🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 711
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 045
Тя роди мъдрата мисъл “Което не става с бой, става с много бой”.

Беше изключително проста и сега ме подсетихте, че наистина беше бавачка на децата на Гущерови. Тогава ми стана чудно как хората си оставят децата с нея.

# 6 046
Няма какво да търся разлики, особено пък между Симона и Габа, те са от различни измерения. Много заблуждава външният вид на Мони.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:01 от Spiritlight

# 6 047
При Мони важи със всичка сила думите да не се съди по корицата . Зад крещящата и визия седи остър ум . Дори мен успя да ме изненада, от началото само като я видях си казах поредната куха силиконова лейка . Харесваше ми през цялото време как ги провокираше със спокойният си тон , толкова се изкефих също че заради нея Валерия си показа истинското лице .( мен обаче не успя да ме заблуди още от началото си ми беше неприятна ) Яд ме беше че не остана за по дълго според мен още маски щяха да паднат . WinkWink

# 6 048
Колко пък да е показала истинското лице на Валерия? Мони просто изби рибата с изказването си, че първата била неподдържана жена, защото ходила без грим. 😂 Подчертавам - НЕ съм фенка на Валерия, но този аргумент беше безумно глупав.

# 6 049
Колко пък да е показала истинското лице на Валерия? Мони просто изби рибата с изказването си, че първата била неподдържана жена, защото ходила без грим. 😂 Подчертавам - НЕ съм фенка на Валерия, но този аргумент беше безумно глупав.
Да но пък ако имаше толкова голямо самочуствие какво пък толкова се засегна ?? Мисля че Мони в комплект с Ирина свалиха маската на уж възпитаната Валерия (тогава ) Дори и Ирина каза има нещо прикрито и злобно в поведиението и което си беше така . Както казах ако един човек има достатъчно самочуствие не би се засегнал на подобен коментар .. И не беше единичен случай този когато Валерия си показа зъбите . Особенно пък в споровете си със Елена и Ирина отново че я споменавам , тя не можеше да води спокоен диалог всичко беше със викове крясъци от който и изпъкваше вената от злоба . Не смятам че една интелигента жена трабва да се влияе от мнението дали някой е казал дали се гримира или не .

# 6 050
Елена и Ирина се скъсаха да я провокират. Бяха големи комплексарки. Добре че им отговори подобаващо.
Ирина милата беше толкова неадекватна. Много заявки как ще я схруска и какво стана 😆

# 6 051
Аз не мисля, че Мони изобщо е имала някакво мнение за поддръжката на Валерия. Каза го, за да я провокира. Съгласна съм и че Елена и Ирина я провокираха. Много лоши жени. Само и единствено затова милата и нежна Валерия си показa рогите. Иначе, ако никой не  я провокира и всички ходят на пръсти около нея, характерът и поведението и са също толкава прекрасни, както и неземно красивата и външност.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 08:40 от Misi__36

# 6 052
Иронията е забавна, когато е уместна

# 6 053
  • София
Монка, Ирина и Елена бяха като злите сестри на Пепелшка. Голяма злоба по Валерия, че беше избраницата на Геньо. Провокираха я през цялото време и добре, че не им се даде.
Това хербаризираното Монка направо бях забравила, че е участвала.

# 6 054
Да, ама доброто момиче винаги накрая се озовава с принца в двореца. Сега Пепеляшка се вози в Бугатито, а злите сестри само гледат отстрани от Инстаграма.

# 6 055
Грозно им беше поведението към Валерия тогава, особено с тези непрекъснати подигравателни подмятания за каузата й към животните. И мен да ме атакуват постоянно за нещо, за което се раздавам с цялото си сърце, няма да им остана длъжна. Не вени ще изскачат, ами не знам какво.

# 6 056
Какво значи грозно са я провокирали? Това е реалити, направено за нас, на практика ние плащаме, за да ги гледаме, а и какво трябваше на направят момичетата според вас - да и паднат на колене, или да и носят булото? И престанете да използвате каузата и, никой не я е нападал заради нея, провокираха я нарочно, за да я накарат да си покаже злобата. И тя  се поддаваше, никой не и е виновен, че не може да се контролира.
Държите се така, сякаш това се е случвало в реалния живот, а всички тези сцени не са режисирани. Провокациите, скандалите, обидните коментари по синхроните, всичко е било подстрекавано от продукцията, а тук се оплюха бременността и сватбата  на една от ергенките, защото била дръзнала да провокира Избраната в някакво измислено реалити.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 00:10 от Misi__36

# 6 057
Пам май ми е най-противната от всички , толкова комплексиран човек е рядкост.

# 6 058
Какво значи грозно са я провокирали? Това е реалити, направено за нас, на практика ние плащаме, за да ги гледаме, а и какво трябваше на направят момичетата според вас - да и паднат на колене, или да и носят булото? И престанете да използвате каузата и, никой не я е нападал заради нея, провокираха я нарочно, за да я накарат да си покаже злобата. И тя  се поддаваше, никой не и е виновен, че не може да се контролира. То, това и в сторитата и се вижда.

При почти всеки скандал дамите използваха този аргумент срещу нея. Имала емпатия повече към кучетата, обичала животните повече от хората и не знам си още какво. Просто се усетиха, че тя е сред фаворитките на Евгени и се опитваха да я уязвят, заради завист. Ирина, например, си беше злобна и без да е провокирана.

# 6 059
Пам май ми е най-противната от всички , толкова комплексиран човек е рядкост.

Не съм съгласна изобщо!
Пам беше една от най-свестните жени вътре по време на участието си.
Имаше си и моментите, които не бяха добри, но предвид Триглавата ламя (и трите си бяха видимо комплексирани и злобни жени, които само обсъждаха останалите), Пам е много по-нормална от тях.
Един път не е показала злоба и то в такива количества.
Дори след сканадала с Елисавета, относно въпроса и към Айлин...там не е бил въпроса от злоба, избило е след много подмятания!

Но да се върнем малко към предстоящия сезон, няма ли някоя съфорумка с инфо за участничка или нещо друго?

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 00:18 от Leah vladimirova

Общи условия

Активация на акаунт