🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 511
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 060
Мнението ми не е само на база предаването .

# 6 061
Повечето не харесваха Валерия. Мисля,че си е имало причина, нещо непоказано. Да са едно- две момичета и да си кажеш злобни, но всички , не вярвам.

# 6 062
Какво значи грозно са я провокирали? Това е реалити, направено за нас, на практика ние плащаме, за да ги гледаме, а и какво трябваше на направят момичетата според вас - да и паднат на колене, или да и носят булото? И престанете да използвате каузата и, никой не я е нападал заради нея, провокираха я нарочно, за да я накарат да си покаже злобата. И тя  се поддаваше, никой не и е виновен, че не може да се контролира. То, това и в сторитата и се вижда.

При почти всеки скандал дамите използваха този аргумент срещу нея. Имала емпатия повече към кучетата, обичала животните повече от хората и не знам си още какво. Просто се усетиха, че тя е сред фаворитките на Евгени и се опитваха да я уязвят, заради завист. Ирина, например, си беше злобна и без да е провокирана.
И какво от това? Ергенът си е сеирджийско предаване, който си трае по диванчетата, изхвърча. Валерия са я усетили какво представлява и затова и организираха тия провокации, то, ако става на въпрос Генчо най-много я засягаше по болната тема. Не вярвам сам да си го е измислил. Нарочно изгониха Айлин и Джия, за да покажат Валерия в пълния и блясък. Всичко това идва от продукцията и е направено за рейтинг, а Вие тука трета година опявате за лошите и завистливи Елена, Ирина, Пам и Мони. Едва ли им е пукало за някаква, която са срещнали преди месец.

# 6 063
И Магдалена беше нападана от всички в трети сезон. До преди Алек да се пропука пред строгия поглед на мамчето, се виждаше, че е предпочитана и другите жени също бяха озлобени.

Идеята тук е, че се опитват да ни представят формат за любов а гледаме пишман Биг Брадър, но с много жени и един мъж.

# 6 064
  • София
И Магдалена беше нападана, но не изтрещяваше като Валерия и не й избиваха вените от истерии.
Ама….. характер, какво да се прави.

# 6 065
Магдалена хич бе беше долюбвана тук, но като поведение под напрежение беше може би най-адекватната от трите сезона. Нито истерии, нито пълен стоунфейс като Симона. Нито пък ходеше наляво-надясно да се оплаква.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 05:46 от Lilly_85

# 6 066
Момичета, някъде четох ,че Ники Николов прави новия Ерген, вярно ли е?
Аз съм с големи надежди, предвид, че Къртицата ми е любимото реалити Евър;)

# 6 067
Да, вярно е.

# 6 068
Да, ама доброто момиче винаги накрая се озовава с принца в двореца. Сега Пепеляшка се вози в Бугатито, а злите сестри само гледат отстрани от Инстаграма.
Вуйчо ли е принцът? Дядо му на принца или направо конят!

# 6 069
О, пак ли се е запяла песента за Валерия Провокираната? Тя иначе е мило и добродушно ефирно създание, тез лошите хора, дето я провокират бе, нА, нА!

# 6 070
Пак ли верно. Валерия едната и вена се помни, а това как се справяше със съвършено хладнокръвие и аргументация, се замита леко.
Беше страхотна Валерия, отбиваше обвинения спокойно, питаше да доизяснят, като я нападаха, изобщо човек с акъл
Оттам дойде съжалението ни, че заради набеден друг участник за "умен", не можа да се подчертае колко е умна самата Валерия.
Колкото и каквото да се разправя. Епизодите сигурно още могат да се намерят. Няма втори участник с такова храднокръвие и резонно мислене.

# 6 071
Валерия - хладнокръвна? Леле! То не бяха вени, то не бяха крясъци и истерии, това ако е хладнокръвие...

# 6 072
Глупости. Къде са крясъците? Дай един линк да ги прегледаме, а аз ще тегля чертата на крясъците, плачът и истериите на другите участнички в сезона, особено на главната ѝ опонентка

# 6 073
  • София
Валерия не падаше по гръб, но само толкова. Това не е същото като да е хладнокръвна.

# 6 074
Ми успяваше да си подреди отговора логично и дори забавно.
Не съм и била фенка, нито я подкрепях, но беше интересна и забавна за слушане и имаше мозък.

Ама точно хладнокръвна я помня, нападаха я в пълен комплект емоционални изблици, обвинения и даже обиди - нашата си отговаряше спокойно

Общи условия

Активация на акаунт