🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 397
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 090
  • софия
Чак ми залипсваха Еугленчо и Ивка. 😂

# 6 091
Съдя и по вена, и по тон, и по децибели. По какво друго трябва да съдя?! Да бе, някой плюел, ма то вечно някой нещо ѝ прави на Валерия, по площадките децата и майките криви, Генчо да сА маха (тук е права), в предаването провокатор до провокатора, крив свят ще дойде, всичките ѝ пречат на добрата душа да се прояви.

# 6 092
Съдя и по вена, и по тон, и по децибели. По какво друго трябва да съдя?! Да бе, някой плюел, ма то вечно някой нещо ѝ прави на Валерия, по площадките децата и майките криви, Генчо да сА маха (тук е права), в предаването провокатор до провокатора, крив свят ще дойде, всичките ѝ пречат на добрата душа да се прояви.

Много ясно, тя признава само псетата и тва е.

# 6 093
  • Варна
Аз тази Маги си я спомням само зяпнала и разревана, пък тука ми се дава за пример като адекватно реагираща на нападки. Мерси.

Веднага ми изниква отвратителния тик, който имаше, заради шините. 🤣

# 6 094
  • София
Аз нямах никакъв проблем да разбирам Валерия и аргументите й. Доста ясно се изразяваше.

# 6 095
  • Варна
Мисля си, че тази година ще е на Валерия късметлийска, нали е змия. 🤣🤣🤣

# 6 096
Ако искате да се върнем на къмпингуването Simple Smile  Магдето дали отиде някъде на палатка?
Очаквам с нетърпение сезон 4, че да има нещо ново за коментиране.

# 6 097
Ако искате да се върнем на къмпингуването Simple Smile  Магдето дали отиде някъде на палатка?
Очаквам с нетърпение сезон 4, че да има нещо ново за коментиране.

По-интересно е дали таз Царина на Алеко сега дали ходи на къмпинг, голямата адвокатка 😂🤣😂🤣

# 6 098
Показателна е ролята на Валерия щом все още се водят войни за и против личността й тук Grinning

# 6 099
Колкото " маестрото" е маестро, толкова и Валерия е "велика'. Ама като вярвате на глупостите,сътворени от Тушев и Щерева.

# 6 100
По-интересно е дали таз Царина на Алеко сега дали ходи на къмпинг, голямата адвокатка 😂🤣😂🤣
Дали е голяма адвокатка не знам, но поне е образована. Завършила е Сорбоната. Не е като Силви с нейното пХаво в НБУ. 😁

# 6 101
Децибели Валерия нямаше, вече до измислици се стигна. Кога е вдигала децибели и къде?

А, сутрин рано е, няма смисъл да се рови, забравих.

# 6 102
  • София
Царина не е адвокат. Изобщо не фигурира в регистрите на българската адвокатура.
Има само една адвокатка Царина, но е с друго име и е от Варна.
Който иска - може да провери тук - https://bar-register.bg/unified-registry/registers Дори и само с въвеждане на малкото име ще излезе резултат.

# 6 103
Какво значи грозно са я провокирали? Това е реалити, направено за нас, на практика ние плащаме, за да ги гледаме, а и какво трябваше на направят момичетата според вас - да и паднат на колене, или да и носят булото?  
А какво се очаква от Валерия да направи - да им вее с палмово листо ли? Ще ги нареди и още как. Доста добре й се получи. Аз нямам проблем да разбирам бързо говорещ човек. А Ирина беше най-забавна как си гълта граматиката.
И тя  се поддаваше, никой не и е виновен, че не може да се контролира.
Никой не е виновен на комплексираните Ирина, Елена и Мика, че завиждат и не могат да се сдържат с коментарите си. Явно не умеят да си контрлират злобата, когато мъжът не им обръща внимание Simple Smile

Някой беше споменал, че Магдалена не е отговаряла като Валерия на провокациите. Да, защото Магдалена няма капацитет. Тя като си отвори устата, застива със зейналото чене и това е. Няма стройна, подредена мисъл. Плюс това е от жените, които харесват да са в ролята на "жертвата". Тя обичаше съжалението и играеше принцесата от кулата.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 10:29 от Linda*kiss

# 6 104
Адвокатски сътрудник е. Като гледам има и 100 фирми на нейно име, така че не може да стане адвокат (има изискване, че не може да са търговци в същото време).

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт