Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 983
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 210
  • Берлин
Не гласувах на изборите за български парламент и евродепутати. Мисля,че не е морално да живея по собствена воля в чужбина и да НЕ искам да се връщам обратно в България, а в същото време да гласувам как и кой да управлява там. Знам, конституционно право е, но е против моя личен етичен кодекс.
Но имам наблюдения, които ме плашат. Надявам се,че разумът ще надделее и иЗраждане ще загубят последователите си. Темата кой допуска в БНР водещ, който НЕ отговаря на основното изискване за журналистиката БЕЗПРИСТРАСТНОСТ, остава без коментар. Лицето Волгин и идеите му са опасни. Това лице обаче удобно се храни от вашите данъци и още по-удобно се устремява към Европарламента, а заявява категоричната си позиция против европейските ценности.
И хоп-троп величие някакво се появи, мъкааа.
ГЕРБ и ДПС:  Бойко и Пеевски са заедно и ще бъдат заедно, както досега. След като Пеевски беше легитимиран, няма го вече въпросът КОЙ.
Изпитвам отвращение.
Не призовавам никого за нищо. Вие си знаете кого и защо избирате. Вие решавате в каква България да живеят децата, внуците ви и вие самите. Честити да са ви отсега старите нови и новите стари.

# 211
Цитат
Да видим можачите. Странно тихи са тая вечер.
И по-добре.Какво да правят,да се хилят нефелно при спечелени 33 места от 240 и да казват:"Мен ме е избрал българският народ"  Joy
очевадно математиката те е напуснала.... Герб 33 😂

# 212
Аз днес гледах клипове от чужбина, масово си гласуват за меч. Млади хора.

# 213
Цитат
Хем се почувствах добре, че вече сме достигнали до такова цивилизационно равнище, че можеш да си малцинство, което със сигурност дразни много силно мнозинството, но имаш пълната свобода да отидеш да гласуваш с фланелката на Вагнер, и никой никакъв проблем да не ти направинито полицията на входа, нито околните граждани със съвсем противоположни политически виждания, ама крайно противоположни
Ти откъде знаеш дали много хора с крайно противоположни възгледи?Само,защото не се афишират ли?
Цитат
Как 33 места? ГЕРБ имат около 70 мандата.
Не съм се изразила разбрано или съм си мислила,че останалите ще се сетят.Така реагира КП,когато бяха първи с 33 места.Радва се като дете би тъпана до оглушаване.

# 214
  • Разпиляна във въображението
Явно не вися по каналите, които излъчват клиповете на МЕЧ и Величие.

# 215
  • София
ГЕРБ със сигурност могат повече от ПП ДБ.
Papurche, адекватно поведение. Хората в чужбина ако нямат намерение да се връщат по-добре да не гласуват.

# 216
ПП никога не са били първи с 33 места. На последните избор имаха 38 и бяха втори,а Герб имаха 67
. На първите избори имаха 67 места ПП

# 217
Какви са тези Величие и за какво се борят? След някое и друго ходене на избори и тях ли ще ги правим спасители?

# 218
сега всички хора гласували за герб не искат ли бойко премиер? или се оставят на неговото мъдро решение?

# 219
Точно хората отишли в САЩ са изключително консервативни и патриархални. Парадокс, но е така.
Кое е парадокс, САЩ са една доста консервативна и патриархална държава в сравнение с Европа.

# 220
Какви са тези Величие и за какво се борят? След някое и друго ходене на избори и тях ли ще ги правим спасители?

Новото Възраждане в по-умерена форма.

И аз съм на мнение, че човек който поне половината от годината не живее в България не трябва да гласува

75 процента паралелно
- 4,2 Величие

ДПС - 16, 8
Промяната 14,3
Възраждане 13,9
БСП - 7,5
Синя БГ- 1,3
солидарна - 1,1

депупатски места
69-46-39-38  - 21-16-22
ИТН 5,7

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 23:46 от Лорд Сняг

# 221

Доста по-радикални са, според мен. Костадинов е котенце сравнение с тях. Той само тропа недоволно с краче и досажда, като муха, а тия са си чисто луди.

# 222
Смятам, че живеещи в чужбина за постоянно нямат работа да гласуват за българско правителство.

Хаха, Възраждане 2. Е, очаквах първо Възраждане да си минат по реда да управляват, да докажат на гласоподавателите си, че за нищо не стават, да потънат в забрава и тогава да се появят Величие и други подобни измислени партии.

# 223

Ами по това което прочетох тази вечер ми се виждат доста по хард.

# 224
сега всички хора гласували за герб не искат ли бойко премиер? или се оставят на неговото мъдро решение?
не го искат, но им се налага, пък ги е срам да си кажат.... Не е лесно на Бойко. Да проявим разбиране. Лесно е да плюем. Може си, ще ни покаже.
Отдавна трябва да се регламентира гласуването от чужбина. Не плащаш данък тувк, не гласуваш, ама не е удобно за ДПС и патериците.

Общи условия

Активация на акаунт