Евтин счетоводител

• 1 895
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Никой не е написал "колко е елементарно" подаването на декларации, но нека да не е чак такъв висш пилотаж, сравним със сърдечна операция.
То и с писането на пълномощни или договори за покупко-продажба е почти същото.

# 16
  • Пловдив
Ми да, да съм твърдяла нещо друго?
За договорите за продажба - зависи дали е продажба на кило пирони, или на нещо с по-голяма стойност и рискове от разваляне на договора, усложнения и вреди. Точно както зависи дали подаваш декларация на самоосигуряващия се свободно професионален Пешо или на АД с хиляда работници на различни длъжности и десет управляващи.

И със сигурност нито декларацията на Пешо, нито продажбата на опела му от 2008 имат нещо общо по сложност със сърдечна операция.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 21:15 от Магдена

# 17
  • София
Има много инфармация за свободни професии https://nra.bg/wps/portal/nra/taxes/godishen-danak-varhu-dohdite … svobodni-profesii
P.S. зависи каква е дейността Ви, клиентите от къде са и т.н. може да не сте на абонамент всеки месец, а само при годишните декларации - веднъж годишно.

# 18
Здравейте, записвам се и аз в темата - търся счетоводител за малка фирма, която не е регистрирана по ДДС. Сегашният ми счетоводител прекратява дейност и съм в търсене на нов такъв. Досегашния като цяло правеше ГФО и ми е помагал за попълване на декларация 6, както и от време на време с някои отговори/ съвети.

# 19
  • София
Счетоводител съм. Живея в гр. София.

# 20
Счетоводител съм. Живея в гр. София.

Изпратих ви лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт