🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 202
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 225
Много тъпо ако отново си имаме обвързан Ерген Pensive И то баш Мартин. Най много на него разчитам на малко действия "извън кутията/сценария" и да бъде максимално естествен... Но зависи какви са отношенията им с въпросната Йоана и най-вече как той гледа на нея. Пък и какво ще се случва с ергенките. Дори и да е влязъл с намерение да си направи кефа и вземе един хонорар докато е във връзка, всякакви изненади са възможни... С две думи - чакам си сеира и нямам търпение! Simple Smile

# 6 226
По-добре да си е обвързан. Ако я е зарязал, за да го дават по “тИливизора”… Тотал щета. 😁

# 6 227
Изтрила я е, защото Джия няколко години не могла да си плати правата над песента.
Това не е вярно, не знам откъде тръгна. Джия я продуцираше Оцко. Песента е авторство на Оцко. Няма неплатени права.
Баш заради Динев.

# 6 228
Мартин и Йоана се следваха до преди седмица-две. ако наистина е била с него в началото на декември наистина понамирисва на обвързан ерген.

# 6 229
Какво ѝ пука на подобен типаж момиче,че той отива да се поцелува и понатиска с моми,не вярвам на 20 г.да се е затичала да се задомява за Мартин.Даже напротив,тя нарочно отваря профила си,за да привлече внимание и към себе си,да намаже покрай него.
Има едни момичета,които са известни,но точно не разбирам с какво,навремето бяха Лозанова,Гонзовица,Златки,ни модели,ни танцьорки,ни певици,основно с креватните си истории се прочуват.

# 6 230
Точно сега да си отключи профила определено е странно
Явно знае, че ще се зашуми за нея покрай него, от друга страна ако е със заключен профил то не е ли най-логично той да е такъв именно заради Мартин , вижте че даже снимките с него не му се вижда лицето , а само ръка крак

# 6 231
  • София
Ако Мартин избере Йоана направо да закриват това шоу.
Един истински сезон няма да има. А уж смениха шоурънъра и продуцент.
Дано тази Йоана не участва. Писах за това още преди повече от месец. Още не беше гръмнала толкова новината.

# 6 232
Аз  си гледам за панаира , не ме вълнува особено дали ще излезе истинакса двойка , въпреки че в първи сезон нямаха никаква химия с Виктория и беше смешен финала , поне тя да се преструваше по-добре 😂
Трети сезон беше май-зле за мен , финалът беше много унизителен , поне да имаше смелост в очите да им го каже . Мен честно казано много ме съмнява да са го “накарали” , говорила съм си с участник в друго реалити и си каза, че се опитват да ти дадат тон какво да говориш , но не могат да те накарат да направиш нещо против волята ти.

# 6 233
Истински сезон трудно би могъл да бъде след като Виктор е спряган в публичното пространство за момче , което е на другия бряг, а пък за Елвиса се тръби, че има приятелка ,тази Йоана. А дори и въпросната да е в шоуто може да я изпъди само и само да не изглежда "нагласено". Интересното е, че те с Емануела нямат нищо общо външно и с са с огромна разлика в годините, аз мислех, че той има типаж..... Обаче дори предишните ергени неведнъж са намеквали по интервюта, че всъщност всичко е по сценарий и да се зароди истинска любов пред толкова камери звучи нереално

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 02:13 от ladybb877

# 6 234
Аз  си гледам за панаира , не ме вълнува особено дали ще излезе истинакса двойка , въпреки че в първи сезон нямаха никаква химия с Виктория и беше смешен финала , поне тя да се преструваше по-добре 😂
Трети сезон беше май-зле за мен , финалът беше много унизителен , поне да имаше смелост в очите да им го каже . Мен честно казано много ме съмнява да са го “накарали” , говорила съм си с участник в друго реалити и си каза, че се опитват да ти дадат тон какво да говориш , но не могат да те накарат да направиш нещо против волята ти.
И аз така - гледам за сеира, разтоварващо шоу е. Не ме интересува дали Мартин си имал гадженце. Не се вживявам толкова. Очаквам интересни, забавни финтове от него. То не пречи да си хареса някоя там. Все са хора, все ще се видят човешки взаимоотношения. А ако не си хареса, пак ще ми е интересна играта му. Даже се надявам да ги провокира, да е хаплив, да има интриги. Също е интересно дали момичетата ще се свалят еднакво с двамата ергени или ще се нагаждат.

# 6 235
Чета Ви, но се включвам да припомня, че когато мартин беше в игри на волята емануела беше пуснала дълъг пост в инста да го траши . После го изтри, но комеди клуба бяха направили снимки и го четоха. Та беше бая хейт в този пост, така че чакам сега само мартин да се появи, да започне да си казва миналото пред момиченцата и емануела да се включи пак

# 6 236
Наумчо завел и мама, и тъща в Шри Ланка. Следващият път - цялата рода. 😁

# 6 237
  • Street of Dreams
В началото като четох отзивите ви за този Елвиса, се радвах, че ще имаме интересен персонаж. Обаче под чертата имаме близо 40 годишен, разведен мъж с две деца, който поне до последния момент е бил обвързан и най-вероятно още е. Рязко загубих интерес.

# 6 238
Да не забравяме все пак, че този въпросен мъж ще е заобиколен от горещи мадами, които ще му се натискат. Не всеки е железен, може много бързо да се развърже, както е обвързан.

# 6 239
Горещи мадами досега в ергенът ..... Имало е макс по една две, Айлин, Мони, Марта..... Повечето са тотал щета

Общи условия

Активация на акаунт