# 5 912
А с какво точно поддържа интерес? С разкази за нейния сексуален/личен живот, с обяснения какви операции си правила или алайнери си сложила или пък трябва да ме вълнуват гърдите й, че да ми се обяснява за тях? Ми аз не съм на 15г., Ивка и нейните вечни драми, не ме вълнува въобще.
Генчо и той тръгна по нанадолнището, та хич не ми се слуша и за него.

Под поддържа интерес по време на интервюто, имам предвид, че не оставя да има неловки паузи, шегува се, поддържа самата дискусия.
За сексуалния си живот точно в този подкаст не е говорила изобщо. Нищо вулгарно не чух, говори за професионалните си проекти, малко за Евгени и това беше.

Оставам с впечатлението, че тя не е толкова глупава, за колкото се опитват да я изкарат хората, а Евгени не е толкова умен, така че нямаше нужда да се прави, че тя не му е на нивото.

# 5 913
Аз смятам, че грешката на хората е масово да смятат, че всяко съдържанието, което е в интернет, е предназначено за тях, те са част от таргетираната група. И когато не им харесва и не ги интересува, казват: "Това не работи." Не, работи си, както е замислено.

# 5 914
Ивка ще се оправи по смисъла на това, че иска да прави нещо различно и ще гледа да си извоюва нови позиции от следствията на тази медийна интрига, тъй си мисля, не знам...Обаче Евгени не виждам какво трябва да направи за да измие тези последствия. Нооо...ще си почешем още малко езиците с тях... има няма две три седмици.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 17:16 от a.vasileva

# 5 915
Ивка я видях преди месец-два, преди също съм я виждала няколко пъти. За година е свалила поне 10кг, сега е слабичка, поне според моите разбирания Simple Smile

Във външния й вид най-видими са топчетата в устните й, доста лошо направени устни. Също така със сигурност има ботокс, защото горната половина на лицето й не се движи. Има и ясно видим контур в челюстта, може би е бил пресен.

Има ботокс, да. В един от подкастите го коментира.
Не съм сигурна дали не беше с Фандъкова кметицата.
И че не може да гледа лошо вече и да се мръщи.

# 5 916
Въобще нямам намерение да я гледам, но прочетете какво означава ПР. Не може това, което се случи, да е ПР. Няма ПР, насочен към уронване на "наратива" и предизвикване на подигравки към обекта, напротив, на Генчо сега му трябва ПР.
Ама вместо да чета направо казвайте, че никой не знае хаха Направо е невъзможно да е ПР. Интересно как иначе видеото на Евгени щеше да има толкова гледания и да се говори за него Simple Smile
Не мога да се сетя и за един съсипан от хейт, всичко е драма за 3 дни.
Е, как? Cancel културата си е феномен. Тото например доста време не се появяваше никъде, защото имаше здрав бойкот против него. Даже спонсорите му избягаха.
Това с Тото беше съвсем друго. Беше намесена история с нюанс на престъпление.

А че Евгени и Ивка са имали casual връзка, какво да се прави 😂 Аз следя историята за сеира. И мисля, че преиграват, АКО изобщо са имали някакви романтични отношения. Мисля, че много лъжат. Ивка не е интелигентна, а по селски хитра. И въпреки че кариерно може да пробие с наглост, работливост и хъс, то има липси в поведението й, които са мноооого, много по-трудни за компенсиране. Обаче реално има голяма публика от хора с ниска култура, много тийнове, така че не ме съмнява, че ще е актуална сред нейната си аудитория. Евгени от друга страна няма точна аудитория. Там му е проблемът, иначе негативното внимание по принцип си работи като част от стратегия.

Относно кенсъла - Божинката, Николета, Златка и кой ли не, не са били канселирани дори за изневери в брак. Напротив. И там беше цирк даже много по-голям. Защото беше натюрел. И пак си имаше хейт за всички участници ама какво от това.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 18:47 от Linda*kiss

# 5 917
То при Евгени за какъв кенсъл говорим ? Не мисля, че някой се интересува от него кой знае колко😂

# 5 918
Във втори сезон имаше една художничка/учителка от Бургас - Ивелина. Струва ми се, че я видях в рекламата на предстоящия сезон на Hell's Kitchen.

# 5 919
Една чернокоса, дето все разголени снимки имаше? Всестранно развит талант беше.

# 5 920
  • София
Във втори сезон имаше една художничка/учителка от Бургас - Ивелина. Струва ми се, че я видях в рекламата на предстоящия сезон на Hell's Kitchen.

Същата е. Писна ми да гледам едни и същи.

# 5 921
Верно е там тая Ивелина хахаха аз съм повече шокиран от всичките наредени отпреде със силикони освен Буюклиева. Наред Ганито, Мегз, Златка, Светлана. Вече намирисва на епидемия с тия импланти. 🤣😂 Вижте как Капиталовата не си сложи въпреки големите кинти, Айлин е обмисляла ама се е отказала, били ѝ нейните на периоди, ту по-големи, ту по-малки.

# 5 922
Онази, която се изживяваше като оперна певица и от сутрин до вечер им надуваше главите с творчеството си? Рядко симпатизирах на Габи и Елисавета, но бяха прави да ѝ кажат да млъкне. Това си е тормоз, особено рано сутрин.

# 5 923
Ивка има нещо ужасно асиметрично в лицето, много е пипано, и то криво... Ама как и да е. Сега се престраших да изслушам сефте този Омлет - покъртително. Чалга звучене на един палячо.

# 5 924
То при Евгени за какъв кенсъл говорим ? Не мисля, че някой се интересува от него кой знае колко😂

Той беше забравен като цяло вече, както и Виктор, и Алек. Поне съм останала с впечатление, че на хората масово не им пука за нито един от тримата лигльовци. Добре че стана това с Ивка, че да му изтупа праха и да съживи интереса около него. Но всяко чудо за три дни, скоро ще бъде съвсем забравен, както е бил и преди предаването впрочем - никому известен "талант".

Общи условия

Активация на акаунт