🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 920
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 315
  • Варна
Дайте снимка на Петър де, еееее

# 6 316
  • България
Елена явно си има много специфичен тип - тъмнокоси пловдивски пианисти, които са учили в Англия. 😁 Симпатяга изглежда на външен вид. Дано не пропее и той след някоя друга година “Омлет” (или “Бъркани яйца”).

Искаме снимкииии!

# 6 317
  • Be realistic - plan for a miracle.
Как с няколко клика пък го намерихте 🥹 В шок съм.

# 6 318
Е, тя следва 2-3 Petar, само този е пианист. Пък и живее в Лондон. И му е харесала всички снимки. Уж щеше да пази връзката, че е съвсем прясна и още се опознават, ама не успя

# 6 319
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ех, сега чак разбирам кого е имала предвид в онези сторита за пианото изпод пръстите му и т.н.
Нямаше търпение да се похвали, но няма лошо. Яко, успех и късмет. Че щастието обича тишината няма да обяснявам, че ще прозвучи назидателно, но наистина се надявам стратегията да се получи и да си напълни апартамента с хубавини.
Той като живее в Лондон малко тъпинко, все пак 😁

# 6 320
Заповядайте.
Скрит текст:

# 6 321
  • България
На мен ми прилича на Алек. Да й е честит и да се отнася добре с нея.
Определено на вид не залага на халтура и има снимки с класически музиканти.

# 6 322
  • София
Дано не пропее и той след някоя друга година “Омлет” (или “Бъркани яйца”).

Само един Евгени може да се сгромоляса така. Не вярвам, че някой друг може дори да се доближи до начина, по който изпростя той.

# 6 323
Е при него е по наследство! 😁

# 6 324
  • България
Този път се надявам моят съгражданин да не се излага като Гнясчо.

# 6 325
  • София
Това е някаква ирония на съдбата. Елена все пак си има Маестро. Simple Smile При това - този изглежда по-истински.
Има канал в YouTube - ако някой иска да го чуе: https://www.youtube.com/@Petar_Dimov

# 6 326
Наистина съдба някаква Simple Smile интересно би било Simple Smile
Иска ми се Елена да е щастлива с този човек, има нужда някой да я обича и да излекува травмите й.

# 6 327
За мен най-хубави бяха Микаела (с2), Валерия (с2) и Дениз от 1 сезон. Дори се сещам, как се надявах Виктор да зареже Сашка лудата и материалистичното рускинче Капитонова за Дениз. Grinning

# 6 328
Всички участнички заслужават да намерят пътя си и правилния човек за тях - пожелавам им го от сърце.

# 6 329
  • Варна
Аааууу, още един нож в дупето на женчо 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт