🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 482 937
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 555
Ето я Яна:
https://www.instagram.com/rasheva_yana_/

Няма как Йоана да е вътре, супер активна е в инстаграм, всеки ден сторита от салони.
А дали е възможно да е била и да не й е "дадена" роза . И хайде вкъщи? Реално сега да и "след" цялата й активност от салони и прочее?

И аз за това си мислех, да не са и дали роза точно заради статиите , които излезнаха,  но да са я вкарали , за да има малко цирк и после тя да си го чака отвън, а да е влезнала , за да може да докажат това, че той е необвързан

# 6 556
  • София / Пловдив
Само че по-голямата част от зрителската аудитория не следи групите из фейса или БГМама и ще вярва от телевизора, че бившата е попаднала случайно и без да знае Ергенинът там. И че отново ще имат шанса да намерят пътя един към друг... дори и извън предаването.
Не познават и няма и да разберат и за останалите "избрани почти на случаен принцип моми".

Аз лично се радвам, че този безпаричен сезон ще е по-натурален. Хубаво е да ги видим всички кандидати за слава без филтри и профи макиаж.

# 6 557
Само че по-голямата част от зрителската аудитория не следи групите из фейса или БГМама и ще вярва от телевизора, че бившата е попаднала случайно и без да знае Ергенинът там. И че отново ще имат шанса да намерят пътя един към друг... дори и извън предаването.
Не познават и няма и да разберат и за останалите "избрани почти на случаен принцип моми".

Аз лично се радвам, че този безпаричен сезон ще е по-натурален. Хубаво е да ги видим всички кандидати за слава без филтри и профи макиаж.

Хубаво е, че наистина няма гримьори, за да се видят истинските те, от друга страна пък е кофти да те снимат в национален ефир изцяло натурален, защото всеки си има своите несъвършенства.
Колкото до нея, аз продължавам да мисля, че не са бивши, защото снимките от рождения и ден са от декември месец в неговото заведение, когато той вече със сигурност е бил наясно, че ще е ерген. Тоест те или са скъсали преди неговото заминаване, а друг вариант дори не виждам. Тя няма как да не е знаела, че той ще ходи там, по всяка вероятност това е и причината да се разделят. Или се наговарят да участват заедно като бивши гаджета, но излизат статии, които им развалят плановете, тя влиза и той я гони, за да не се излагат и да играят циркове през целия сезон. А нали даже на статиите пише, че има момичета, които са се отказали точно, защото са разбрали, че той не е свободен. Забравих да добавя и, че някой тук беше казал, че те двамата са се следвали само до преди седмица, много евтини номера, поне да си изтрие нещата с него като ще лъжат, че са разделени, а иначе тя на снимките изглежда красива. В статията от онзи ден пък пише, че е дъщеря на някакъв друг риалити герой - Финдо.

# 6 558
Тя Йоана е взела най-хубавите черти от баща си - Финдо. Не знам коя е майката, но и за нея пишеше, че била голяма красавица.
Предполагам, че днес ще пуснат другата порция ергенки. От показаните на визитките с "Коя ще получи роза", показаните в промото на коктейли в имението, аз разпознах само Даниела Рупетцова и Косара, вие разпознавате ли някоя друга?

# 6 559
И аз съм изненадана, че издърпаха началото да е в неделя. Много несериозно от страна на бтв. Все пак ХК обявиха преди две седмици, че началото е на 10ти. Тези си правят гавра с хората. А коя е Косара?

# 6 560
Интересно дали Елвиса е влязъл в роля sugar daddy за Йоана, май натоканите ѝ снимки започват с връзката ѝ с него. Според мен се е обезобразила и по-скоро ми прилича на негова наборка, а не на 15 години по-млада или там на колкото беше той. Ноо, чакам да я видя и в предаването как ще изглежда.

# 6 561
Тези госпожици кога се предполага, че са заминали там?

# 6 562
От тези, които ни показаха до сега, аз не видях нито една "натурална", без пластики и подобрения. Ако го гледаме като социален експеримент, излиза че мъжете наистина харесват само "киборги" или клонинги на Барби и разбира се, задължително трябва да са "професионални бръмчалки".
Естествено, че не съм очаквала да има нормални момичета, щом те си ги избират, така че ще има бой и драми сред акули. Joy

# 6 563
Три сезона гледаме вече, кой нормален ще отиде там? Това е шоу, не са интересни нормални и скучни.

# 6 564
Оф тази мумия Рупецова.. горката, не се продава добре клишираната книга и се чуди къде да се промотира.
Срамота е единствената ти цел в живота да е да намериш някой да те издържа.

# 6 565
И то неуспешно. :д

# 6 566
Аз имах спомени за старата чанта Елвиса от преди, но не помня такова кръглолико лице, от възрастта ли е или е напълнял тоя човек?
Как се излага,  след Емануели и прочее да влиза във формат, в който се очаква млад мъж да търси любов

# 6 567
В повече му идва бохемският живот, затова така се подул, то само пиене и дискотеки не е работа. :д

Иначе, аз мисля, че е симпатичен мъж, амаа нещо ми утихна първоначалното вълнение, като видях участничките. Малко ми е като сбирка на неуспелите анонимни чалга инфлуенсъри и други инфлуенсъри. Ама ще видим де, може да има бой и зрелище, аз от тези мадами всичко очаквам. Grinning

# 6 568
  • София
Олеле, селекция бостански плашила, и един дърт, подпухнал Ерген Scream Става ми жал за Викторчо, ама пък щом се е навил, явно се вписва някакси сред тез. Даже за сеира не знам дали ще мога да го гледам туй фрийк шоу. Да не ни прилипсва Тушев накрая, новата продукция определено тръгва супер зле, даже за началото на предаването разбрахме часове преди старта Joy

# 6 569
Аз сега се запознах с творчеството в инстаграм на тази Даниела…и стоя и се чудя, как една жена, която твърди, че винаги може да намери мъж, който да я издържа, влиза предаваме зорлем да изкара някой лев от инфлуенсърство. Малко излагащо, ако питате мен. Да не говорим за всички ефекти на снимките и реалността, поне да не се беше показвала…

Общи условия

Активация на акаунт