🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 603
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 6 120
Хайде наистина да обсъждаме Елате ми на гости, докато почне новият Ерген.

Киара не ми харесваше в Ергена. Тук ми направи добро впечатление, но ми се иска да обере кифленския маниер и примлящване. (Разбирам, че сега така се оцелява)

Пам, алеле майкоу. Самоличността й се е сляла с това, че е дебела и че е жертва и само това говори. Готви риба, защото хората си мислили, че дебелите ядяли мазнотии и има кауза да покаже как се хранят. Памело, никой не се занимава с теб и не отделя време да си мисли какво ядеш. Изгради си някаква личност извън манджите.

Вики. И тук съм олеле майко. Същата си е. Злобна. Пасивни агресивна. Гледа да захапе хора, които са добронамерени към нея. Също се възприема като жертва, но едновременно с това и като много специална и неустоима.

Всички готвиха едно и също, но се справиха добре. За първи път гледах предаването, но е по-интересно от сходното по телевизията и се вижда как сами си готвят и плейтват.
Вики е едно човече с дефицити в характера и изглежда злобна от липса на любов. В Ергена показа, че е супер натоварваща към Алек като към мъж и към Мария като към "приятелка". Мария попрекали да се лендзи с розата до нея в минибуса. И все пак, Виктория създава усещането на изключително емоционално зависим човек. От друга страна, изглеждаше оправна домакиня в предаването.

За Киара отначало казах, че изглежда добричка. Но не съм сигурна. На моменти все едно й се свиди да се усмихва. Може би е просто кифленския маниер, както казваш.

Пам, тя много удобно сама си се е определила като дебеланата и се опитва да извърта всичко около това.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 12:37 от Не се сърди, човече

# 6 121
Като казахте Мика: Гледах я в Елате ми на гости. Припомних си колко е семпло това момиче. Още живее с идеята, че е малката глезена принцеса на мама и гръцкия тати, държи се като лигла в детската градина. Само дето отдавна е минала тази възраст и вече е нелепо.
Иначе добра и ненатоварваща седмица им се получи, останах приятно изненадана.
Изгледах им сериите. Направо е неадекватна Мика. Много се филмира, няма идея от реалния свят, разказва истории на подрастващ, сякаш светът се върти около нея, с някакви смешни изводи, изключително инфантилно. Чак е неудобно колко е тийн. Язък й за красотата. Както казват англичаните - по-добре да гледам как съхне боя, отколкото да я слушам.

Ако има някоя инфатнилна ергенка, не е нито Микаела, нито Айлин, а Поли Цикатридината.
Нея никой не може да я бие по инфантилност 😂

# 6 122
Царина не е адвокат. Изобщо не фигурира в регистрите на българската адвокатура.
Има само една адвокатка Царина, но е с друго име и е от Варна.
Който иска - може да провери тук - https://bar-register.bg/unified-registry/registers Дори и само с въвеждане на малкото име ще излезе резултат.

Това не е ли нормално, предвид че е завършила в чужбина?

# 6 123
  • София
Може да си завършил университет и в България. Това не означава, че си адвокат.

# 6 124
Не е адвокат Царина , доста са преувеличени статиите за нея.

# 6 125
Скрит текст:
Адвокатски сътрудник е. Като гледам има и 100 фирми на нейно име, така че не може да стане адвокат (има изискване, че не може да са търговци в същото време).

Скрит текст:
Оф топик- това изискване отпадна преди няколко години.
В закона за адвокатурата, който е на сайта на Софийска Адвокатска Колегия, още си го пише.

Преди ограничението беше това:
1. е търговец, управител в търговско дружество и изпълнителен директор на акционерно дружество;
Сега остана само така:
1. е търговец.
Но дори и това не означава, че не може да бъде съдружник или акционер, защото търговец е дружеството (като юридическо лице), в което участва.

Друга е причината Царина да не е вписана като адвокат.
Сигурно не може да си вземе изпита Joy

# 6 126
Ами не е лесен изпита въобще ,не знам какво смешно има. Иначе  е тъпо ,ако се представя за адвокат.

# 6 127
В сайта на кантората пише че е завършила право в Сорбоната, после е специализирала в Женева и не знам още къде. Но се подчертава, че е съдружник, а не адвокат. Съмнявам се да лъже. Дали е адвокат или сътрудник, все тая, все пак е образована. Иначе има 4 фирми, на които е управител и собственик на капитала и още сигурно двайсетина, на които е управител. Работата е дебела. 😁

# 6 128
Смешното е, че е завършила сорбоната, а работи като адвокатски сътрудник, ако изобщо това е вярно разбира се.
И не е все едно дали е съдружник, сътрудник или адвокат!

# 6 129
С юридическо образование може да прави толкова много неща, свързани с различни видове бизнес. Не знам защо си мислите, че целта на живота й трябва да бъде да е вписан адвокат.

# 6 130
Половината юристи не искат да са адвокати. Тегава работа е.

# 6 131
Майка и е факторът при нея , ако ме разбирате.Grinning
Иначе браво за образованието.

# 6 132
Половината юристи не искат да са адвокати. Тегава работа е.

Искали са право, щот гледали прекалено много сериала Suits, и си набили филма, че ще са яки, богати, с готини жени. Всъщност работата там е отвратително тъпа 😂😂😂 Огромна част остават безработни и най-много някви правни консултанти дето драскат статии.

# 6 133
Може пък бизнеса да й се отдава, щом има толкова фирми! Само да не я ползват като подставено лице, както се случва с разни цигани с много фирми на тяхно име

# 6 134
  • София
Отворих сайта на кантората, оказва се, че познавам бегло майката и дъщерята Рускови.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт