🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 850
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 330
Само дано Ивка бейбе да не го докопа. Joy

# 6 331
Този Петър е готин и дава вид на шантава арт персона, точно като Елена. Айде като се обичат младите, да се взимат Wink

# 6 332
И има позитивно влияние върху Елена, каза, че заради него е спряла цигарите. Също така се похвали, че вече не пие алкохол, Каза, че вече купонясва все по-малко и по-малко, била почнала  да ходи на опера, той я открехнал, сега като му отиде на гости щели да ходят на опера.

Дано само отново не се изгуби себе си в опити да се напасне с мъжа до нея.

# 6 333
  • София
Аз не разбрах, реално има ли връзка Елена с новия Маестро, или само онлайн са общували и сега ще се виждат? Не следя никого и ми се губят ключови моменти от развитието на героите... Simple Smile

# 6 334
ще му отиде за първи път на гости сега, иначе тя от месец почна да спами, че е срещнала човек, беше пуснала и снимка на ръката му+ нейната, сега става ясно защо.

Пак избърза Елена, сигурно родителите и приятелите на Петър ще разберат от онлайн пространството, че той е с Елена, все пак никой 30+ не ъпдейтва родителите си с кое момиче е в процес на опознаване.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 00:38 от FreesiaR

# 6 335
  • София
Благодаря. Ами, дано този път ѝ е на късмет и да намери щастието!
Хак му е на Генчо. Grinning

# 6 336
E, стига де , как не са се виждали?

# 6 337
Може да са се запознали в Тиндър.
Елена да е задала млад пианист, роден в Пловдив и работещ в Лондон.  Simple Smile))

# 6 338
Елена да е задала млад пианист, роден в Пловдив и работещ в Лондон.  Simple Smile))
И е пробвала с втория резултат от търсенето тоя път  Grinning

# 6 339
Елена да е задала млад пианист, роден в Пловдив и работещ в Лондон.  Simple Smile))
И е пробвала с втория резултат от търсенето тоя път  Grinning
И сигурно е фотошопнала снимката на ръцете им Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 340
Иронизирам, че ще и се покажат вероятно 2 резултата.
Ръце, напасваници и фотошопове - от какъв зор

# 6 341
Не беше лош подкастът с Елена, нищо че грам не симпатизирам на водещия и ми е безкрайно неприятен. Хареса ми, че разказа реално за живота си в Брюксел и призна, че не всичко е толкова розово, колкото в социалните мрежи. Единствено в повече ми дойде това как "Радо Тушев бил единствения, който можел да прави формата" и затова отказала на Ники Николов да работи с него. Много прибързано заключение, след като все още дори не е започнал сезонът, но май наистина се гласи за работа в есенния формат.

# 6 342
  • София
Може да е отказала, може да не я е питал JoyWink

Дано не се пренавива пак Елена с новия и да избърза. Не ми допада, че за пореден път се губи в интересите на мъжа. Май още не е открила коя е и какво иска. Все пак й пожелавам успех!

Аааууу, още един нож в дупето на женчо 😁😁

Съмнява ме да го интересува какво прави Елена Joy Но ако го, значи егото му е съвсем жалко. Дано не излезе с някоя песен и по тоя въпрос.

# 6 343
Е защо да не изкара нов хит? Все пак трябва да поддържа и развива новия имидж.

# 6 344
ах, Елена. е изтрила постовете си в тредс, където пише за връзката от разстояние, дано се усети и се спре с това непрестанно споделяне в социалните медии.

С този цвят на косата много ми прилича на Рут Колева. И на двете не им отива този цвят

Общи условия

Активация на акаунт