Отговори
# 645
Привет, момичета.
За ПР тънкостите- напълно съм съгласна. Най-добре вече да приключат Чапкъни, Маркъни и кой от къде е. Тези хора не могат да излезнат от сянката на героите си. Има и нещо такова, че те сами си дават д-тата под наем, ама все пак. Време е да се продължи напред. Това няма да качи рейтинги, но ще съсипе здравето.

Отварям първи епизод на Шахмаран. Чак сега намирам време. Днес едва ли ще успея за повече, че къщата ми е като след бомбардировка. Евентуално довечера повече. Ама как 6 епизода само???😮😮😮

Момичета, моля ви качвайте спойлери в скрит текст😆😍

# 646
Сеунгри, съгласна съм с почти всичко, което си написала. Единствено за това кой е по-хубав и секси... красотата е субективно понятие. И аз много повече харесвам Буче и Берил от Афра, но тя също си има чар. В този сериал женския каст, с много малки изключения, има добър външен вид.

Рахимджан с малката.

# 647
ШахМаран Heart

# 648
Здравейте момичета!
За да се уверя ,че и аз  не съм пристрастна показах снимки  и видеа  на Афра  и другите актриси  от серияла  на 2 приятелки /които не са гледали серияла/ и  те категорично определиха всички други  актриси +Пелин+Султан ,като по красиви и сексапилни  от Афра .
Убедих се ,че фенките   на Афра  са пристрастни  и се идентифицират и  вживяват в образа на Сейран . /Афра
Заради  агресивно фенско  очакване Ферит  да е верен на Сейран , прехвърлено и на Мерт  към Афра ,
 принуждават продуцентите да изискват от актьорите  специален пи-ар и контрол над личния им живот.
За всеки нормален зрител  е ясно ,че  всичко  ,което стига до медии и фенове  за  АфРам  е 100% под контрол,сценарий  и режисурата на продукцията.
Това смешно "СКАРВАНЕ" на  въображаемите "влюбени"   АфРам  е за съжаление  с по-висок рейтинг от  рейтинга на серияла ,
а Мерт  е като затворен в клетка.....
Все пак,съдейки по /интереса / паралелните ангажименти на Мерт  се предполага ,че переспективата  е да стане сред ТОП  звездите на Турция

Ами нормално да искаме Ферит да е верен на Сейран, нали се предполага че Ферит е влюбен в Сейран и са главна двойка

# 649
Резултатите за днес в някои държави :

Нидерландия :10 място

Франция :6-то място

Италия:9-то

Eгипет:3-то

Мароко :3-то

Румъния :3-то

# 650
Подарък от Нетфликс за Мерт Рамо.

https://x.com/mrdkrhn/status/1821969666073629060

# 651
Един младеж по Парижките сокаци Heart Wink

# 652
Ето го моделът, който прилича на Рамо, с тениска като неговата на въпросното парти. Не трябва да се отрича очевидното, а и няма нищо лошо, че е той и е докоснал жена по ръката. Понякога мисля, че при някои хора отсъства здрав разум... имам предвид Х.

# 653
Боже каква хубава тениска Heart

Всички въздишат по коженото яке знам ама тука направо приклякам като жабата която Абра докара...

Снеже, донеси ми оная мишка дето припада шекерим!

Докато огифявам и Феро бей си спомням епохалните малоумия на Лейля и Екин изпълнени брилянтно от Рамирски

# 654
Всички въздишат по коженото яке знам ама тука направо приклякам като жабата която Абра докара...

Снеже, донеси ми оная мишка дето припада шекерим!

Да припадаме дружно.

# 655

Поредни успехи за Димес Heart
Забравих да го спомена.

А аз може и да съм започнала нещо билмем Simple Smile

# 656
Привееет на всички Coffee

Дидеее ,гифчетата са жестоки още бая работа ти се отвори.

# 657
Тъй е и архиви имам за пускане, ,но за фавовете винаги имам някакво време Heart

Часът е 2 Моляна се паркирала докато Дидка работи по клип.
Разбира се ,че ще види какво се прави там.

Порция Феро 41 еп.
Любимото ми синьо Heart

И за клуба Wink

Aфра и Мерт зад кадър на сцената където чакаха изгрева във втори сезон

Джихан Heart

https://x.com/i/status/1822241189107478886
https://x.com/i/status/1822207851227418731

Мерто и споминалите му се персонажи
ПП:Без последния ;д там е питанка на съдбата.

https://x.com/i/status/1822206423423500480

# 658
Привет✌️

От гримьора. Добра работа на тези, направили грим и прически😉

# 659
Преди ШахМаран изгледах Чъплака още един път ,но все не искам да гледам втори сезон и това си е.Не го вързвам Таро с Мюге и това е. Като ми се случи нещо подобно сядам и разбирам навремето фенките на Аслъ и Ефе в Кавака. ;д
Харесвам историята на Ейлюл и Джем и въобще не приемам гнусотията която се случи ,че се ожени за жена спала с брат му.
Но Чъплак гифки винаги след полунощ ще пускам отрязах и спестих +18 моментите все пак...
Снеже и твоята заявка я имам напредвид ,но ще изчакаш малко за нея сега малко Джем Heart

Още вали от карнавала Wink

Тази сцена е топ смях се с глас ;д
Както и хамбургера, но за мен беше паралел на кебапа от 1 сезон.

https://x.com/i/status/1822256016190234682

Гърция :7-мо място

Heart В световния ден на мързела да пусна снимките които ме разтапят.

Йони , чакам коментара ти с десет очи...
Феми намирай свободно време и почвай и ти...

A аз продължавам да работя...

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 16:47 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт