🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 952
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 675

Това дете не ходи ли на градина,която е задължителна ,защото е предучилищна?

# 3 676
Скоро се сетих за Айлин, върнала се е при онзи арабин, затова е по-тиха. По едно време се бяха разделили и обикаляше подкастите и обясняваше, че е нарцисист. Иначе живот си живее, хубави снимки качва.
Някой, ако ходи на летището на 10ти да докладва Joy Не знам защо тези нарочно издават точната дата?!

# 3 677
Борислава  е една от добрите ѝ приятелки и затова хората ѝ вярват. Тя си е казвала. Тя и още 2-3 приятелки палят фенките във Фейсбук. Отделно Борислава е завършила маркетинг.
Не и е никаква приятелка,. Нито Валерия и е приятелка във фейсбук, нито Генчо. Борислава е фенка, както и една, която пишеше тук. Имат по една снимнка с Валерия от някое кучешко събитие и вече се представят за много близки на двойката и нарочно снасят погрешна информация, за да си мислят лелите, че тия двамата са заедно.

# 3 678
  • Be realistic - plan for a miracle.
Явно за Chopard-a си заслужава. Часовниче в рейнджа 10-15 хиляди променя приоритетите явно 😁
Впечатлих се, признавам си.
Тя сега още повече ще се надуе и ще си повярва, но такива момичета не се замислят какъв жалък живот живеят. Защото дядко командва парада и всяко нещо си има цена. Колко е смешна Валка.
Дядко е известен с фетишите си и строгият режим, на който подлага момичетата 🤣🤣. Например само ябълка за вечеря или да ставете 4.30 сутринта да тренирате. Мерси за такъв живот.

# 3 679
Миси, според мен е супер некоректно, ако сте разбрали самоличността на. някоя потребителка да я наричате тук по име, вместо да й пишете никнейма.

# 3 680
Ако е приятелката на Има от ДиК - тя си е с името регистрирана тук.

# 3 681
Миси, според мен е супер некоректно, ако сте разбрали самоличността на. някоя потребителка да я наричате тук по име, вместо да й пишете никнейма.
Това е и никнейма ѝ тук, Миси нищо не е издала. Борислава сама си качва нейни снимки, с една друга риалити участничка, в съседна тема.

# 3 682
Борислава и е никнеймът. И аз не съм и разбрала самоличността, тя си я натрапи и то доста настойчиво със супер много спам по темите. Качвала си е и собствени снимки.
И между другото, фенките във фейса са се запънали, че Генчо и Валерия са си заедно, точно защото Борислава им била казала, че това с Ваньо Алексиев е лъжа.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 00:16 от Анонимен

# 3 683
Хаха, е, аз не съм съвсем лелка, не съм си разкъсала дрехите да се боря за честта на някакви непознати за мен хора във фб, никога не съм се снимала с каквито и да било реалити "звезди", а и нямам желание за това, но пак мисля, че нито Евгени е с Ивка, нито Валерия с чичкото :Д
М/д, по-интересно ми е как точно този господин твърди, че обича животни и кой му вярва, при положение че тук се коментира, че си е тапицирал седалките с естествена кожа и носи аксесоари от такава. В смисъл, ако вярно такива ги върши, как точно ги обича тези животни...

Скрит текст:
Не че нещо, ама без да съм дори вегетарианка и без да обичам всички животни, пак съм склонна да презирам хора, които се правят на големи дарители и се обясняват как обожават животните, а в същото време носят одрани кожи по себе си. Това е някакво критично лицемерие и наглост.

# 3 684
Че то точно това е интересно на леко съчинената от нас двойка Биомет-Валерия, че по-вероятно е Биомета да си смени козината, отколкото Валерия.
И без интервенции ще свикне дядя Ваня и без чанти и часовничета за подкуп ще я кара. Просто са супер, ако беше вярно, че са заедно

П.с. Естествена кожа и прочее, нека се възмущаваме, когато сме сигурни, че са такива. Еко-кожите и синтетиката отдавна заместиха естествените варианти и даже са ок като качество/ аз бях учудена колко синтетика се ползва в спорта като най-добро решение за екип,  това за Скандинавието

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 00:02 от .Hazel.

# 3 685
Борислава пие нещо от извора, ама дали е вода...

# 3 686
Казах ли виииии😆 вие плочките не били същата шарка, контактите не били еднакви в кухнята и пералното, той щото вуйчо е ходил до практис за 1 торба еднакви контакти... в имението има сигурно 500.
Вуйчо от мерак не издържа. Въпроса е валка малка колко пара е поискала да се съгласи той да я унижи с цялото й благоприличие и потайност. генко 2 години 1 снимка не качи. Вуйчо за 2 дни бамм

# 3 687
Казах ли виииии😆 вие плочките не били същата шарка, контактите не били еднакви в кухнята и пералното, той щото вуйчо е ходил до практис за 1 торба еднакви контакти... в имението има сигурно 500.
Вуйчо от мерак не издържа. Въпроса е валка малка колко пара е поискала да се съгласи той да я унижи с цялото й благоприличие и потайност. генко 2 години 1 снимка не качи. Вуйчо за 2 дни бамм
😂😂😂😂
Е, нали се разбра, че Валка искала да се снима, Генчо не давал.

# 3 688
Ся ще се вдигне интереса към тях.Ще им се следят профилите.Таз Валка уж болна беше,пък по заведенията. Grinning

# 3 689
Туй може да е снимка от нова година. Просто чичо сега я качва. Сигурно на нова година е настинала, с доста хора се случва да пипнат някой бацил по празниците. И й е казал превеждам ти едни 10к за парацетамол, ама ще кача снимка да знаеш. И тя е казала, Ване, нека поне съм в гръб, хапсите ми фенове да не вярват че съм аз.

Общи условия

Активация на акаунт