🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 939
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 690
Туй може да е снимка от нова година. Просто чичо сега я качва. Сигурно на нова година е настинала, с доста хора се случва да пипнат някой бацил по празниците. И й е казал превеждам ти едни 10к за парацетамол, ама ще кача снимка да знаеш. И тя е казала, Ване, нека поне съм в гръб, хапсите ми фенове да не вярват че съм аз.

Тя беше качила стори тая вечер от заведение.

# 3 691
Но е с други дрехи, тъмно сако и чорапогащи. Явно да замаже че не е тя. Може да е старо стори. Или неговата снимка стара. По скоро и 2те са стари. Тя нали 3 дни на легло и изведнъж ще иде на заведение. Просто в паника че той я издава трябваше спешно да качи с друг аутфит. Може и изобщо да не я е питал дали е съгласна да качва. Има вид на такъв.

# 3 692
Валка не я следя от края на предаването, ама покрай най-горещата клюка в републиката ѝ гледах сторитата от по-рано днес. Каза, че днес щял да ѝ бъде супер щастлив ден и ще разберем по-късно защо. Ся си мисля, че е защото новият ѝ вълюбен е качил снимка на тях заедно 😃 Което нали в съвсем модерните времена е все едно да си смениш статуса, че си във връзка 😂

# 3 693
Публиката ще я съсипе този път. Възрастовата им разлика е умопомрачителна. Като двойка са по-нелепи дори от Евгени и Ивчето.

# 3 694
Нали Валерия се занимава с МЛМ, може просто да е дистрибутор на козметиката за чичото и затова да изглежда толкова младолик.

# 3 695
Тоя дали ще го изшътква като Генчо реши ли, че иска да я доближи на някое събитие?

# 3 696
Не знам ама Маги от 3 сезон на нищо я правиха за 10!!! Години по "дърт" БИВШ любовник. А тука 36 години разлика.... Колкото и ботокс и тестостерон да боде .. някои неща не искам да си ги представя как ли изглеждат у 63 годишен чичо.. баща й е сигурно 10тина години по млад. Гнусарска история. Иначе сме много извисени и хрисими...
Иначе ваньо кой знае колко се е кефил.. валка на 4 ноември качва как пере у тях, цвети на 18 ноември качва смутита от кухнята му. Достойнство? Нула

# 3 697
На Цвети последните постове не мисля, че са от къщата на Алексиев. Различна е светлината и отражението. Според мен си е намерила квартира която да наподобява, то сега са модерни тези. Но е прекалено тясно там, за да е то.

Валерия действително имаше трудна година. Никога не съм ѝ била фенка, нито съм я харесвала по време на сезона, но е напълно възможен сценарий да ѝ се е поразбило сърцето и да ближе рани, и това с Ваньо да не е толкова самоцелно колкото изглежда. Да, тя показва един масивен среден пръст на Евгени бидейки с много по-успешен мъж, но от личен опит знам, че нещата не винаги са такива, каквото изглеждат навън.

Иначе една двойка, ако я свързват идеологически фактори, може да е много силна. И съм убедена, че немалка част от випускничките на предаването супер много ѝ завиждат в момента.

В сезона отнесе много хейт за това, че още при влизането си тя вече му беше като гадже. Ама това е положението. Поразмишлявах над този казус, истината е че победителят ще си побеждава и хейтърите ще хейтят.

# 3 698
Валката се оказа златотърсачка като Джия и Айлин, защо не се учудвам?
Намери си финансово красив, той Генчо и неговите концерти си е въздух под налягане.
Хайде, свърши приказката за любовта и романтиката.
Най-хубавото е, че може да отпусне Ваньо пари за приюта. Мама Светла да пали свещи и да благодари, че Генчо се отърва.
Манекенките са трофейни гаджета на богати чичковци открай време., та Валката доказва правилото.

# 3 699

Момичето си държало устата затворена, но си личи, че поне вече си хапва..😂

# 3 700
Ако бащата на Вал е тираджия наистина ,Алексиев има фирма за транспорт.Можи там да е шофьор.

# 3 701
На Ваньо второто стори му е как кара с 120, на мен това не ми прилича на магистрала. За него закони има ли?

# 3 702
На Ваньо второто стори му е как кара с 120, на мен това не ми прилича на магистрала. За него закони има ли?

За милиони няма закони и за кокошка няма прошка.

# 3 703
Околовръстното е. Изглежда много съм изгубила чувствителност, но си мислех, че е много хубаво как кара само със 120 като колата му може да се справи и с много повече… там ако караш с 80 си балък.

# 3 704
Сетих се,че когато питаха Валерия и Евгени защо не качват общи снимки,за да се правят на интересни отговаряха че  "Щастието обича тишината".Сега новата светска двойка пуска снимки заедно и се чудя щастлива ли е Валерия,не е ли?

Общи условия

Активация на акаунт