🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 481
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 075
Ама защо винаги се заговори за Валерия, защитата е нападка към Елена (и обратното). Не всеки, който не харесва едната, е фен на другата.

# 6 076
Който е изтървал половината сезон, да си търси линкове, аз няма рано сутринта да си надувам главата.

# 6 077
Нда, разбира се. Рано е.

# 6 078
Сливат ви се образите на Магдалена и Валерия, Валерия баш си истерясваше - например това за луканката.
Вената не изпъкваше от хладнокръвие.

# 6 079
Някоя тук поглеждала ли е участничките в САЩ и т.н. Нашите са си направо изключително политкоректни с тез екземпляри дето пускат 😂🤣😂🤣😂🤣 Там е невъзможно да видиш некоя като Зенгинер, Габи вимето, Пам, Зори Джи, Виктория сезон 3, Елисавета, Елена и още и още.

# 6 080
Във формат, в който повечето учестнички истерясваха, тонът на Валерия беше назидателен, ма истеричен - никога (както Александра от сезон 1)

# 6 081
Някоя тук поглеждала ли е участничките в САЩ и т.н. Нашите са си направо изключително политкоректни с тез екземпляри дето пускат 😂🤣😂🤣😂🤣 Там е невъзможно да видиш некоя като Зенгинер, Габи вимето, Пам, Зори Джи, Виктория сезон 3, Елисавета, Елена и още и още.
И бабите от сезона на “Златният Ерген” (60+) изглеждаха по-добре от половината от нашите участнички.

# 6 082
Валерия като се кара е истерична, а Елена, като реве , прави фасони и се държи все едно Евгени е последният влак - просто е бил потопена в момента и се е заблудила, милата. Ок. :д

# 6 083
  • София
Не знам колко логично говори Валерия. На нея поначало трудно ѝ се разбира, защото говори много бързо и изяжда цели срички. Има върху какво да работи.

# 6 084
Защо се намесва Елена? Тя също има недостатъци, но какво общо имат те с истериите на Вал?

# 6 085
Аз не съм видяла истерии. Пам и компания бяха непоносими, не всички могат да се пердета като Маги, гледам се дава за пример.

# 6 086
E,що се намесва Елена,ами че да изпъкне Валя!Иначе няма как.Joy

# 6 087
  • Street of Dreams
Аз тази Маги си я спомням само зяпнала и разревана, пък тука ми се дава за пример като адекватно реагираща на нападки. Мерси.

# 6 088
Е съжалявам, но който не е видял истерии, да си прегледа пак сезона. Тя Вената не изскачаше от мяукане. Пламена и Елена нямат нищо общо с характера на Валерия, каква ви е логиката?

# 6 089
Като почнете с тая вена и ме убивате. На вас изкачат ли ви вените, когато сте ядосани? Щото на мен не, както и да повечето хора около мен. Та по вените ли съдим колко се е напрегнал някой, боже опази.

Е, да бе, някой да стои и да те плюе 24/7 и да ти говори небивалици, както и да осъжда каузата ти и избора ти в живота е супер нормално и всеки ще стои и гледа като дебил.

Общи условия

Активация на акаунт