Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 856
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 285
  • София
100% паралелно преброяване:
1. ГЕРБ
2. ДПС
3. ППДБ
4. Възраждане

Величие са вътре с 4,3 %. Не знам в това паралелно преброяване влиза ли вота от чужбина или е само от България

# 286
1. ГЕРБ
2. ДПС
3. ППДБ
4. Възраждане

Величие са вътре с 4,3 %. Не знам в това паралелно преброяване влиза ли вота от чужбина или е само от България

Не. Паралелното се прави в страната. Като излязат протоколите от ЦИК ще станат ясни гласовете от чужбина. Вероятно около 6 сутринта.

# 287
Дано ДПС са първи следващия път, да светне някоя лампа на българите.

# 288
Цитирам дословно Ивелин Михайлов от негово интервю"За мене Левски и Ботев не са светила,много уважавани хора са,много смели,но те не са успели да освободят България и не е достатъчно просто да умра,а трябва да направя така, че да победя,за да мога да вдъхновя хората".

Морана, уникален цитат. Трябва да го забием  с големи червени букви в началото на темата.

# 289
Благодаря, Морана!
Сега им разгледах страницата на Величие във ФБ: Киро Брейка, Етиен Леви, Варна… дано ги озаптят, защото мен определено ме плашат - агресивни и невежи, в които някой е инвестирал доста пари. Копейкин е безобиден, в сравнение с тези.

# 290
Ама тя Виктория Василева е във Величието.

# 291
  • София
Сега им разгледах страницата на Величие във ФБ: Киро Брейка, Етиен Леви, Варна… дано ги озаптят, защото мен определено ме плашат - агресивни и невежи, в които някой е инвестирал доста пари. Копейкин е безобиден, в сравнение с тези.

Чудя се дали Халваджиян не е ударил едно рамо.

# 292
  • Варна
Какво ви боде очите Варна?

# 293
  • Down south
1. ГЕРБ
2. ДПС
3. ППДБ
4. Възраждане
Ама, то гласуването от чужбина иска време, тук все още гласуваме, а щатите на западното крайбрежие са още по-назад. Докато изгласуват, докато преброят гласовете, ехеее Grinning
Не, че би имало някакво отражение, по-скоро го казвам за протокола на темата Simple Smile

# 294

Чудя се дали Халваджиян не е ударил едно рамо.
Това е ясно, въпросът е кой стои за Халваджиян и брат

# 295
Ама виж, ще се изненадаш ли колко огромно мнозинство българи без да са ничии слуги не искат пряко участие на България в тази война? Как стана така, че българския интерес стана мръсна дума.
Дотук стигнах и просто не мога да не попитам как точно си представяш някое от политическите лица с България, което и да е то, да предотврати пряко участие на България във война, ако се стигне до там? Сериозно ли се хващате на безкрайно изтърканите приказки за българския интерес и новите обещания за мир? Все едно ББ и Киро много държат България да е във война и, видиш ли, Възраждане или новите откачалници ще ни избавят от тази съдба. На моменти чак ми се иска Костадинов да се озове с мандат в ръце, да го видим колко от приказките си ще приложи на практика. Но здравият разум надделява над подобни нездрави мисли.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 01:19 от Birdflower

# 296
  • София
Според мен са от другата страна на Възраждане. Ако приемем, че Възраждане са руски, тези са американско прокси. Създадени от отцепници от други партии, т.е. професионалисти. Демонстрират липса на финансиране, както подобава в тяхната позиция. Заиграват се с българския интерес, хората обичат да слушат за него. Чакам подробности за военните работи, но аз за себе си съм сигурна кой започва такива заигравки. Деликатно пипнато, добра работа. Далеч от тях.

Леле, колко страници бяха изтрити. Ами пак да кажа, дано сте права. 🙂

# 297
Какво ви боде очите Варна?

Варна е град, който много обичам.
Боде ми очите, че са създадени като проект анти-Радев, който да обере част от избирателния вот на Възраждане, които също са от Варна.

# 298
Кой?

Според мен са от другата страна на Възраждане. Ако приемем, че Възраждане са руски, тези са американско прокси. Създадени от отцепници от други партии, т.е. професионалисти. Демонстрират липса на финансиране, както подобава в тяхната позиция. Заиграват се с българския интерес, хората обичат да слушат за него. Чакам подробности за военните работи, но аз за себе си съм сигурна кой започва такива заигравки. Деликатно пипнато, добра работа. Далеч от тях.

Леле, колко страници бяха изтрити. Ами пак да кажа, дано сте права. 🙂

# 299
На мен ми боде очите, че е бастион на Костадинов.
А това  е вторият най-важен град след София.

Общи условия

Активация на акаунт