🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 952
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 660
От 3 дни се говори, че са заедно и вече качват общи снимки, а вие тук вярвахте за двама човека, които се отследваха и се появяваха само на общи събития, че са си заедно Grinning
Щом имат еднакви интереси е чудесно да са заедно. С Евгени единственото общо беше, че и двамата не ядат месо, но парадоксално имат енергията на веяни скумрии.
Тук нищо не е, във фейса вече са на бойна нога Smile Валката си е с Генчо, а това с вуйчо Ваньо са долни инсинуации, фотошопи и реклами на тоалети и прочие фалшива пропаганда Joy

# 3 661
За Цвети е било ад, защото най-вероятно е била месоядна, която насила е станала веган и насила е трябвало да се прави, че я е грижа за кучета и тренировки. А в случая на Валерия тези неща й идват отвътре, не прави нищо насила, тя си е просто такава - веган, спортуваща, сигурно дори е щастлива, че има човек, който не просто я разбира, ами и има същия начин на мислене.

а на тази Цвети й видях тик-тока на новите видеа е видимо напълняла, изглежда добре.

# 3 662
  • София
Чак пък същия начин на мислене, колана ЛВ не е от марули направен Grinning

# 3 663
На Валката ще ѝ писне скоро сигурно ама ще свикне бързо на всичкия тоз кич, даже вече е свикнала сигурно и ще трябва да мълчи и изпълнява. Тва направо си е рецепта за аневризъм при откачалка като Валерия 🤣😂🤣😂

# 3 664
  • София
Тук нищо не е, във фейса вече са на бойна нога Smile Валката си е с Генчо, а това с вуйчо Ваньо са долни инсинуации, фотошопи и реклами на тоалети и прочие фалшива пропаганда Joy

Майкоу, представям си как си разкъсват дрехите направо. Хахаха. Simple Smile
Някой показа ли им кадрите с кучетата на Валерия в палата на Ванката? В две различни видеа, заснети по различно време?

И смятам, че е крайно нечестно в една друга тема Борислава да качва снимка с любимката си от едно друго предаване, а тук - само мина и хвърли малко пепеляк в очите ни, че пие вода от извора, без да ни покаже как се е снимала между Валерия и Евгени. Трудно ми е да ѝ вярвам вече.....

# 3 665
Е то цяла снимка с Валерия качи Биомета 😂

# 3 666
И сега Валка на Биомета ли ще трябва да ражда обещаните на Геньо близнаци?

Ех, Геньо, Геньо... Да се беше съгласил първо да се пробвате отвън с Айлинката, ама ти - не, та не. Да забременява още там...
Сега вече и тя е заета...

# 3 667
Аз съм потресена -35 години разлика…За Бг май не съм чувала такова нещо , поне сред виповете. Може би този Ицо Стоте манекенки да е имал такива забивки.
Но и дядко бърза да се похвали със снимката..сакън Simple Smile

# 3 668

Ех, Геньо, Геньо... Да се беше съгласил първо да се пробвате отвън с Айлинката, ама ти - не, та не. Да забременява още там...

Генчо е пълен ненормалник да не вземе тогава Айлин пред тая наистина.

# 3 669

Генчо е пълен ненормалник да не вземе тогава Айлин пред тая наистина.
не е ненормалник, просто няма пари, чувала съм, че Айлин има твърда месечна издръжка

# 3 670

не е ненормалник, просто няма пари, чувала съм, че Айлин има твърда месечна издръжка

Е то ся излиза, че и Валката има? И Джия има? 🤣😂 Тва е, който нема пари, си седи сам у 2025.

# 3 671
  • # супернатурална #
Или пише по женските форуми Smirk
Шегичка, да не се обидиш.

# 3 672
Борислава  е една от добрите ѝ приятелки и затова хората ѝ вярват. Тя си е казвала. Тя и още 2-3 приятелки палят фенките във Фейсбук. Отделно Борислава е завършила маркетинг.

# 3 673
Цвети в началото на 2017. Според мен няма никакъв шанс в момента да е в началото на 30-те си години. Тук ми изглежда като късни 20.

# 3 674
За протокола на таз Цветанка наистина ѝ е трябвал тунинг 🤣😂🤣😂 възможно Валерия да не я сполети същото.

Общи условия

Активация на акаунт