Отговори
# 450
Снеже пусни повече за Легендата да прочетем аз така и не четох нищо за легендата.
Стига с тоя реал и какво правят в Х Simple Smile Толкова съм настроена велико за Джихан ,че се чувствам като пенсионер взел увеличение.Тъй ,че бана не какво става... Simple Smile
Освен това искам да кажа ,че Саадет не ми харесва визуално тук и това ,че ще има много сцени с Мерт не ми се нрави ,а тази оранжавата коса каква е? Малко инфо да дадат за новите персонажи плийсс.

Още Димес

# 451
Е, аз, колкото е възможно по-малко, засягам реала, но понякога ми боде очите. Както и да е, спирам.

Ето ти повече за легендата, описана е подробно - https://arabskamagia.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

Между другото сценаристката на адама - Дениз Маданоулу и Мерт се последваха в инстаграма.

Абе, не са първа хубост, ама карай сега...

# 452
Честит рожден ден на Гюлчин Heart

# 453
Да е жива и здрава Гюлчин.

# 454
Пророчество 🐍 Любов🐍 Отмъщение 🐍 Şahmaran се завръща с втория си сезон на 8 август.

Нямам търпение! Тези дни започвам преговор😉

# 455
Йони ще те чакаме за мнение след преговора Heart

Погледа на Джихан тук има общо с първия фрагман и онзи лък който държеше целия в кръв по лицето.

Освен това има елен от страната на Джихан това ме навява на мисълта ,че може и да се спаси накрая.

Еленът, възрастният мъжки елен, стои като мощен символ в безброй култури по целия свят. Неговата универсална символика се корени в качества като благодат, мир и живот. Еленът често е почитан заради връзката си с естествения свят, въплъщавайки атрибути като плодородие, регенерация и растеж. Внушителните рога на създанието, които се отделят и израстват отново всяка година, подчертават асоциациите му с циклична промяна и прераждане. Яростта на елена в защитата на своята територия и стадото повдига теми за лидерство, настойничество и сила.

Грация
Мир
Живот
Плодородие
Регенерация
Растеж
Циклична промяна
Прераждане
Ръководство
Попечителство
Сила

А другото трябва да е от последния епизод след боя с Маран в гората.

Както и леопарда

Лъвът и леопардът са най-предпочитаните животни в хералдиката. Лъвът олицетворява силата, мъжеството и великодушието, а леопардът – храбростта и смелостта.

Ако почна да гледам пак по детайли много неща ще навържа. ;д

# 456
От гримьора

Не знам дали ще се спаси. Аз предусещам отворен край на тази продукция.
Ще споделям пак като го преговоря. Аз много неща наистина съм забравила. Мерт за мен беше непознато лице като го гледах за първи път. Сега ще го гледам по малко по-различен начин, предполагам😉

# 457
Йони то сега това е типа модерен край...Да се чудиш ти какво можеш да измислиш за продължение.

Ето я мацката с змиите и пистолета

Сега ще трябва да разберем и как се казва ;д

Хиена нападаща кон?
Видя ли кон от ЗИ и настръхвам още....
Хиената е Лилит ясно е Simple Smile

# 458
Йоана, Диди, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ааа, поправям се, тази ме кефи - готина е.

За Адама - новият проект на Мерт е базиран на филма на иранския режисьор и сценарист Асгар Фархади, наречен "Герой". В него главното действащо лице - Рахим, е в затвора заради дълг, който не е могъл да изплати. По време на двудневен отпуск той се опитва да убеди кредитора си да оттегли жалбата си срещу плащането на част от сумата. Нашият Тамир Адам скоро ще бъде пуснат на дигитална платформа.

П.П.: Този иранския проект, по-точно иранско-френския, са го излъчвали по БНТ.

https://bnt.bg/news/geroi-320361news.html

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:09 от ·٠•Snejka•٠·

# 459
Въх ще взема да го видя този филм ама каква е логиката да правят копие на друг филм? Не ,че е за първи път де ;д
този и съпруга има до колкото виждам...Нищо не разбрах то ще се види ;д
Бирсен да драсне още някой редче относно филма няма да е зле.

# 460
Въх ще взема да го видя този филм ама каква е логиката да правят копие на друг филм? Не ,че е за първи път де ;д
този и съпруга има до колкото виждам...Нищо не разбрах то ще се види ;д
Бирсен да драсне още някой редче относно филма няма да е зле.

Римейк джанъм , не е за сефте ..  Добре, че не е замесена Гюлса аман психоложката с която Онурката работи ..

# 461
Да, римейк ще е, какво чудно има? Оттам логиката в написаното от Бирсен, че сценарият е пренаписан... В турския вариант, може да няма съпруга и други разлики ще има вероятно. Очаквам да пуснат синопсиса, щом скоро ще е на дигиталната платформа.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 20:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 462
Хах тихо току виж се чуло че е в кюпа и баба Гюлса нали искаше да си уреди някаква роднина
 с Мерт. Племенница май беше ;д
Нейсе!

Отново в топ 10 марки

Афра относно животните.

Онурката ето ,че като искал можело сета и оса да не прехвъркне.

# 463
Когато става дума за дигитален проект май пазят повече на сета...

# 464
Още от гримьора

Общи условия

Активация на акаунт