Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 747
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 480
Верно, как можа Баце да изисква ГЕРБ да има поне премиер в правителството, а не пусна Ники да лети.
Не го е срам, прати ги на избори горките и Ники ще трябва да летува на Черноморието!

За Ники ми е най-мъчно. Особено след онези предизбони билбордове, дето беше накичил из цяла София, с които питаше хората него ли искат за премиер или Борисов и Пеевски. Като гледам резултатите, накрая като нищо ще се окаже, че дори Пеевски е по-предпочитан от него.
Ами честит да е на хората Пеевски тогава! Докато се гъбаркате с "Ники", "Кирчо и Кокорчо" в НС влезе едно величие, да ти падне шапката. Досега не бях чувала за тях, като се запознах ми се изправиха косите. И сега ще настане такъв живот....направо си викам дано като в песента. И тази партия е победила ГЕРБ на изборите в Калифорния. Мирише ми на политически инженеринг.

# 481
Ако ДБ бяха отделно, а не в коалиция - щяха да спечелят повече.
Ваня Григорова ако не беше в коалиция с Мая, също щеше да има успех.

До последно и аз мислех така, но с тази глупост за службеното правителство ХИ си подля вода.

Ваня Григорова се надцени. Доста елементарна се оказа. Взе 82 000 гласа, от тях 45 хиляди  взе БСП.
37 000 гласа, т.е. около 1,5 процента. Левицата с Мая Манолова - 2 процента, без Мая Манолова - 1 процент
Манолова даде 1 процент максимум. Двете имат застъпващ се електорат, та 2,5 бе максимума. Да сложим, че част от избирателите на Ванчето бяха отвратени от Мая. Синдикатите трудно могат да извадят над 5000 души. Очаквах да вземе 1,5 - 2, 0 процента, за моя изненада социолозите я помпаха и говореха за 3,2, ...3,5, ....3,7.-3,8... оказах се по-прав от социолозите

Ванчето искрено вярваше, че всичките 180 хиляди гласа са били за нея.  Вярваше, че ще капитализира наказателният вот. Подцени подкрепата която получи от БСп. Недооцени, че извън БСП нищо вляво не вирее. Нахвърли са да се показва като яростна комунистка и путинофилка. Влезе в полето на Възраждане и отблъсна центъра. Знам десни които гласуваха за нея преди 6 месеца, за да не бъде Терзиев, после бяха много разочаровани.

# 482
За Борисов най добре е пуска проект на кабинет тип Габровски на малцинството за да симулира активност и им гледа сеира, като управлява чрез Главчев.

# 483
  • Пловдив
Ники не знам къде ще летува и лети, но Габриел явно излетя. Жалко, че ББ я използва по такъв начин.

"Използвана" е само в очите на хейтърите и в тяхната терминология. Факт. Simple Smile
Габриел е била и е едно от лицата на ГЕРБ в евроинституциите. Присъства и в предизборната кампания на ГЕРБ, включително на едно от събитията, на което дойде и Урсула Фон дер Лайен и заяви подкрепа за Герб. Пак факт.Simple Smile
Но щом си рекла, че е отлетяла, добре.Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:36 от marzeliva

# 484
  • софия
От резултатите съм потресена. ДПС и Пеевски???? WTF става в тази държава? И за капак "Величие", които не ги бях и чувала. Разрових се снощи в нет-а и се ужасих. Scream
Направо съм безмълвна. Кои са тези 4%, които са повярвали на този криндж?
Основно тези, за които няма да има голямо значение кои са, както и тази част на България, в която има благодатна почва за избуяване на националистите.

Помните ли партийната секретарка на ИТН - Виктория? И тя е там - https://www.svobodnaevropa.bg/a/video-kakvo-znaem-za-partiya-vel … hie/32986207.html
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30686630.html
Учудена съм, че толкова много хора, които имат свободен достъп до информация в Интернет, за първи път сега чуха за величие - https://www.svobodnaevropa.bg/a/velichie-partiya-izbori/32985524.html. Проект, отгледан, за да бъде събуден в определен момент.
Само да не стане като с наказателния вот - да накажат сами себе си. Тези са най-опасните до момента.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:36 от zvаnchе

# 485
  • София
От резултатите съм потресена. ДПС и Пеевски???? WTF става в тази държава? И за капак "Величие", които не ги бях и чувала. Разрових се снощи в нет-а и се ужасих. Scream
Към негласувалите- кого всъщност наказвате?

Мъж извадил окото си, за да накаже тъщата си, че зетът ѝ е едноок. Общо взето това е наказанието.

Борисов - 12 години (реално 8,6 години на власт) - около 380 килиметра. Промяната за три години (от тях 16 месеца редовни кабинети) - 12 километра

380 километра на цената на 1000 км + перманентни ремонти, които не спират и до ден днешен и след някоя друга година тези 380 километра ще ни излязат през носа.
Да не говорим и за съдебната система, която изгради Борисов. Наркомани и мутри карат като бесни по тези 380 км, убиват невинни, но наказани и осъдени няма.

# 486
Тази статия е от 10 юни. В големите медии-  БНТ, БТВ, Нова, Сега, Свободна Европа, Дума нямаше информация за малките партии. Дневник може да са пуснали, но те са много пристрастни, а и след 2-3 дни статиите са платени.

Повечето хора не тичат в You Tube, специално за да търсят политически слогани. Аз лично скипвам политическите реклами, влизам за музика. Но явно има хора да се влият от рекламите.

Доколкото разбирам с този парк направили са нещо като Багатур в Стара Загора и това им е донесло дивиденти, но хората още не ги познават. Нищо то и за Слави гласуваха хора ходили на концертите му, после имаше отлив.
 По-сериозният въпрос е, че има протестен вакуум. Този вакуум се насочи съм малките партии.

# 487
Аз първо се ядосвах на резултата. После си дадох сметка, че това си искат хората...

# 488
  • София
Верно, как можа Баце да изисква ГЕРБ да има поне премиер в правителството, а не пусна Ники да лети.
Не го е срам, прати ги на избори горките и Ники ще трябва да летува на Черноморието!

За Ники ми е най-мъчно. Особено след онези предизбони билбордове, дето беше накичил из цяла София, с които питаше хората него ли искат за премиер или Борисов и Пеевски. Като гледам резултатите, накрая като нищо ще се окаже, че дори Пеевски е по-предпочитан от него.
Ами честит да е на хората Пеевски тогава! Докато се гъбаркате с "Ники", "Кирчо и Кокорчо" в НС влезе едно величие, да ти падне шапката. Досега не бях чувала за тях, като се запознах ми се изправиха косите. И сега ще настане такъв живот....направо си викам дано като в песента. И тази партия е победила ГЕРБ на изборите в Калифорния. Мирише ми на политически инженеринг.

Дружно можем да благодарим на Христо Иванов, че помогна на Пеевски да възкръсне, като феникс от пепелта и да достигне до висоти, каквито никога не би стигнал без негова помощ.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 489
Аз първо се ядосвах на резултата. После си дадох сметка, че това си искат хората...

Става все по-зле. И да - човешкият материал....
Васи, радвам се да те "срещна" отново тук.

# 490
  • София
Скрит текст:
Към негласувалите- кого всъщност наказвате?

Мъж извадил окото си, за да накаже тъщата си, че зетът ѝ е едноок. Общо взето това е наказанието.
[/quote]
Smirk

И аз така. Като преспах, видях нещата от друг ъгъл. Народът е на принципа "сИпи, ако нЕма, дОнеси!". Това ме успокои. Още не мога да се успокоя за негласувалите, предимно млади и в активна възраст, но насила няма как да ги изкарат да гласуват, което всъщност е и основния коз на ББ и ДП. Те на това се надяваха.

И Франция тръгва по пътя на предсрочните избори. Изобщо ЕС изпуска юздите.

# 491
  • София
интерсни неща се случват тези дни. Тези дето искаха българите в чужбина да гласуват , вече не искат, защото се оказа че българите в чужбина не гласуват както те искат. Тези дето писаха конституция с Пеевски и Пеевски им беше нещатен говорите на правителството, сега са страшто притеснени, че Пеевски ще е в правителството.

# 492
Ники не знам къде ще летува и лети, но Габриел явно излетя. Жалко, че ББ я използва по такъв начин.

"Използвана" е само в очите на хейтърите и в тяхната терминология. Факт. Simple Smile
Габриел е била и е едно от лицата на ГЕРБ в евроинституциите. Присъства и в предизборната кампания на ГЕРБ, включително на едно от събитията, на което дойде и Урсула Фон дер Лайен и заяви подкрепа за Герб. Пак факт.Simple Smile
Но щом си рекла, че е отлетяла, добре.Simple Smile
Припомни ми, моля те, дали Габриел беше в листата на някой от двата вота? Дали ще бъде евродепутат? Като каква точно присъства в предизборната кампания? Лице?
Отлетя и още как. Много ценен кадър и лице на Герб е евроинституциите, а Бойко рязко я свали оттам и къде я прати? Факт, даже и за "нехейтъри". И малко по-леко с етикетите по адрес на потребителите, които не споделят твоето мнение.

# 493
  • софия
Тази статия е от 10 юни. В големите медии-  БНТ, БТВ, Нова, Сега, Свободна Европа, Дума нямаше информация за малките партии. Дневник може да са пуснали, но те са много пристрастни, а и след 2-3 дни статиите са платени.

Повечето хора не тичат в You Tube, специално за да търсят политически слогани. Аз лично скипвам политическите реклами, влизам за музика. Но явно има хора да се влият от рекламите.

Доколкото разбирам с този парк направили са нещо като Багатур в Стара Загора и това им е донесло дивиденти, но хората още не ги познават. Нищо то и за Слави гласуваха хора ходили на концертите му, после имаше отлив.
 По-сериозният въпрос е, че има протестен вакуум. Този вакуум се насочи съм малките партии.
Имаше питане на Ивайло Мирчев към вътрешния министър за тях.
Отдавна има информация за тях. Дори ултрасите на Левски преди година имаха слоган за тях.
Никога не съм гледала дори един техен клип в тубата.

Звънче, точно. Даже ДАНС ги проспа.
Дали? Силно се съмнявам.
Щом на мен, която не чете всичко наред и не ми е работа, от поне година са ми познати...

# 494
Ще ги изпусне, разбира се. Много залитнаха по зелени неща и въоръжаване на Украйна. Макрон войници ще изпраща. Инстинкта за самосъхранение проработи и хората гласуват за крайно националистични партии. Айде сега нови избори във Франция, щот Макрон голям ястреб и той. Глупендер!

Общи условия

Активация на акаунт