🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 187
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 210
Слава,пари,лесен пр,най-малко си мисля,че за да срещне любовта.А може ако я вкарат сегашната му,да завъртят любовния сценарий.

Коя жена би била съгласна да пусне гаджето си в ергенът да се целува с жени и тя да си го чака у тях? Нещо има, което никак не се връзва. От друга страна ако не са заедно, защо тя ще си пази снимки с него

# 6 211
Тарашманова не беше ли така?
Е,не са били офиц.заедно,но останах с впечатлението от интервютата на Виктор,че се е зараждало нещо помежду им преди да влезе във формата.

А пък тази на Мартин явно е от повече време с него.

# 6 212
Виктор е казвал, че е имал неангажираши отношения преди предаването , после е задълбочил , не виждам нищо невероятно . Мартин е приключил отношения с тази Йоана преди да влезе .

# 6 213
Кой е казал,че са приключили взаимоотношения,някъде офиц.ли го има?Не знаех.

# 6 214
По-достоверно би било така да е , да. Защото честно казано на мен би ми било жал за жена, която е съгласна да гледа мъжа си как се натиска с други. Освен ако връзката му с тази Йоана не е била от модерните "отворени" връзки.
Официално го няма, нали това казвам, тя държи снимки и акценти с него в профила си, но пък не се следват

# 6 215
Виктор е казвал, че е имал неангажираши отношения преди предаването , после е задълбочил , не виждам нищо невероятно . Мартин е приключил отношения с тази Йоана преди да влезе .

Те така уж приключили и после вземат да се харесват отново. Не виждам обаче смисъл мъж на 38 с гадже да влиза да се прави на клоун. А Генчо дано ни чете, че той също беше клоун в нечия история.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 20:53 от Lotus32

# 6 216
Йоана има снимки в Джанъм от декември - значи тогава са били заедно, а той със сигурност вече е знаел, че ще влиза в предаването. А те се отследваха едва миналата седмица, след като вече бяхме започнали да ги коментираме. Така че нещата намирисват.

# 6 217
Части от него се виждат на някои снимки, но няма общи такива с таг.
Кученцето, със сладкото име - Елви, вероятно е подарък от него.
Тя не е в Шри Ланка, поства сторита от столични салони.

# 6 218
Да, нищо чудно вътре да си избере жена и после да се върне при Йоана под предтекст , че е осъзнал , че тя е човек за него Joy Циркаджийски истории, но той Елвиса май с това се слави , с Емануела също е правил циркове, явно си го влече

# 6 219
Да, нищо чудно вътре да си избере жена и после да се върне при Йоана под предтекст , че е осъзнал , че тя е човек за него Joy Циркаджийски истории, но той Елвиса май с това се слави , с Емануела също е правил циркове, явно си го влече

Ще е интересно ако и Емануела е в ергенките и си го избере. 😁
Пък Йоана вземе Виктор, че е по-млад и секси. Става за турски сериал.☺️

# 6 220

Ще е интересно ако и Емануела е в ергенките и си го избере. 😁
Пък Йоана вземе Виктор, че е по-млад и секси. Става за турски сериал.☺️

# 6 221
Емануела няма шанс да го избере , защото със сигурност вече е осъзнала грешката си , но тази Йоана е малка и най-вероятно я е заблудил. Пак ви казвам на 20 е, спомнете си вие какви сте били на 20, мен лично си ме лъжеха както си искат

# 6 222
На мен ми е чудно защо в предаване Ергенът вкарват човек с две деца и разведен. Разведен не е ерген. Но да видим какви ще са ергенките тази година. Мартин не беше ли в Биг брадър за кратко като половинката на Емануела. На мен от тогава ми е познато това име. Дано не го гледаме и в ХК другата година, че ще замине и Къци по участия в реалити.

# 6 223
Беше в Брадъра, да. Човека просто си го влече телевизионната изява. Придобива звезден статут в собствените си очи.

# 6 224

Това е в профила й и сто процента е от неговата кола , защото той кара бяла ес класа и има снимки от същия салон на колата. Вижте датата. Със сигурност си имаме обвързан ерген или такъв, който се е развързал седмица преди да отиде в шоуто:joy:

Общи условия

Активация на акаунт