🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 485 370
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 105
  • София
Като казахте Мика: Гледах я в Елате ми на гости. Припомних си колко е семпло това момиче. Още живее с идеята, че е малката глезена принцеса на мама и гръцкия тати, държи се като лигла в детската градина. Само дето отдавна е минала тази възраст и вече е нелепо.
Иначе добра и ненатоварваща седмица им се получи, останах приятно изненадана.

# 6 106
  • София
Адвокатски сътрудник е. Като гледам има и 100 фирми на нейно име, така че не може да стане адвокат (има изискване, че не може да са търговци в същото време).

Скрит текст:
Оф топик- това изискване отпадна преди няколко години.

# 6 107
Като казахте Мика: Гледах я в Елате ми на гости. Припомних си колко е семпло това момиче. Още живее с идеята, че е малката глезена принцеса на мама и гръцкия тати, държи се като лигла в детската градина. Само дето отдавна е минала тази възраст и вече е нелепо.
Иначе добра и ненатоварваща седмица им се получи, останах приятно изненадана.
Изгледах им сериите. Направо е неадекватна Мика. Много се филмира, няма идея от реалния свят, разказва истории на подрастващ, сякаш светът се върти около нея, с някакви смешни изводи, изключително инфантилно. Чак е неудобно колко е тийн. Язък й за красотата. Както казват англичаните - по-добре да гледам как съхне боя, отколкото да я слушам.

# 6 108
На мен Мика винаги ми е била симпатична,  една от малкото участнички във вторият сезон която да не ме е напрягала .. Има и по спокойни и семпли хора , за разлика от истеричната Валерия която не спря да вдига децибели и да изпъква вени когато си покаже злобата .. Ако говорим за инфантилно и лигаво поведение Айлин за мен показваше такова поведение.  Мика беше моята фаворитка тогава,  но мисля че извади късмет че камплексирания Генчо не я избра . 😏😏

# 6 109
Адвокатски сътрудник е. Като гледам има и 100 фирми на нейно име, така че не може да стане адвокат (има изискване, че не може да са търговци в същото време).

Скрит текст:

Да няма роднинска връзка с Васка Джурова?

# 6 110
Заради децибелите на Валерия намалях звука на телевизора, нямало било... Крещеше точно като изоглавена. Рано или не, не съм длъжна да вадя доказателства като в съда, който има зор, да си търси, не са изтрити, стоят си в интернет.

# 6 111
На мен Мика винаги ми е била симпатична,  една от малкото участнички във вторият сезон която да не ме е напрягала .. Има и по спокойни и семпли хора , за разлика от истеричната Валерия която не спря да вдига децибели и да изпъква вени когато си покаже злобата .. Ако говорим за инфантилно и лигаво поведение Айлин за мен показваше такова поведение.  Мика беше моята фаворитка тогава,  но мисля че извади късмет че камплексирания Генчо не я избра . 😏😏
Не, Мика, не е тип "уравновесена, мъдра, спокойна", тя си е прекалено семпла. Неадекватно семпла. На ръба на тъпотията. Такъв събеседник ограбва време.

Айлин не е някаква топ интелигентна, но не е инфантилна, само го играеше. При нея къде от характера й, къде от това, че явно има опит с мъжете и дисциплина от спорта е натрупала някакво виждане за нещата и е доста емоционално адекватна. Хитруша е. И не е дразнеща. Занимава се със себе си. Има някаква идея къде се намира. На Мика акъла е още в детската стая с плюшените играчки.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 10:42 от Linda*kiss

# 6 112
Кога започва следващият сезон? Марто ми е много интересен образ от ИВ и ще ми е забавно да гледам.

# 6 113

Скрит текст:
В закона за адвокатурата, който е на сайта на Софийска Адвокатска Колегия, още си го пише.

# 6 114
Аз като семпла бих определила Валерия и чак ми е странно как успява да пробуди такива страсти години след участието си.

Хайде наистина да обсъждаме Елате ми на гости, докато почне новият Ерген.

Не гледах деня на Мика, въпреки че е първият. Тя ми е симпатична, но наистина прекалява с лигавенето. Беше ми интересно да се запозная с Лия, която беше тотално заглушена в шоуто. Тогава много я харесах. Сега съм 50/50, както и за Мика. Киара не ми харесваше в Ергена. Тук ми направи добро впечатление, но ми се иска да обере кифленския маниер и примлящване. (Разбирам, че сега така се оцелява)

Пам, алеле майкоу. Самоличността й се е сляла с това, че е дебела и че е жертва и само това говори. Готви риба, защото хората си мислили, че дебелите ядяли мазнотии и има кауза да покаже как се хранят. Памело, никой не се занимава с теб и не отделя време да си мисли какво ядеш. Изгради си някаква личност извън манджите.

Вики. И тук съм олеле майко. Същата си е. Злобна. Пасивни агресивна. Гледа да захапе хора, които са добронамерени към нея. Също се възприема като жертва, но едновременно с това и като много специална и неустоима.

Всички готвиха едно и също, но се справиха добре. За първи път гледах предаването, но е по-интересно от сходното по телевизията и се вижда как сами си готвят и плейтват.

# 6 115
Александра от първи сезон викаше истерично, Валерия изобщо не е вдигала подобни децибели, макар че и тя е повишавала тон.

Но наистина никой не е виновен за комплексите на Ирена и Елена и че от безсилие почнаха да ги избиват. Поне са намерили тема, на която да уязвят и атакуват Валерия. Че иначе постоянното търсене на външна валидация бе жалко за гледане. Както сега е жалко да й четем за връзката от разстояние - уж го опознавала без да го задушава, ама всеки ден пуска публично инфо за връзката им и какво правили, праща му целувки на сторита, ад.

# 6 116
  • София
Имаше ограничение, че адвокат не може да участва в управителни органи на търговски дружества, но го отмениха преди няколко години. За участие като съдружник или акционер в търговски дружества не е имало забрана.
Адвокатски сътрудник може да бъде всеки. Не е необходимо юридическо образование.

# 6 117
Явно наистина без фон няма какво да се каже за Валерия, тя съществува само в контекста на комплексирани хейтъри Joy

Какво е това Елате ми на гости?

# 6 118
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
В закона за адвокатурата, който е на сайта на Софийска Адвокатска Колегия, още си го пише.

Преди ограничението беше това:
1. е търговец, управител в търговско дружество и изпълнителен директор на акционерно дружество;
Сега остана само така:
1. е търговец.
Но дори и това не означава, че не може да бъде съдружник или акционер, защото търговец е дружеството (като юридическо лице), в което участва.

Друга е причината Царина да не е вписана като адвокат.

# 6 119
Явно наистина без фон няма какво да се каже за Валерия, тя съществува само в контекста на комплексирани хейтъри Joy

Какво е това Елате ми на гости?

Като Черешката на тортата, но в Ю тюб...

Общи условия

Активация на акаунт