Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 860
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 240
силно се съмнявам някакъв си киро брейка да е носител дори на 2 гласа!!! адски силно.

# 241
Тези Величие ги докараха великите евроатлантици, да са ни честити.

# 242
Преди известно време една приятелка, която по работа общува с хора от политиката (основно от 1 партия), спомена какво доверие имали сега на "полковника" и как щял да вземе много гласове, които при предишни избори отивали при въпросната партия. Нямах представа за какъв полковник говори и защо изобщо трябва да ме вълнува. Но всъщност е ставало въпрос за Величие.

# 243
величие мощна сума ги е докарала всъщност.

# 244
т.е,? Не сте ги чули и видели, но знаете кой ви ги докара. Киро е, няма кой друг. 😵‍💫

# 245
Възраждане минаха промяната.  Те май са четвърти? Величие вдигат и вече са 4,3 при 80 процента паралено преброяване.

# 246
  • Берлин

Пълни глупости. Докарахте си ги вие с безхаберие и негласуване. Да са ви честити.

# 247
величие ги докара поговорката имат пари - угаждат си.

# 248
Шкарек каза нещо  много смислено - вота в България повтаря този в Европа - наказателен вот за зелените и либералите, лек спад в социалистите, леко покачване при консерваторите и народната партия.

# 249
Според мен - на нови избори.

Искам да изкажа голямо извинение на всички, които смятаха че Възраждане са достигнали тавана си. До последно не вярвах, посипвам си главата с пепел.  Няма какво да крия - изненадан съм
Изненадан съм и от страшно високия резулат на БСП. (очаквах да се борят със зъби и нокти за 8,0 процента)
Изненадан съм и от резултата на Величие.

Аз ги очаквах и дори мога да се аргументирам за всяко от тези събития. Даже ще си позволя да кажа, че при още една "сглобка" като предишната ще има ново покачване на процентите на Възраждане, а ако Корнелия не направи някоя страхотна идиотия /това винаги е вариант заради политическото ѝ минало/, и на тези на БСП. Колкото до Величие, там нещата са по друга линия. Линията на Киро Брейка, с други думи демонстрация колко народ може да мобилизира Брейка с лафовете си.
Четох до 11 стр., Величие за какво се борят? Не съм ги и чувала досега.
Каквото не става с пари, става с много пари.
Нинова да си подава оставката. Борисов да приема ДПС за парт., ако иска да управлява. Все пак, води с достатъчно.
ППДБ ще се разделят, дали по партии, дали по хора в нова сглобка с ГЕРБ.

# 250
  • София
80% паралелно преброяване - Възраждане минават на 3-то място с 0,1% пред ППДБ. Величие стават 4,3 %

# 251
Величие  вдигат 4,3 -  другото е за европарламента.

# 252
  • Пловдив
ДПС втори? От преди малко. Хора, верно ли?

Дамммм. И то с 2,5 % пред третия. А още не е дошъл вота от Турция май.

И май още не е ясно кой е трети.

# 253
Величие явно влизат. А агенциите май ще се окажат прави и умнокрасивитетът ще иде на четвърто място.

# 254
  • София
Току-що ги гледах Марков и другия от Величие по БНТ. Не звучаха много хард всъщност. От Възраждане се различават принципно, защото те на са за излизане от ЕС и НАТО и търсят проблемите на България най-вече на вътрешно ниво, в корупцията. Пита ги водещия за политиката им спрямо войната Русия Украйна и те казаха, че са за българския интерес и преди да ни внушават от ЕС да имаме участие там, първо да се направи анализ какви са възможностите на армията и от този род. Тук ме загубиха малко, въпреки че добре почнаха, че са ок с хуманитарна помощ. Медиите ги проспали, агенции и т.н., прави са, това е истината, щели да работят за демокрация в медиите, а не медиите да са слуги на властта. Даже едната анализаторка заключи, че наподобяват начина на говорене на ПП. За военните обучения казаха, че били просто бизнес, имало много такива, на Домусчиев били се обучавали от Мосад, защо не ги питали тях. Имало такива във фитнеси и от този род. Нямали стрелбище и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт