🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 483 026
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 525
Пуснаха го Димо.

На тази Пресиана какъв ѝ е случаят? Намерих ѝ Тиктока - тя просто се снима как симулира, че пее на фона на различни чалгии. Как се трупат половин милион последователи с това? Дали поне 20 хиляди са истински? 😁
Истински е, в пандемията ми излизаха нейни клипчета (предполагам е била ученичка още). Рисува, участва в сериали… в ТикТок лесно се трупа аудитория.
Но нищо впечатляващо, асансьорът май не се качва догоре при нея.

# 6 526
Е то тик ток с тази идея си почна. Защо да не натрупа. Ако показва и малко г*з си е съвсем закономерно.

# 6 527
Честно казано най-забавното, което може да се случи е Емануела да направи подкаст и да ги базика всичките, тя пуска яки бисери, това ще е най-големия рейтинг Joy

# 6 528
Елвира учила право - ето, че не се разминахме без такава. 😁 Освен това работила като инфлуенсър, хостеса и карала такси.

# 6 529
Ох, пак пишман юристки ще гледаме… мъкааа.. 🤣

# 6 530
Ох, пак пишман юристки ще гледаме… мъкааа.. 🤣
Няма как - във всеки сезон трябва да има поне една юристка и поне една Габриела. А ако юристката се казва Габриела, най-добре.

# 6 531
И този сезон ще гледаме страшилища. Тия жени огледала нямат ли? То бива, бива, ама чак пък толкова. JoyJoyJoy
До тук Яна и Славена ми изглеждат най-свежи и лицеприятни.

# 6 532
В промото Мартин дава роза на една жена в Джанъм.В България ли е снимано първо

# 6 533
  • Sofia
В промото Мартин дава роза на една жена в Джанъм.В България ли е снимано първо

Промо само може да са снимали.

# 6 534
От Комеди клуб казаха, че те са видели част от участниците предварително, защото явно някаква част от промотата са снимани при тях.

# 6 535
Промото изглеждаше скучно. От всичките сезони, това са най-грозните участнички, които съм виждала. Направо са страшни и обезобразени от пластики.

Явно бързат да изпреварят премиерата на Хелс Китчън.

# 6 536
Сега се запознах с изявите на тази Даниела, в женската енергия означава да ходи да се бори за мъж така ли?

# 6 537
О, само не и Алекса отново 😭

# 6 538
Добре че ни една не ми е известна, иначе ще ме хване страх да гледам предаването 😂

# 6 539
И този сезон ще гледаме страшилища. Тия жени огледала нямат ли? То бива, бива, ама чак пък толкова. JoyJoyJoy
В собствените си очи се виждат така, както изглеждат в инстаграмите си. Разликата е брутална.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт