Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 532
  • 13 802
  •   2
Отговори
# 645
  • София
ХИ се отказава от мястото си в НС.

# 646
# 647
Вчера Дачков при Карбовски има го видето го каза, че ХИ се отказвал от политиката и няма да е и депутат сигурно.
Имал информация , значи е решено предварително.

# 648
ицката натисна кеш аут. не сяда в скута безплатно.

# 649
  • Пловдив

Това пък защо?

# 650
# 651

Това пък защо?
Е, как? Загубили доверието на избирателите (не думай).
A, и...
Скрит текст:
ицката натисна кеш аут. не сяда в скута безплатно.

# 652

Ако трябва да дадем контекст на снимката, мисля, че наградите в туризма се определят с електронно гласуване, а Радев е поканен да ги връчи.

https://bntnews.bg/news/rumen-radev-balgariya-mozhe-da-razviva-v … -1217066news.html

# 653
  • София
Генерал АА не могат да го траят в неговата си партия и се чудят как да го изгонят 😃 та и на Христовата щял да стане председател.

Снимката с РР какво цели да покаже, че я видях и на други места? Малкото на(р)цистче е наградено от туристическия бранш за продукта си Исторически парк, РР просто връчва наградите, по покана на организаторите.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:17 от yovanka

# 654

Това пък защо?

Защото не е редно, да е в НС щом подава оставка и няма да е част от ДБ, щом се пенсионира от политиката, след този слаб резултат. Аз лично го аплодирам, и му Благодаря за всичко което успя да прокара като политики в България, и като част от РБ, и като лидер на ДБ, в много трудни политически времена, в които нямаше нито един естествен политически съюзник. Смятам че ролята му беше полезна за България в последните 10 години, един от малкото политици за които смятам такова нещо. Включително и оплюваната конституционна реформа, въпреки че не беше приет варианта на ППДБ, но самото ограничаване на едноличната власт на президента (без значение кой е той), и поставянето на служебните правителства под контрола на парламента, за мен е положителен ефект от реформата, с полза за идните поколения.

# 655
  • Пловдив

Ами не ми се вързва. Подава оставка заради лош резултат - това ясно. Но защо се отказва от депутатското място - хората са го избрали. Както и да е.

# 656
преди месец се кандидатираш за избори, влизаш депутат и решаваш че не щеш. сори ама това е по-зле от гласуването в чужбина.

# 657
Христо Иванов беше в тежест на партията си, особено след последните реформи и промени Simple Smile И най-вече след резултатите от тях.
И за Атанас Атанасов важи същото, всъщност. И за някои други Simple Smile

# 658
Не ще човекът да сяда пак на скутче, не схванахте ли!?
Достатъчно му беше последният удар по реномето.

# 659
много бързате има още 2 години, в предвид широката подкрепа ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт