Отговори
# 660
Здравейте!

Вече искам АфРам да се съберат, категорична съм. Иначе Мерт отнася хейт и трудът му остава на заден план. Всеки се занимава с раздялата, къде ходи, кой пипа по ръката и същественото остава на заден план. Затова искам АфРам и да се успокои всичко живо. Ако не са разделени, както някои вярват, и е игра - грешен ход на Рамо с отследването и т.н. Но каквото и да е, да се появяват заедно и да се спира тази истерия. Мерт ми е по-мил от всичко.

# 661
Мерт е мил на всички ни а неговите решения хич не влият затова колко ще го харесвам и колко подкрепям!

Шахмарансссс Heart

# 662
За съжаление не всички мислят като теб - подкрепят го само, когато е с Афра. Затова, ако това е залогът да обърнат внимание на таланта и труда му, а не на личния му живот, аз съм за АфРам. Това важи и за журналистите, не само за феновете.

Боже, и Дирен са питали за това нещо... Нямам думи.

Цитат
„Нямам представа. Четох някои нещо еща, но нямам информация. Разбира се, че си писахме съобщения, видяхме се преди новия сезон, изпратихме си съобщения, за да си кажем какво става, не съм питал нищо за личния им живот".

# 663
Нищо няма да пиша по темата по добре

# 664
Добро утро! Heart

Скрит текст:

Диде, болезнена тема, но и той си е виновен донякъде. Както и да е, спирам да пиша за това. Казах каквото мисля.

А тази, дето пипнал по ръката на онова парти, питал я дали има заден изход, за да се измъкне от папараците, иначе си говорил с двамата чичковци. Не обръщал внимание на жени, те го заговаряли, той глава не вдигал даже. Sweat Smile Представям си картинката - те му говорят, той навел главата и мънка. С това умрях от смях, ама както и да е... Спирам и по тази тема.

Тази нова ли е?

Хубав ден!

# 665
42 еп. - Ферит

Heart

За мен темата е излишна не болезнена.Бошвер и толкова!
Сигурно монахинята от Монца ще има нова част - вах ,вах...

# 666
Да разбирам, че горната снимка е нова?

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:10 от ·٠•Snejka•٠·

# 667
За мен е излишно аз да го коментирам защото ако уважаваш някой
 ще уважиш и неговите решения дали са привидни или не няма значение. Аз така го виждам а който иска както иска да го вижда. С моята плоска мисъл на соло толкоз Wink Завчера казах каквото имах и не смятам да се повтарям повече относно темата.
Факт ли е ,че не се следят? - Факт е. Привидно било,рекламно било и нз какво още...Хади джанъм!
Какво може повече да се говори относно това? Не ми плащат за да ги говоря нон стоп нали тъй? Въпреки ,че съм сигурна ,че бих написала много по добри статии от пледяриите на алкохолика Онур и бунака Билял.
Не ме интересува личния му живот толкова и не искам да задълбочавам , но е време някои хора да си мерят думите и езика.Като например снощи дебелашките шегички в Х :А сега къде ли ще се осакатиш? И тн...крайно елементарно ми е всичко , елементарни неща не искам да коментирам.Толкова им стига акъла за фантазия. Бих им казала къде ще се осакати ама ще стана велико безпардонна...
Но такива хора само от това разбират не от друго изглежда.
По добре сериали с по 5 епизода и рейтинг 2 отколкото такива фенове за цял живот.
В крайна сметка нали пак става въпрос за богиня създателка?
Стига ,че се ядосвам велико!

Хадиии стига толкоз за отсрещния фандом.
Нека съм соло,нека съм и постна чушка много ми е добре така.
Ама харика се чувствам!
Видеото снощи го пусна Енес Демир - брат му
В момента е при тяхните Heart
Това е прекрасно ,че си е видял племенниците. Heart

Това лято опитахме всички видеове спорт асъл затова - машаллах!

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 11:55 от x BlackRose x

# 668
Стара/нова на Мертиньо. Heart

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 669
Изумявам се ,че съм станала преводач без да знам. Ех тая моя известност после ще се чудя защо съм марка ;д

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:16 от x BlackRose x

# 670
Стара зад кадър. Може и да е споделяна.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 671

Димес? 🙈

# 672
# 673
# 674
Дано ви хареса! Направих го с голямо удоволствие.
Бях забравила какво е да работя по клип
 без да знам ,че Доуш Дигитал ще го блокира за авторски права за някоя сценка.

https://x.com/roseblack_95/status/1822628877857939802

https://x.com/roseblack_95/status/1822608884197937638

https://youtu.be/Eywcxfsh8vI

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 17:01 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт