🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 482 939
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 540
  • Някъде там

Даниела Рупецова само преди 4 години.
Ооо неее. Отново ли трябва да преживеем този ужас.
Все едно видях Виктория в тази Даниела.

# 6 541
  • България
И този сезон ще гледаме страшилища. Тия жени огледала нямат ли? То бива, бива, ама чак пък толкова. JoyJoyJoy
В собствените си очи се виждат така, както изглеждат в инстаграмите си. Разликата е брутална.
Скрит текст:
И на двете снимки виждам много пипната жена без никакъв чар и красота. Много жалко. Още малко ще те схруска с изкуствените си зъби.

# 6 542
  • Някъде там
Ето я Яна:
https://www.instagram.com/rasheva_yana_/

Няма как Йоана да е вътре, супер активна е в инстаграм, всеки ден сторита от салони.
До тук стигнах. Това момиче много ми харесва визуално. Всъщност тя единствена до сега ми се струва реална, каквато е в иг такава и на снимката от промото.

# 6 543
Ако само външният вид ѝ е проблем, пак ще е добре, но имам съмнения. Сега ѝ разгледах профила - не можела да живее в панелка в Люлин. Да видим обаче какво може да предложи на някой с нещо повече. Освен силикон и джуки.

# 6 544
Преди време момичета бяха писали, че техни приятелки са били одобрени, отишли са на снимки за визитки и накрая ергените са ги отпратили, защото не са ги одобрили. Предполагам, че това може да е включено в първи епизод и част от момичетата, които ни показват сега в ИГ изобщо да не са летели до Шри Ланка.

# 6 545
Тоя сезон трябва да е насочен към млади момичета, които да разберат, че колкото и да си добре в инстаграм, все ще те видят и на живо…:д

# 6 546
  • Някъде там
Много е хубава,надявам се и приятна за гледане и слушане. Макар, че не я виждам с Виктор, а за Мартин ми се струва малка.

# 6 547
  • София
https://www.instagram.com/yoanaailieva?igsh=MTgycTZhYXlleXhh
Разгледай й и акцентите , има такива с Мартин като са бивши е странно да си ги пази
Защо да е странно? Бившите са част от миналото ни, ако трием всичко, какви спомени ще ни останат? А и в крайна сметка не всички раздели са циркове, истерии, чутовни скандали и драматични изстъпления. Много хора се разделят съвсем културно заради тривиални неща като несходство в характерите или защото са на различни етапи в живота примерно. Но това, че си се разделил с някого, не означава, че не е било и дори вече да не ти пука за човека, имало е време, когато си го обичал. И е хубаво след години да си имаш спомени от всеки етап от живота си.

Аз си признавам, че само Алекса ми е позната и то защото я гледах в КНИ. Не мисля, че мястото й е там, но като гледам, тази година жените ще са грозни, въпреки очеизвадните подобрения. Направо са плашещи. Представям си какви крокозъбели са се явили на кастинга, щом избраните са това, което виждаме. Rolling Eyes

# 6 548
  • София / Пловдив
Голямо мислене е било как да надцакат Нова и Хелс Китчън, за първи път такъв формат оповестява старт два дни преди началото. Но с тоз матрЯл, дето показаха до момента поне, няма да им се получи.
Аз продължавам да разчитам на Елвиса за шоуто. Не познавам момите, сега от линковете ви ги разглеждам. И вече съм сигурна, че тая бръмчалка и Ивка са били при един и същ пластичен хирург:

Ето я Яна:

Няма как Йоана да е вътре, супер активна е в инстаграм, всеки ден сторита от салони.

То и самата Яна е била активна преди 5 -6 дни, така че това явно не е показател на 100%.

# 6 549
Едва ли активността е фактор. Миналите години точно по това ги хващахме коя кога ще си ходи от предаването и всичко се знаеше предварително, а този сезон много пазят от спойлери. Може екипът да им поддържа профилите. Или пък роднините.

# 6 550
Голямо мислене е било как да надцакат Нова и Хелс Китчън, за първи път такъв формат оповестява старт два дни преди началото. Но с тоз матрЯл, дето показаха до момента поне, няма да им се получи.
Аз продължавам да разчитам на Елвиса за шоуто. Не познавам момите, сега от линковете ви ги разглеждам. И вече съм сигурна, че тая бръмчалка и Ивка са били при един и същ пластичен хирург:

Ето я Яна:

То и самата Яна е била активна преди 5 -6 дни, така че това явно не е показател на 100%.

Ми именно де , че може да са участвали и вече да са изгонени , нали се снима и паралелно с излъчването

# 6 551
  • София / Пловдив
Едва ли са толкова бързи със снимане, гонене и връщане в реалния свят. По -скоро споделям мнението на Лили, че някой им поддържа профилите, за да заблуждават с активността.
Но ако се появи Йоана, всичко ще е яко булшит, даже скандалният Мартин без слушалка в ухото няма да оправи рейтинга.

# 6 552
Едва ли са толкова бързи със снимане, гонене и връщане в реалния свят. По -скоро споделям мнението на Лили, че някой им поддържа профилите, за да заблуждават с активността.
Но ако се появи Йоана, всичко ще е яко булшит, даже скандалният Мартин без слушалка в ухото няма да оправи рейтинга.
Някой беше написал, че в Комеди Клуб коментирали, че този сезон ги гонят доста бързо, за да приключат снимките по-рано. Но дори така да е, снимките вървят вече един месец, а в ИГ на повечето от 8-те има снимки през няколко дни.

# 6 553

Мисля, че на рекламата "признаци от миналото" означава точно нечий бивш или бивша Joy

# 6 554
Ето я Яна:

А дали е възможно да е била "вътре" и да не й е "дадена" роза . И хайде вкъщи? Реално сега да е "след", цялата й активност от салони и прочее?

Общи условия

Активация на акаунт