Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 103
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 15
Доживях да се моля за партия, която не е Възраждане, да не влезе. Сефте.

Величие е  понци схема, на която и Ружа Игнатова ще завиди.

# 16
Етиен Леви - водач на Величие в 24 МИР София. Това казва всичко. Пак малко е взел, преди години Азис се кандидатира като независим и взе над 3 процента.

Пак казвам, посипвам си главата с пепел, не вярвах че Възраждане спадат. Чувствам се много облекчен.

# 17
  • София
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2024/04/30/ … richeski_park_se/
При липсваща държава избуяват такива структури. Срам!

# 18
  • Другата България
А сега накъде?
Скрит текст:
Правителство, Сглобка, избори...
До моята прогноза - правителство ГЕРБ - ДПС - ИТН.
Всъщност, тези 2млн. гласували са основно техни избиратели, логичен и нормален резултат. Предполагам сте гледали и интервютата на гласувалите в квартал “Боровец“ в Кърджали, които не знаят български и са гласували за “точки“, на хората с автобусите от Измир и Бурса /също не говореха български, едната жена обясни как не разбира, но пред секцията са ѝ казали какво да направи вътре и тя просто го е направила, билетите им са били безплатни/.

Личното ми и неангажиращо мнение е, че ако при този висок % ББ НЕ направи правителство, следващ път за него няма да има. И той ще се възползва от възможността.

# 19
Новите избори чукат на вратата.

ПП не са съгласин с ДПС. Без Герб и ДПс няма как да се състави правителство, но те не стигат. ИТН не искат нито с Герб, нито с ПП. Никой не иска с Възраждане.

# 20
Величие не е само понци схема, а и руски анклав, който се подготвя за боеве.
Имаше огромна, плашеща статия в Капитал.
И не само.
Колко територия са изкупили и как се подготвят с оръжие, а ДАНС спи.

# 21
Моята логика за Величие е, че ГЕРБ преляха гласове там. Все пак, схема с мащаба на Исторически парк не се развива без знанието на ГЕРБ и ТИМ.

# 22
  • София
Може ли линк към тази статия, ако се сещате?

# 23
Не съм сигурен кой създаде Величие. Величие крадат гласове от Възраждане, от това печелят ПП-ДБ, защото инак можеха да станат трета сила

отделно съм сигурен, че младите хора са се изсипали да гласуват за Етиен Леви. Любопитен съм за резултатитет на Величие в 24 МИР-София

# 24
  • София
Може ли линк към тази статия, ако се сещате?
пет поста по-нагоре Simple Smile
Младите не знаят кой е Етиен Леви.

# 25
  • София
Младите съм сигурна, че не знаят кой е Етиен Леви.
Величие е проект на Ивелин Михайлов от Исторически парк с помощта на Марков и ... Киро Брейка мисля, но не съм сигурна за последния.

# 26
  • София
реално величие изяде 3%  на Възраждане и заради тези проценти Възраждане не е втора политическа сила.

# 27
  • Другата България
А, и още една моя прогноза се сбъдна - въпреки агресивната си кампания “Възраждане“ са надолу.
За сметка на ИТН, които са нагоре. Много жалко.
Видях, че Ивайло Вълчев от сценарист на шоу става евродепутат. Да му е честито!

И аз мисля, че ако ПП и ДБ бяха се явили отделно, щяха да имат общо повече, отколкото имат сега заедно.
Очаквано нисък резултат.

# 28
Не съм сигурен кой създаде Величие. Величие крадат гласове от Възраждане, от това печелят ПП-ДБ, защото инак можеха да станат трета сила

отделно съм сигурен, че младите хора са се изсипали да гласуват за Етиен Леви. Любопитен съм за резултатитет на Величие в 24 МИР-София

Към днешна дата това звучи логично, но Исторически парк достигна мащабите си и изкупи околията при ГЕРБ.

# 29
  • София
реално величие изяде 3%  на Възраждане и заради тези проценти Възраждане не е втора политическа сила.

Е, не само, но и на левицата на Манолова и Григорова, които събраха ли и процент?

Общи условия

Активация на акаунт